katlis Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Cudak']No tak. A drogi fatalne teraz :( PS piękny avatar! :)[/QUOTE] a dziękuję to moja wredna sucz :) Quote
Cudak Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Poznałam :) na zdjęciu wcale na wredną nie wygląda Quote
katlis Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Cudak']Poznałam :) na zdjęciu wcale na wredną nie wygląda[/QUOTE] nie wygląda ale wierz na słowo mam z nią przeboje Quote
magdola Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [B]Cudak [/B]cieczka trwa ok dwóch tygodni, ale najgorszy okres to do dwóch tygodni po........:( Quote
Cudak Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Tak się ociągałam z sfotografowaniem książeczki zdrowia, że aż się zmoczyła :( ale widac wszystko wyraźnie. Zapłaciłam 60 zł, paragonu nie dostałam, bo nasz wiejski wet jest w lecznicy po 2 godz, co drugi dzień i nie posiada kasy fiskalnej. [IMG]http://img252.imageshack.us/img252/1745/p1140673m.jpg[/IMG] i pozdrowienia od Perełki ;) [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/8333/p1130664.jpg[/IMG] Quote
Cudak Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Hałabajówka, to jak z transportem robimy? Quote
zerojeden Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Sorki za nieobecność ale dopiero mnie zalogowało...od wczoraj nie mogłam się dobić :( Mi rano nigdy nie pasuje ale jak trzeba to przypasuje... do Kołobrzegu mam 65km w jedną stronę to mi zdecydowanie bliżej ;) no mi koty w drodze powrotnej mogę podrzucić od razu bo to prawie ten sam kierunek jakieś 10km w bok. Dajcie znać czy 22.01 10.00 aktualne i działamy :) Quote
Cudak Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 No to czekamy na wieści od [B]katlis [/B]:) Ile by wtedy potrzebne było na transport? I ile by trzeba dorzucić [B]katlis[/B], żeby do mnie zajechała po zwierzaki? :loveu: [B]Hałabajówka[/B], dowiesz się o koszty sterylki? I adres lecznicy potrzebny, by już zgłosić Perełkę do Akcji Sterylizacji. Quote
katlis Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='Cudak']No to czekamy na wieści od [B]katlis [/B]:) Ile by wtedy potrzebne było na transport? I ile by trzeba dorzucić [B]katlis[/B], żeby do mnie zajechała po zwierzaki? :loveu: [B]Hałabajówka[/B], dowiesz się o koszty sterylki? I adres lecznicy potrzebny, by już zgłosić Perełkę do Akcji Sterylizacji.[/QUOTE] jak zapłacisz mi czasem to dojadę wszędzie Quote
beataczl Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Perelka zdazy schudnac do 22.1 ;) ladnie na fotce wyglada:loveu: Quote
Cudak Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='katlis']jak zapłacisz mi czasem to dojadę wszędzie[/QUOTE] Oj tam, Tobie łatwiej chwilę wcześniej wyjechać niż mi całą ferajnę zbudzić, nakarmić, ubrać, zapakować do auta...;) Quote
Cudak Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='beataczl']Perelka zdazy schudnac do 22.1 ;) ladnie na fotce wyglada:loveu:[/QUOTE] Już jest różnica spora w jej wyglądzie, teraz jeszcze codziennie za psa zaprzęgowego robi i saneczki ciąga, to wraca wymęczona ze spacerków, a jedzonko daję jej rano i wieczorem, a nie cały czas, jak wcześniej miała (jak byłam ją zobaczyć 1. raz, to miała w jednej misce suche, w drugiej karmę mokrą, w trzeciej jakiś sos z mlekiem, czy śmietaną, a w czwartej wodę... i zero ruchu) Quote
katlis Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='Cudak']Oj tam, Tobie łatwiej chwilę wcześniej wyjechać niż mi całą ferajnę zbudzić, nakarmić, ubrać, zapakować do auta...;)[/QUOTE] Justyś ja i tak po 12 godzin dziennie jak nie więcej pracuję, a w domu też nie mała ferajna na mnie czeka więc...... nie zawsze mogę wcześniej wyjechać ;) a transport na trasie goleniów -kołobrzeg macie darmo Quote
