Jump to content
Dogomania

Lhasa - Mastif Tybetański z Gdyni JUZ W NOWYM DOMKU fotki str. 3, 13 i 24 :D

Recommended Posts

Posted

Dnia 27.03 ok godziny 18 w Gdyni Chylonii został znaleziony Mastif Tybetański. Sunia jest czarna podpalana, ma ok 5-6 lat. Ma egzeme, strupy na głowie i całym ciele. Obecnie jest w trakcie leczenia... Jest kochaną, wielka przytulanka, która garnie się do człowieka. Jeżeli nie zgłosi się właściciel sunia zostanie oddana do adopcji...

Kontakt w sprawie mastifki na kom:

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety w dalszym ciagu nikt nie zgłosił sie po kochana mastiffke... Najprawdopodobniej została wyrzucona, widać ze miała szczeniaki więc może to one teraz zastępują jej miejsce... No jasne, bo po co wydawać pieniądze na leczenie suni lepiej sobie zarabiać na szczeniakach :mad: No cóż... kiedy skończy sie suni kwarantanna i będzie gotowa do adopcji zmienie tytuł wątku. A póki co hopkaj do góry maleńka :)

Posted

czy sunia umieszczona jest na molosach?
jesli nie to moge wstawic ją do działu mastifów - tylko lepiej gdyby były juz te zdjecia :lol:
czy sunia ma tatuaz?
moze by spróbować najpierw znaleźć hodowce...

Posted

kurcze no nie moge wkleic tego obrazka-tzn fotki suni-moze ktos wie jak to zrobic-tzn wbijam:

i nic taki kwadracik mi wyskakuje-ktos mial podobny objaw?
link jest z albumu fot. na onecie

napiszcie cos????
ponoc powinno to dzialc

:shake:

Posted

czekamy, czekamy..:lol:

próbowałam poszukać gdzies w watkach instrukcji wstawiania zdjeć, ale niestety jestem w pracy i co chwile cos innego robie..
w razie czego postaram sie poszukać wiezorem
ale licze na to że uda sie do tego czasu zwalczyć problem..
jeśli nie to podam mojego maila - wyslesz mi zdjecia i ja wstawie..:lol: