Jump to content
Dogomania

JAGA - sunia bez lapki - ma wspanialy DOM w GDANSKU.... !

Recommended Posts

Posted

[quote name='Seaside']widzę, że są wpłąty za 4,5 i 6 kwiecień :)

Kurcze to jak to zrobić z tym długiem ?? :(

Sa wplaty na nasze jeleniogorskie psiaki z bazarkow.
Czekajmy i miejmy nadzieje, ze ktos jednak zechce nas wspomoc i .... dolozy grosik do transportu Jagusi....

A teraz ... NIESPODZIANKA ... ZDJECIA z nowego, cudownego domku !

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja podziwiam jej zmianę w stosunku do kotów / patrz zdjęcia /, bo teraz mogę Wam już powiedzieć, że koty w schronisku też........trochę..........ganiała :)
dowiedziałem sie o tym dzień po jej wyjeździe

Posted

Seaside napisał(a):
ciotki podziwiają - szczególnie to, że z kotkiem dobrze żyje :loveu: :loveu: :loveu:
(a mój TZ też do mnie Jagusia mówi :roll:)

A moj do mnie ..... " ... suczydlo... " :evil_lol: , bo ja taka przywodczyni mojej sfory ( 4 suki ) jestem.....:lol: .

Poczatkowo byly problemy, ale to koty Jagi nie chcialy zaakceptowac.... ona raczej nie ganiala, bo to one sie chowaly przed nia.... Ale juz jest w porzadku, a w drodze juz zdjecia ze swiatecznych spacerow.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Uwielbiam oglądać zdjęcia piesków w nowych domkach :p !

Czy ktos jeszcze pomoze w oplaceniu transportu ..... szczescia Jagusi .... ?

Posted

[quote name='zuziaM']Posmiejcie sie ze mna :
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59667

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No i wiesci od Jagusi ( dostaje je codziennie, ale nie sposob wszystkich wklejac ):

"
.....jak tam podopieczni? Cieszą się wiosną?
Nasze zwierzaki bardzo. Koty nie chcą na noc wracać do domu, a Jaga ciągle nas wyciąga na spacer. Pogryzła już wszystkie okoliczne kije i teraz znosi do domu kamienie. Mojra już od kilku lat nie bawiła się...poważna starsza pani. Dlatego Jaga zachwyca nas swoją żywotnością...
Julia dziś będzie u mamy więc wyśle zdjęcia ze spacerków świątecznych...
Pozdrawiam... "

Posted

[quote name='zuziaM']Narazie ... 20 zl, ale jeszcze dwie osoby oferowaly pomoc, wiec zaraz sprawdze.
Gosiu, ja w przyszlym tygodniu przeleje wieksza kwota od siebie, nie wiem dokladnie ile (100zl lub wiecej), napisze pozniej

oprocz tego sa pieniadze z moich bazarkow, tez ponad 100-150zl ile dokladnie musze to zliczyc i przeslac ci dokladne rozliczenie (teraz na dogo z doskoku i mam maly balagan w interesie :roll:

przeleje ci to wszystko w przyszlym tygodniu, jakos zalatamy dziure ;)

pozdrowienia dla Jagusi :loveu:

Posted

[quote name='Seaside']No to już mamy 30, z mojego bazarku teraz wpłynie, z Joli też....
Nie będzie źle ciotki :p

Mamy juz .... 50,- zl :multi: ! Wielkie dzieki maartuusia :loveu: !

Posted

[quote name='zuziaM']Mamy juz .... 50,- zl :multi: ! Wielkie dzieki maartuusia :loveu: !

No to juz jest - 76,- zl ! :multi:

Dus - bazarek - na transport Jagi......26,- zl . DZIEKI :loveu: !

Posted

Prosimy nadal o pomoc w splacie ......Brakuje jeszcze 272 zl....
Pieniazki beda potrzebne dla Nestorka i Lusi ( nt. domku tymczasowego dla Lusi jeszcze nie mam wiesci, ale w srode sie czegos moze dowiem ).

Posted

Jagoda napisala :
"Zuziu zamiast wpłącać sama do siebie ;-) może odlicz tą dyszkę od transportu Jaguni :smile: "

OK, dzieki ( 15 zl - bo plus koszt przesylki ) - wiec mamy juz 131,- zl. :multi:

Posted

Email z Gdanska - dotyczacy Jagusi.... bo gadamy sobie tez o innych sprawach...:

"
Jaga już się uspokoiła.Na początku była taka nadpobudliwa...Myślę,że niepewność,nowe miejsce. Ona nawet nie zasnęła,zanim my się nie położyliśmy do łóżka.Teraz zachowuje się przyzwoicie. wszystko jest ok.
Pozdrawiam... "

Posted

zuziaM napisał(a):
Prosimy nadal o pomoc w splacie ......Brakuje jeszcze 272 zl....
Pieniazki beda potrzebne dla Nestorka i Lusi ( nt. domku tymczasowego dla Lusi jeszcze nie mam wiesci, ale w srode sie czegos moze dowiem ).

Gosiu, jutro podjade do banku i wplace 272zl, w ten sposob zamkniemy temat dlugu Jagi
po weekendzie ruszamy z bazarkami na kolejne pieski