Wiola&Miłosz Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Nie moglam sie powstrzymac;) [IMG]http://imageshack.us/a/img856/6982/dscn4385w.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img831/4302/dscn4384q.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img22/7987/dscn4383h.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img577/7185/dscn4382e.jpg[/IMG] Quote
handzia Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 To zdjęcie całej trójki, które wstawiłaś na wątku Miśka (z Żar) po prostu mnie zauroczyło :) Cudności po prostu :loveu: Tobi normalnie od początku zaakceptował Gandalfa? Ooo, już wstawiłaś tutaj :) Coś pięknego!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Tobi od dobrych paru mc jest zupelnie rastafarianinem tylko trawy nie jara;) Ale wiesz ze bylo ciezko;) Tobi kocha pania i akceptuje jej kazdy wybryk tak jak tzt zreszta:evil_lol: Quote
danavas Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 zaglądam sobie taką nocną pora do chłopaka..... Quote
Jola i Czterołapy Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Cześć! Śniły mi się naleśniki ze szpinakiem, serem feta i czosnkiem :eviltong: Układ "łapka w łapkę" jest cudny. Rani z Rudim osiągnęli taki układ po ROKU wspólnego zamieszkania... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 danavas zagladaj oczywiscie zapraszamy:diabloti: Mysmy pospacerowwali, wyspali sie ale za chwile idziemy jeszcze pochodzic bo gandalf "grubej sprawy nie zrobil" ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='Jola+Rani+Sari']Cześć! Śniły mi się naleśniki ze szpinakiem, serem feta i czosnkiem :eviltong: Układ "łapka w łapkę" jest cudny. Rani z Rudim osiągnęli taki układ po ROKU wspólnego zamieszkania...[/QUOTE] No my po tygodniu;) Tylko kurdupelek z tylu- on zdecydowanie woli sie przytulac Tobiemu w zadek;) Ja sie przymierzam jeszcze do krokietow ale cos weny nie mam. A tzt sie nie wyspal i marudzi od rana wiec chyba mi nie pomoze;) Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Fakt :) Uroczy układ łapka w łapkę :) Miło popatrzeć :) Quote
magdyska25 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 maluch jakby przytłoczony w kącie sobie siedzi. Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='magdyska25']maluch jakby przytłoczony w kącie sobie siedzi.[/QUOTE] No troszeczkę...ale przepchaj się przed wielkopsy :evil_lol: Altuniu, mam wrażenie, że Gandalf nabrał trochę ciała...czy to tylko wrażenie? Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='magdyska25']maluch jakby przytłoczony w kącie sobie siedzi.[/QUOTE] kurdupel wcale nie jest taki biedny;) z niego niezly czort;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='Marinka']No troszeczkę...ale przepchaj się przed wielkopsy :evil_lol: Altuniu, mam wrażenie, że Gandalf nabrał trochę ciała...czy to tylko wrażenie?[/QUOTE] Nie kochana 32,3 kg:multi: Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='AltaCaraya']Nie kochana 32,3 kg:multi:[/QUOTE] Wow :) super :) Pokarm wreszcie przewstał przez niego przelatywać z prędkością światła :) Quote
magdyska25 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='AltaCaraya']kurdupel wcale nie jest taki biedny;) z niego niezly czort;)[/QUOTE] kurdupelki muszą sobie jakoś w życiu radzić! :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='Marinka']Wow :) super :) Pokarm wreszcie przewstał przez niego przelatywać z prędkością światła :)[/QUOTE] To fakt;) Jak kup w ciagu dnia bylo 10 i nie nadazalam zbierac tak sa 2;) twarde ze hej:evil_lol: Zamierzam go troszke podtuczyc;) [QUOTE][COLOR=#000000]kurdupelki muszą sobie jakoś w życiu radzić! [/COLOR]:smile: [/QUOTE] ten sobie lepiej radzi niz Tobi i Basha razem wzieci;) Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Bo Majkel nie jest już bojuchem :) W ciągu miesiąca zrobił niesamowite postępy...dla niego nic już nie jest straszne :) No może poza jednym...kiedy nie ma ręki, która zechce go miziać :) Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Fajnie, że skończyło się to ulewanie kupska :) Teraz tylko do przodu :) Potrzebne są pieniążki na wysokokaloryczną karmę!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 To fakt. miziak straszny i lizawka:cool3: A wlasnie zapomnialam sie pochwalic ze Basha juz kuma ze samemu trzeba wsiadac do auta tylko ze laduje sie z tylu za fotelami ale to moze dlatego ze Tobi za duzo miejsca zajmuje:???: Quote
Aimez_moi Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Alta....:) to sa dwa spore psiaki....moj labus gdy rozlozy sie caly na tylnym siedzeniu to juz nie bardzo jest miejsce......a Ty masz goldena i podhalana i kurdupelka......:) Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Aimez_moi']Alta....:) to sa dwa spore psiaki....moj labus gdy rozlozy sie caly na tylnym siedzeniu to juz nie bardzo jest miejsce......a Ty masz goldena i podhalana i kurdupelka......:)[/QUOTE] ...i dwa kociambry :) Już wszyscy się tak przewozili i stanowili nie lada sensację...wesoły"autobus"...wróć - wesołe autko :) Quote
Aimez_moi Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 A autko.....duze jest czy takie ciupenkie? Jakos nie moge sobie wyobrazic kociamberkow latajacych po samochodzie razem z dwoma dostojnymi psiakami i mniejszym z oczkami jak guziczki.....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Ano zesmy juz tak jechali;) osobowka;) dwa psy z tylu koty w torebce i majkel pod moimi nogami;) Ludzie sie zatrzymywali na swiatlach i sie smiali jak w zoo:) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 tak gotowy;) Bazarek dla gandalfa i ksenci;) Kolejny [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236915-Extra!!!-Dla-fanów-naleśników-I-SŁODKOŚCI!!-Do-06-01-2013-g-22!-Sprawdź-koniecznie!!!?p=20093907#post20093907[/URL] Quote
Recommended Posts