Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=verdana][SIZE=3][COLOR=#008080]Po tych ostatnich zimowych dniach w marcu zatęskniło mi się za niebem pięknym, ale letnim. Takim na przykład:

[IMG]http://www.fotoszok.pl/upload/2c805a1a.jpg[/IMG]

Albo takim:

[IMG]http://www.fotoszok.pl/upload/0e499a3b.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Edited by ulana
Posted

Dzięki :)
Zdrowie lepiej, ale kaszlę jeszcze straszliwie. Wojtek gra dziś Chopina, a ja chyba nie pójdę na ten występ, bo jeszcze taka niedoleczona jestem, że się boję znów rozłożyć :( Za to szef mój teraz leży - może na niego kichnęłam ;)

Posted

Dzięki ,dzięki :) I wzajemnie :)
Pierwszy raz usłyszałam o takim dniu, ale już doczytałam i nawet wiem jak się liczy taki poziom szczęścia.

2101b7d69545ccabd09a23874535e304.png

No to kochani wszystkim dzisiaj jak najlepszego odczuwania dobrostanu - cokolwiek to znaczy :)

Posted

[QUOTE]Saththa [INDENT] No szczęcia w meidzynarodowym dniu śzczęścia jak to się własnie dowiedziałam;-) [/INDENT]
[/QUOTE]

niby, że dzisiaj ten dzień szczęścia??
hmmm no moze ktoś ma dziś szczęście:roll:

zdjęcia widziałam, superowe są :p

Posted

[quote name='Doginka']To ja takiego dobrostanu nie zażywam, bo mnie ręka napier***la:sad:[/QUOTE]

[quote name='Tekla64']odjac reke
i glowe moja tez[/QUOTE]

Oj, no co Wy - do brodatych się możecie poprzytulać, a to tylko dla wybranych :)

[quote name='Fides79']niby, że dzisiaj ten dzień szczęścia??
hmmm no moze ktoś ma dziś szczęście [/QUOTE]
A Ty nie masz? Nie dość, że do brodatego to jeszcze do takiej jednej malutkiej żarłoczki butelkowej poprzytulać się możesz. Teraz jesteś jedną z największych szczęściar. :)

Posted

[quote name='Tekla64']mnie tyn slad ekologiczny frapuje

samego zadowolenia!!![/QUOTE]

Mnie też szczerze mówiąc;)

[quote name='Fides79']niby, że dzisiaj ten dzień szczęścia?

:p[/QUOTE]

Taaaaaaaaaaaaak ;)

Posted

[quote name='WATACHA']Tak naprawdę każdy dzień jest szczęśliwy , gdy nie wydarzy się nic złego i tego się trzymajmy :)[/QUOTE]

O - tak właśnie! :)

Posted

Skoro tak ostatnio tu się zrobiło bezpsio - tylko jakieś kwiatki i nieba, to jeszcze chwilkę pociągnę ten wątek :)
Uwielbiam wpatrywać się w niebo nie tylko w celach meteorologicznych, ale i fotograficznych. Zwłaszcza na jeziorach mnie to dopada. I dopadło ostatniego rejsowego wieczora ostatniego lata (czy raczej jesieni już może, bo to był wrzesień). Kolory zachwyciły mnie wówczas, bo takie wręcz sztuczne były, jak z jakiejś gry komputerowej... No to pokażę Wam jeszcze ten Jeden Zachód Słońca. A potem - obiecuję -wracam do psa. :)

3e0e03abc514d389.jpg

8244c51d4932a3ec.jpg

efd555eff9183b7d.jpg

38ad3abb76e7540c.jpg

8f8df4a743e62ed2.jpg

Posted

cd. :

f32bba4c2734847e.jpg

0d565ea67d73cd04.jpg

f0a2b68dc3f43091.jpg

81319c57a76ffde6.jpg

A potem już się zrobiło ciemno, a ja zmarznięta poszlam sobie do kabiny na herbatkę żeglarską. :)

Dodam jeszcze tylko, że zdjątka są ułożone chronologicznie - tak to się zmienało w czasie.