Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:) może jakiś aparacik na ząbki :)

cieszę się że Pusia ma dom , mam nadzieje że będzie grzeczna i przyzwyczai się do trybu życia swojej pani.

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hund, po co aparacik, przecież te ząbki dodają Pusi uroku :)
ciekawe jak dzisiaj Pusia czuje sie po szczepieniu bo wczoraj podobno była wykończona .

Posted

mnie tam ten zgryz sie też podoba :) z aparacikiem to był żart, w życiu bym jej nie męczyła niczym.
Pusia zachowuj się ładnie i badź miła dla kotków :)

Posted

Pusia już dobrze dogaduje się z czarnym kotkiem a burego już nie goni i mogą przebywać w jednym pomieszczeniu :) Je coraz więcej i już się zadomowiła. Pusia nie lubi wsiadać do samochodu i boi się flesza z aparatu fotograficznego. Poza tym jest zazdrosna i kiedy kotek zszedł a z kolan Pani to szybko wskoczyła na jego miejsce :)

• 3 months later...
Posted

Nowe zdjęcie Pusi:

Pusia ma się dobrze, kotka już nie goni, ma apetyt i uwielbia przebywać na dworze. Niestety nie zawsze jest posłuszna. Potrafi nawet wyplątać się z szeleczek. Mam nadzieję że te problemy się skończą. Pusiu bądź grzeczna !

Posted

Wyplątywanie z szeleczek to jej specjalność ;) pamiętasz bubu jej pierwszy spacer (wtedy nazywała się Rakieta ) wypadła z szelek wycierając plecki o jakieś śmierdzące resztki. Napędziła nam strachu.

Pusiu słuchaj pani i kochaj kotki bo są kochane !!
Bardzo się cieszę że Pusia jest szczęśliwa.

Posted

tak pamiętam ale wtedy miała jeszcze te szeleczki z których wychodzą wszystkie psy a później już dostała te bezpieczniejsze. Może są za luźne.. Ale pewnie jak pies się postara to z każdymi sobie poradzi. Tak jak Maja ;)