zuziaM Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Seaside']widzę, że są wpłąty za 4,5 i 6 kwiecień :) Kurcze to jak to zrobić z tym długiem ?? :( Sa wplaty na nasze jeleniogorskie psiaki z bazarkow. Czekajmy i miejmy nadzieje, ze ktos jednak zechce nas wspomoc i .... dolozy grosik do transportu Jagusi.... A teraz ... NIESPODZIANKA ... ZDJECIA z nowego, cudownego domku ! Quote
zuziaM Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 :( Nikt Jagusi nie podziwia...... wiem, ze juz nie trzeba sie nad nia litowac.... ale popodziwiac mozna.... ciotki ... niedobre ! Quote
pies? Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ja podziwiam jej zmianę w stosunku do kotów / patrz zdjęcia /, bo teraz mogę Wam już powiedzieć, że koty w schronisku też........trochę..........ganiała :) dowiedziałem sie o tym dzień po jej wyjeździe Quote
Seaside Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ciotki podziwiają - szczególnie to, że z kotkiem dobrze żyje :loveu: :loveu: :loveu: (a mój TZ też do mnie Jagusia mówi :roll:) Quote
zuziaM Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Seaside napisał(a):ciotki podziwiają - szczególnie to, że z kotkiem dobrze żyje :loveu: :loveu: :loveu: (a mój TZ też do mnie Jagusia mówi :roll:) A moj do mnie ..... " ... suczydlo... " :evil_lol: , bo ja taka przywodczyni mojej sfory ( 4 suki ) jestem.....:lol: . Poczatkowo byly problemy, ale to koty Jagi nie chcialy zaakceptowac.... ona raczej nie ganiala, bo to one sie chowaly przed nia.... Ale juz jest w porzadku, a w drodze juz zdjecia ze swiatecznych spacerow. Quote
Reno2001 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Uwielbiam oglądać zdjęcia piesków w nowych domkach :p ! Quote
zuziaM Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Reno2001 napisał(a):Uwielbiam oglądać zdjęcia piesków w nowych domkach :p ! Czy ktos jeszcze pomoze w oplaceniu transportu ..... szczescia Jagusi .... ? Quote
zuziaM Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Seaside napisał(a):Gosiu ile się zwróciło?? Narazie ... 20 zl, ale jeszcze dwie osoby oferowaly pomoc, wiec zaraz sprawdze. Quote
zuziaM Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='zuziaM']Narazie ... 20 zl, ale jeszcze dwie osoby oferowaly pomoc, wiec zaraz sprawdze. I Papisia - 10,- zl z bazarku Dziekuje !:lol: Quote
zuziaM Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Posmiejcie sie ze mna : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59667 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
zuziaM Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='zuziaM']Posmiejcie sie ze mna : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59667 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No i wiesci od Jagusi ( dostaje je codziennie, ale nie sposob wszystkich wklejac ): " .....jak tam podopieczni? Cieszą się wiosną? Nasze zwierzaki bardzo. Koty nie chcą na noc wracać do domu, a Jaga ciągle nas wyciąga na spacer. Pogryzła już wszystkie okoliczne kije i teraz znosi do domu kamienie. Mojra już od kilku lat nie bawiła się...poważna starsza pani. Dlatego Jaga zachwyca nas swoją żywotnością... Julia dziś będzie u mamy więc wyśle zdjęcia ze spacerków świątecznych... Pozdrawiam... " Quote
Jola_K Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='zuziaM']Narazie ... 20 zl, ale jeszcze dwie osoby oferowaly pomoc, wiec zaraz sprawdze. Gosiu, ja w przyszlym tygodniu przeleje wieksza kwota od siebie, nie wiem dokladnie ile (100zl lub wiecej), napisze pozniej oprocz tego sa pieniadze z moich bazarkow, tez ponad 100-150zl ile dokladnie musze to zliczyc i przeslac ci dokladne rozliczenie (teraz na dogo z doskoku i mam maly balagan w interesie :roll: przeleje ci to wszystko w przyszlym tygodniu, jakos zalatamy dziure ;) pozdrowienia dla Jagusi :loveu: Quote
Seaside Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='zuziaM']I Papisia - 10,- zl z bazarku Dziekuje !:lol: No to już mamy 30, z mojego bazarku teraz wpłynie, z Joli też.... Nie będzie źle ciotki :p Quote
zuziaM Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Seaside']No to już mamy 30, z mojego bazarku teraz wpłynie, z Joli też.... Nie będzie źle ciotki :p Mamy juz .... 50,- zl :multi: ! Wielkie dzieki maartuusia :loveu: ! Quote
Jola_K Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 kiedy beda wiadmosci z domu Jagi? jakies foteczki? :multi: Quote
Seaside Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Jak już się koszty zwrócą musimy tytuł zmienić i do innego działu przenieść :p Quote
zuziaM Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='zuziaM']Mamy juz .... 50,- zl :multi: ! Wielkie dzieki maartuusia :loveu: ! No to juz jest - 76,- zl ! :multi: Dus - bazarek - na transport Jagi......26,- zl . DZIEKI :loveu: ! Quote
zuziaM Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 I juz - 116,- :multi: :multi: :multi: Dzieki, beamicha :loveu: :loveu: :loveu: ! ! ! Nowych wiesci jeszcze nie mam, ale pewnie przyjda wkrotce. Quote
zuziaM Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Prosimy nadal o pomoc w splacie ......Brakuje jeszcze 272 zl.... Pieniazki beda potrzebne dla Nestorka i Lusi ( nt. domku tymczasowego dla Lusi jeszcze nie mam wiesci, ale w srode sie czegos moze dowiem ). Quote
zuziaM Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Jagoda napisala : "Zuziu zamiast wpłącać sama do siebie ;-) może odlicz tą dyszkę od transportu Jaguni :smile: " OK, dzieki ( 15 zl - bo plus koszt przesylki ) - wiec mamy juz 131,- zl. :multi: Quote
zuziaM Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Mamy : 168 zl :multi: Papisia - bazarek - 22,- zl. Izabela G. - bazarek - 15,- zl. Quote
zuziaM Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Email z Gdanska - dotyczacy Jagusi.... bo gadamy sobie tez o innych sprawach...: " Jaga już się uspokoiła.Na początku była taka nadpobudliwa...Myślę,że niepewność,nowe miejsce. Ona nawet nie zasnęła,zanim my się nie położyliśmy do łóżka.Teraz zachowuje się przyzwoicie. wszystko jest ok. Pozdrawiam... " Quote
Jola_K Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 zuziaM napisał(a):Prosimy nadal o pomoc w splacie ......Brakuje jeszcze 272 zl.... Pieniazki beda potrzebne dla Nestorka i Lusi ( nt. domku tymczasowego dla Lusi jeszcze nie mam wiesci, ale w srode sie czegos moze dowiem ). Gosiu, jutro podjade do banku i wplace 272zl, w ten sposob zamkniemy temat dlugu Jagi po weekendzie ruszamy z bazarkami na kolejne pieski Quote
Recommended Posts