pikola Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Jak Wladziuchna w te upaly? Tutaj 38 stopni:roll: Quote
Aimez_moi Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Mam nadzieję, że siedzi w grajdołku.....:) Quote
pikola Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 He,he..pewnie tak.:lol: Grajdolek fajna sprawa,chyba tez sobie wykope:lol: Quote
Cantadorra Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Pewnie dobrze Władysław się miewa :) Brak wiadomości, to dobre wiadomości:) Quote
rudynpm Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 U Władzia wszystko w porządku. Faktycznie upały nieźle nam dają w kość. Rano, ok.5-6 wychodzimy z psiakami na dłużej, w ciągu dnia kilka szybkich wyjść i dopiero wieczorem, kiedy robi się chłodniej znów siedzimy na dworze. W najgorętszy dzień poszło 12 butelek 5 l wody.;) Quote
rudynpm Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Urlopujemy się, bo nie mamy wyjścia :/ Temperatury afrykańskie. Już mamy dość. Władzio grzeczny, zdrowy. Z ogłoszen nikt nie dzwonił. Quote
pikola Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 A na jakie wojewodztwo Wladzio jest oglaszany? Zamowilabym na inne,jesli sie zgodzicie. Quote
asiuniab Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='pikola']A na jakie wojewodztwo Wladzio jest oglaszany? Zamowilabym na inne,jesli sie zgodzicie.[/QUOTE] tylko tekst musi być zupełnie inny, bo inaczej moderatorzy kasują takie ogłoszenia na kilka woj.:( Quote
pikola Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Fakt,zgadza sie.Moze ktos umie pieknie pisac? Ja nie mam glowy.Moja Zuzia wczoraj zemdlala,maz ja reanimowal a dzis to samo.Przewrocila sie w lesie:placz: Juz nie wiem co robic:-( Quote
kama210 Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 (edited) [quote name='pikola']A na jakie wojewodztwo Wladzio jest oglaszany? Zamowilabym na inne,jesli sie zgodzicie.[/QUOTE] Władek potrzebuje innych zdjęc , tekst musi być nowy i zdjęci nowe - od maja się ludziom opatrzyły to co ma , dopóki nie będzie nowych zdjęć do ogłoszen nie widze sensu ponawiania ogłoszen [COLOR=#0000cd][B]ale napisanie innego tekstu - TO BARDZO WAŻNA SPRAWA - w poście poniżej stawiam to co skleciłam w czerwcu , kto pomozę w napisaniu nowego tekstu ??[/B][/COLOR] Napisałam ponad tydzien temu apel na naszej stronie i odezwała się Iwona z Pruszkowa i mam nadzieję pomoże ze zdjęciami - Monika ma sie z nią umówić , a sprawa PILNA i to bardzo . Edited August 11, 2013 by kama210 Quote
kama210 Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 to są moje ogłoszenia - tekst i wybrane zdjęcia nadające się do ogłoszen - z poćzątku czerwca ogłoszenia miał na 3 województwa - ZERO TELEFONÓW !!!! [quote name='kama210']pakiety dla Władka na 3 województwa [COLOR=#616161][FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Arial CE][SIZE=3][B]DANE DO OGŁOSZEŃ : [/B][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]imię psa: Władzio wiek psa: 7 lat województwo na jakie ogłaszamy: - woj. mazowieckie, wielkopolskie, śląskie miasto na jakie ogłaszamy: Warszawa , Poznań, Katowice czas trwania ogłoszenia: 1 miesiąc czy dłużej? - ma 1 miesiąc osoba do kontaktu: (imię) - w ogłoszeniu podane - jak coś to [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][B]KAMILA telefon: 604 322 515[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Arial CE][SIZE=3][B] JEZELI MOŻNA - aktywacja na: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/B][/SIZE][/FONT][FONT=Arial CE][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][COLOR=#ff0000][FONT=Arial CE][SIZE=3][B]bez OGŁOSZENIA - tablica.pl [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] tytuł : [B] Władzio - dojrzały, domowy, spokojny- poznaj jego metamorfozę[/B] Poznaj Władzia i jego metamorfozę . Jest ona zasługą wielu osób, które postanowiły zawalczyc o jego lepszy los. Dzięki temu Władek z miejsca gdzie trafił zaniedbany , wychudzony ,wyglądający jak stary, schorowany pies i gdzie nie miałby odpowiedniej opieki i możliwości odzyskania sił i wiary w człowieka trafił do domowego hoteliku pod Warszawą. Odpowiednio zdiagnozowany, odżywiony , pod odpowiednią opieką i stałym kontaktem z ludźmi - zmienił się nie do poznania . Wyniki krwi się poprawiły, przytył, sierść zrobiła sie błyszcząca . Okazało sie też, że nie jest takim staruszkiem na jakiego wyglądał jak był zabierany Ma około 7- 8 lat . Teraz kolej na kolejny KROK , który przypieczętuje zmiany w jego życiu - DOM dla Władka . Władek mieszka w domu – z rodziną z dziećmi . Ma z nimi dobry kontakt . Dzieci akceptuje, ale najlepiej bez małych , rozbrykanych dzieci . Władek to spokojny, zrównoważony i przyjazny wszystkim stworzeniom pies. Władzio zachowuje czystość w domu , w domu jest spokojny , potrafi chodzić na smyczy. Lubi kontakt z człowiekiem, ale nie narzuca się za bardzo. Lubi sie przytulać i sam inicjuje kontakt z człowiekiem. Jak chce się podlizać, to przychodzi i daje łapkę. Władek potrzebuje cierpliwego i spokojnego opiekuna, który będzie rozumiał, że być może pojawią się sytuacje, ze pies zareaguje lękiem i będzie niepewny. Akceptuje inne psy . Toleruje tez koty - obecnie przebywa w domu gdzie są 2 koty i kilka innych psów Wiek – około 7-8 lat. Wielkość - przed kolano , waga - 15 kg Władek jest wykastrowany, zaszczepiony , odrobaczony . Jest zdrowy – wystarczy, aby jadł lekkostrawna karmę i dostawał leki osłonowe na wątrobę. Władek przebywa w Pruszkowie k. Warszawy - jest możliwość poznania Władka osobiście . Teraz kolej na kolejny KROK , który przypieczętuje zmiany w jego życiu - DOM dla Władka . A może to właśnie TY jesteś tym kto dokonczy jego metamorfozę ?- i da mu to czego on TERAZ potrzebuje najbardziej – DOM. Idealnie sprawdzi się u osoby/ rodziny , która chce mieć spokojnego psiego towarzysza w domu i do codziennych , spokojnych spacerów . kontakt : kamila 604 322 515 Monika 698 613 289 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [COLOR=#616161][FONT=Verdana][SIZE=2]Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej, wizyta przed i po adopcyjna oraz odpowiedzialny, w którym zostanie pełnoprawnym i kochanym członkiem rodziny. W miarę możliwości pomożemy w transporcie do innego miasta - do uzgodnienia /koszty paliwa/ . [/SIZE][/FONT][/COLOR] [IMG]http://imageshack.us/a/img845/9798/minitura.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img842/2035/111owl.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img545/1919/222ab.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img46/328/img0614y.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img163/1096/img0598ei.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
kama210 Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 I jak to zywkle bywa z czasem deklracje się wykruszają , lub osoby o nich zapominają większośc deklaracji Władek ubierał na wydarzeniu fb zanim został zabrany z Punktu - i dziekuję Magdlanie Woch która regularnie przypomina osobom o wpłącaniu , ale jest jak jest , wydrzenie = [URL]https://www.facebook.com/events/393582154051207/[/URL] [B] 5 sierpien - rozliczenie wpłat dla Władka za lipiec :[/B] wpłaty za VIII miesiąc w DT - lipiec Monika Wątrobska- 20 zł - wpłacone Angelika Rudzka - 100 zł. - 120 zł wpłacone– dziekujemy za nadwyżkę