Cudak Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='katlis']a transport na trasie goleniów -kołobrzeg macie darmo[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Kurcze musimy pomyśleć jeszcze jak z klatkami na koty - [B]Halabajówka[/B] dacie radę je jakoś w aucie przepakować, żeby transportery mogły z [B]katlis[/B] wrócić i jakoś przy okazji bym odebrała wtedy? Szkoda Poczcie dawać zarobić, a u mnie cały czas na jakieś bezdomniaczki potrzebne... Quote
Cudak Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='katlis']Justyś ja i tak po 12 godzin dziennie jak nie więcej pracuję, a w domu też nie mała ferajna na mnie czeka więc...... nie zawsze mogę wcześniej wyjechać ;) [/QUOTE] Ciociu Kasiu rozbiłam swój pojazd :placz::placz::placz: Czy dasz radę do mnie podjechać po zwierzaki? Bo do wtorku na pewno nie uda się tego naprawić :placz: Quote
zerojeden Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Hehe widzę Cudak że sierota jesteś jak ja ;) Urwała mi się dzisiaj tablica rejestracyjna z przodu pojęcia nie wiem jak... Jak nie będą dzikie to pewnie się da. Na moją Grupcię już mam uszykowany transporter ;) Jak możesz to nie łap takich super dziczy bo może być potem problem że będą mi jęczeć że nie pójdą do adopcji... Mogą być prychające czy bez sterylek byle dały się dotknąć ;) Cała akcja to jest 130km w jedną stronę tak z Googla wynika...jest krótsza droga wiochami ale przy tej pogodzie nie piszę się na nią wystarczy że od siebie do głównej tj jakieś 10km jadę jak ślimak. Czyli jakieś 66zł. To ja też sie pożalę że wszystkie moje robaczki muszę zostawić ;( ;) Quote
Cudak Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='Hałabajówka']Hehe widzę Cudak że sierota jesteś jak ja ;) Urwała mi się dzisiaj tablica rejestracyjna z przodu pojęcia nie wiem jak... [/quote] Jakby mi się tablica urwała to bym się cieszyła, w porównaniu z tym co ja narobiłam :placz: Z kotami postaram się by były dotykalskie w miarę lub chociaż młode. Chciałabym z tego zakładu drzewnego, bo tam fatalnie mają, a jak się nie uda tam złapac to jakieś awaryjne poszukam może ;) Quote
katlis Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='Cudak']Ciociu Kasiu rozbiłam swój pojazd :placz::placz::placz: Czy dasz radę do mnie podjechać po zwierzaki? Bo do wtorku na pewno nie uda się tego naprawić :placz:[/QUOTE] a mam inne wyjście :watpliwy:? ale do Magdy nie jadę, ostatnio jak od niej wracałam to zabłądziłam i przez dziki las jechałam miejsce zbiórki Kołobrzeg sąd rejonowy Quote
Cudak Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='katlis']a mam inne wyjście :watpliwy:?[/QUOTE] Ile na paliwko trzeba, byś z trasy zjechała po zwierzaki? Jeszcze popytam, może komuś by się przy okazji udało je podwieźć (tylko wtedy ewentualnie na którą godz musiałyby byc w Goleniowie?) Quote
katlis Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='Cudak']Ile na paliwko trzeba, byś z trasy zjechała po zwierzaki? Jeszcze popytam, może komuś by się przy okazji udało je podwieźć (tylko wtedy ewentualnie na którą godz musiałyby byc w Goleniowie?)[/QUOTE] za zjechanie z trasy należy się 7,9 na dużą kawę na orlenie a co do goleniowa koło 8 może ciut po, ale coś koło tego a tam jeszcze jakiś kociak jedzie jak dobrze pamiętam? Quote
Cudak Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Jak się uda to około 3 kociaków, w tym jeden gigant ;) Quote
katlis Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='Cudak']Jak się uda to około 3 kociaków, w tym jeden gigant ;)[/QUOTE] spoko ja mam jednego takiego jegomościa ponad 10 kg żywej wagi :) Quote
Cudak Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 No to Cię nasza Grubaska nie zadziwi :D Quote
zerojeden Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='katlis']a mam inne wyjście :watpliwy:? ale do Magdy nie jadę, ostatnio jak od niej wracałam to zabłądziłam i przez dziki las jechałam miejsce zbiórki Kołobrzeg sąd rejonowy[/QUOTE] No nie druga sierota no ;) Quote
Recommended Posts