Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 726
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patrząc na niego nie mamy takich odczuć, że to staruszek. W sumie 7 lat dla takiego pieska to żadna starość. To bardzo mądry, czysty i posłuszny pies :) Ma siwą mordkę, bo raczej los go nie oszczędzał. Odkuł się, przytył. Czuje się bezpieczny.

A czeszemy się, bo niepoważnie wygląda taki fajny chłopak z czochrami przy pupie ;)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']dobra, to czekamy na Kame! ale mi prosze przypomniec za jakis czas, bo moze mi uciec......;)[/QUOTE]

Przypomne;)
I bardzo dziekuje:lol:

Ciekawe czy byl jakis tel.o Wladyslawa:cool3:

Posted

Władziu, mam nadzieję, że nie wygryziesz mi tego i owego za offa - zapraszam na bazarek dla Helki [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247434-Piękne-buty-bluzki-oraz-rzeczy-dla-chłopcow-od-Cantadorry-dla-Heli-do-10-10-br[/url]

Posted

Władzio potrafi tylko zębami strzelić, kiedy chce mu czyścić uszy ;) Do pewnego momentu bałam się, że to z powodu bólu. Podczas kastracji poprosiłam lekarza, żeby dokładnie obejrzał uszy, czy nie są chore. Lekarz obejrzał i stwierdził, że to żadna choroba, tylko Władzio jest panikarz.

Posted

No tak :) Facet typowy, ale uszy muszę czyścić:) Teraz mamy kolejną traumę, bo Władka muszę czesać. On tego nie cierpi i wielki stres, bo jakaś paskuda podchodzi ze szczotką. Paskuda to ja. Władzio da sobie wyskubać sierściuchy, ale wyczesanie to ból dla duszy :)

Posted

Władzio - tekst i zebrane zdjęcia jakie mamy - do ogłoszeń - już 10 miesięcy w hotelu [B]
[URL]http://www.bezdomniaki.pl/wladzio-domowy-spokojny-dojrzaly-pies-czy-ktos-go-zauwazy-i-da-dom[/URL][/B]