Yvonne Szachulska- 10zł - 20 zł - wpłacone /10 zł więcej - dziekujemy / Magdalena Woch - 20 zł - wpłacone Maja K. – 50 zł - Anna F. – 20 zł - Karolina P. – 50 zł - Monika Jakubowska - 10 euro - wpłacone 41,55 zł Barbara D. /BasiaD z dogo/ - 10 zl - wpłacone Bogumiła R. - 20 zł - wpłacone Ewa B-P. (Cantadorra z dogo / - koniec deklaracji /deklaracja była na VII miesięcy/ 4.08 poszedł przelew za hotel za lipiec - 300 zł , dodatkowo 23.07 zamówiłam karmę dla Władka – Bosh Premium – 97,5 zł [B]wydatki na Władka w lipcu 397, 5 zł [/B] [B] wpłaty za lipiec - 251, 55 zł , brak deklaracji od 3 osób , [/B] dziekuję za utrzymywanie deklaracji od tylu miesięcy , dzieki temu nad Władkiem nie wisi widmo opuszczenia hotelu, tak jak nad Suzi czy Blanką z Szydłowca. Quote
pikola Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Prosze o tekst dla Wladka.Kto pomoze? Ja zamowie ogloszenia na bazarku jak pieniazki do Pl dojda.Ida. Quote
piescofajnyjest Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 a te wczesniejsze teksty to juz nie??? chcecie cos nowego? Quote
pikola Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Tak ,bardzo prosimy o nowy tekst.Bardzo.. Wladziowi zaczynaja sie deklaracje wykruszac,moze komus sie zwolnila choc malutka deklaracja? Prosimy o pomoc. Quote
piescofajnyjest Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 cholerka....ja juz leze i kwicze...:( nie dam rady:( Quote
pikola Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 To tak jak ja. Moja sunia jest chora,leczenie pochlania straszne pieniadze. Strasznie drogi jest tu wet,USG 180 E.Koszmar. Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ja niestety marna jestem w ukladaniu tekstow...... Quote
pikola Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 (edited) Takie cos napisalam.Moze byc?Cos dodac,poprawic? Jestem wesoly Wladek... Nie,nie ,ta historia byc moze tak sie skonczy,ale zaczyna sie zupelnie inaczej.. Gdzies w malym miescie,na zadbanej ulicy pelnej kolorowych sklepowych witryn wcisniety w kat lezal on. Brudny,smierdzacy,chory,glodny pies.Nie mial imienia,nie mial nic. Wielu go mijalo,wielu probowalo przepedzic,ale on tkwil w tym ciemnym zaulku czekajac na jakis ludzki odruch. Minelo wiele dni i byc moze byloby za pozno na ratunek gdyby w tamten chlodny poranek nie przechodzil tamtedy Czlowiek. Tak ,Czlowiek przez duze C,bo tylko ten jeden Czlowiek z wielu pochylil sie nad losem cierpiacej,glodnej,wystraszonej istoty. Wladek tymczasowo znalazl dach nad glowa,ale szuka domu takiego tylko dla siebie. W tym domu w ktorym teraz jest,jest za duzo takich Wladkow jak on.. To 7 letni ,teraz juz zadbany ,zdrowy psiak.Nie brudzi w domu,nie niszczy,ladnie chodzi na smyczy. Akceptuje inne psy . Toleruje tez koty - obecnie przebywa w domu gdzie są 2 koty i kilka innych psów Wielkość - przed kolano , waga - 15 kg Władek jest wykastrowany, zaszczepiony , odrobaczony . Jest zdrowy – wystarczy, aby jadł lekkostrawna karmę i dostawał leki osłonowe na wątrobę. Władek przebywa w Pruszkowie k. Warszawy - jest możliwość poznania Władka osobiście . Czy znajdzie dom?Czy jest gdzies serce czekajace na psia milosc?Czy ktos pokocha Wladka? Ja wierze ze tak.. kontakt : Kamila 604 322 515 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Transport - istnieje możliwość pomocy w transporcie /do uzgodnienia/ Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy - dla dobra psa, Pies jest pod opieką Fundacji . Edited August 31, 2013 by pikola dopisek Quote
Cantadorra Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Poproszę o nr konta, muszę wpłacić deklaracje na Władzia :) Quote
Recommended Posts