LALUNA Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Iskierka jest bardzo nieśmiała i tylko szczekaniem stara się kogoś od siebie odpędzić. Ale tak naprawdę w jej maleńkiej duszyczce, lecz głęboko skrytym sercu tli się nadzieja,że ktoś do niej podejdzie i zauważy ją w tym zgiełku innych suń... Iskierka mix pudelka jeszcze nie ma dwóch lat, jej całym światem i schronienien jest mała buda w której czuje się bezpiecznie. Ale czy może w niej spędzić życie? Nie pozwól, aby jej życie zgasło nie zauważone w maleńkiej budzie. Iskierka czeka na adopcje w Ostródzie. Supergoga daj małą na allegro. Czy ten tekst moze być?:razz: Neverend ?:evil_lol: Quote
supergoga Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dzięki, poprosze tylko o namiary kontaktowe na sunię - email, telefon. Rano wstawię link do allegro i napisze gdzie jeszcze wstawiłam. Quote
supergoga Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [URL]http://www.allegro.pl/item182558458_iskierka_sliczna_kudlata_sunia_prosi_o_dom.html[/URL] Quote
LALUNA Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Wiedziałam kogo molestować :eviltong: Dzięki Supergoga :loveu: Quote
pati Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [LEFT]i co z mała jakieś wieści? moze nowe zdjęcia. Straszna bida [/LEFT] Quote
LALUNA Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Matusz a jakiś filmik masz z Iskierką?:razz: Quote
Matusz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='LALUNA']Matusz a jakiś filmik masz z Iskierką?:razz:[/quote] nie mam... Quote
Matusz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='LALUNA']Ale będziesz mieć? :razz:[/quote] nie wiem.... zobaczę co da się zrobić... Quote
LALUNA Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [QUOTE]nie wiem.... zobaczę co da się zrobić...[/QUOTE] Zła odpowiedź :mad: Powinno być: W weekend zrobie zdjecia i filmik :multi: Quote
Matusz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='LALUNA']Zła odpowiedź :mad: Powinno być: W weekend zrobie zdjecia i filmik :multi:[/quote] Laluna my jutro jedziemy do schroniska, w weekend nas nie bedzie. Jutro jedziemy we 4, tzn ja, lidka_park, cytrynka10 i edyta :) Quote
LALUNA Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [QUOTE] Jutro jedziemy we 4, tzn ja, lidka_park, cytrynka10 i edyta :smile:[/QUOTE] To jużtro będa filmiki hura :multi: Quote
Matusz Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 wszystkie fotki i filmy wstawię dopiero jutro. przepraszam ale dzisiaj nie moge... Quote
LALUNA Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='matusz5']wszystkie fotki i filmy wstawię dopiero jutro. przepraszam ale dzisiaj nie moge...[/quote] Dlaczego nie mozesz :razz: Masz randkę z dziewczyną? :cool3: Quote
LALUNA Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 E pewnie już Matusz się randkuje :eviltong: Quote
pati Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [LEFT]iskierka liczy na nas dalej w gore!!! dziewczyny a powiedzcie mi cos o niej? jak ona sie zachowuje ? da sie poglaskać? czy jest raczej dzika? [/LEFT] Quote
LALUNA Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Jest bardzo nieufna, ale wszystko wskazuje ze ciagnie ja do człwoieka i chciałaby zaufać temu jedynemu. Neverend tak pisała: [QUOTE]Jak byłam w boksie, to raczej chowa się w budzie..podejść do siebie nie daje, ale tak pomału pomału...już raz ją głasknęłam...:cool3:[/QUOTE] Quote
Recommended Posts