Rinuś Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 od kilku dni w Torunskim schornisku przebywa czarna labradorka.Berda(tak ja nazwalam) ma 8 lat.ma spora nadwage,ciezko sie jej chodzi,chociaz po naszych ostatnich spacerach widac ze nabrala wiekszej checi do zycia :) (jak ide z Brutusem na spacer to idziemy do schronu i zabieramy Berde na spacerek) podejrzewamy ze byc moze wczesniej rodzila tylko szczniaki (jest po 4-5 porodach) a gdy nie mogla juz rodzic pieskow to ja oddano.. :pada: przestala zarabiac na siebie... nie widze innego powodu jej oddania poniewaz suczka jest bardzo towarzyska,nie jest agresywnaani do ludzi ani do psow.w schronisku wszyscy ja kochaja :) nawet ja sie zakochalam w niej przez te spacery (staram sie codziennie zabierac ja z Brutusem na dlugi spacer).oczywiscie Berda bedzie wysterylizowana tylko pracownicy partwia sie czy po tylu porodach nie bedzie miala ropomacicza badz zapalenia macicy.dlatego kwestia sterylki jeszcze jest niepewna. a tutaj fotki Berdusi :) pomozcie znalezc Bedzie domek! Quote
madzia828 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 kolejna bidulka szuka domku, oby szybko go znalazła hoopaj słodziutka po domek:multi::multi: Quote
Ulka18 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 W mieleckim schronisku sa dwie takie czarne prawei labradorki...Mysia i Pysia i tez takie grubiutkie. Tylko, ze nie moga wychodzic na spacerki. Berda na pewno schudnie po dlugich spacerach i zabawie z kolega Brutusem... Quote
Rinuś Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 napewno schudnie tylko czy ktos ja zechce?? :( Quote
zaba14 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 śliczna labcia, mam nadzieje że szybko ktoś ją pokocha :loveu: Quote
rotek_ Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 beka napisał(a):Czy ktoś ją wrzucał na labradory? no widziałam ze juz tam siedzi....czytałam jej wątek....czy to czasami rinus nie wystawiała jej na labradorach:cool3: ??? Quote
Rinuś Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 rotek_ napisał(a):no widziałam ze juz tam siedzi....czytałam jej wątek....czy to czasami rinus nie wystawiała jej na labradorach:cool3: ??? tak to ja :) wrzucilam ja wszedzie gdzie sie da!nooo jeszcze na allegro dam :) Quote
Rinuś Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Berda w przyszlym tyg bedzie sterylizowana :) Quote
madzia828 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 trzymam kciuki za słodziutką :p do góry śliczna Quote
madzia828 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 co słychać u czarnulki? mam nadzieję, że szybko znajdzie nowy domek:Dog_run: Quote
Rinuś Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 nie byłam w święta w chronie...nie wiem co się z nią dzieje :( pójde może jutro zobaczę... Quote
madzia828 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 co u sunki? miała ta sterylkę? suczka jest na allegro a jakiś odzew jest? w górę malutka:multi: Quote
Rinuś Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 nie miała jeszcze sterylki ponieważ dopiero cieczka się jej kończy :) mam jedna chętna Pania z Wawy i jutro ta Pani będzie dzwoniła do schornu:multi::multi: Quote
madzia828 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 no to super nie zapeszam:cool3: ale bedę trzymać kciuki:thumbs::thumbs:czekam na info Quote
Recommended Posts