Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iskierka jest bardzo nieśmiała i tylko szczekaniem stara się kogoś od siebie odpędzić. Ale tak naprawdę w jej maleńkiej duszyczce, lecz głęboko skrytym sercu tli się nadzieja,że ktoś do niej podejdzie i zauważy ją w tym zgiełku innych suń...
Iskierka mix pudelka jeszcze nie ma dwóch lat, jej całym światem i schronienien jest mała buda w której czuje się bezpiecznie. Ale czy może w niej spędzić życie? Nie pozwól, aby jej życie zgasło nie zauważone w maleńkiej budzie.
Iskierka czeka na adopcje w Ostródzie.

Supergoga daj małą na allegro.
Czy ten tekst moze być?:razz:
Neverend ?:evil_lol:

Posted

[quote name='LALUNA']Zła odpowiedź :mad:

Powinno być:
W weekend zrobie zdjecia i filmik :multi:[/quote]

Laluna my jutro jedziemy do schroniska, w weekend nas nie bedzie. Jutro jedziemy we 4, tzn ja, lidka_park, cytrynka10 i edyta :)

Posted

[quote name='matusz5']wszystkie fotki i filmy wstawię dopiero jutro. przepraszam ale dzisiaj nie moge...[/quote]

Dlaczego nie mozesz :razz: Masz randkę z dziewczyną? :cool3:

Posted

[LEFT]iskierka liczy na nas dalej w gore!!!

dziewczyny a powiedzcie mi cos o niej? jak ona sie zachowuje ? da sie poglaskać? czy jest raczej dzika?
[/LEFT]

Posted

Jest bardzo nieufna, ale wszystko wskazuje ze ciagnie ja do człwoieka i chciałaby zaufać temu jedynemu.
Neverend tak pisała:
[QUOTE]Jak byłam w boksie, to raczej chowa się w budzie..podejść do siebie nie daje, ale tak pomału pomału...już raz ją głasknęłam...:cool3:[/QUOTE]