Hund Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 :) może jakiś aparacik na ząbki :) cieszę się że Pusia ma dom , mam nadzieje że będzie grzeczna i przyzwyczai się do trybu życia swojej pani. Quote
_bubu_ Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Hund, po co aparacik, przecież te ząbki dodają Pusi uroku :) ciekawe jak dzisiaj Pusia czuje sie po szczepieniu bo wczoraj podobno była wykończona . Quote
Hund Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 mnie tam ten zgryz sie też podoba :) z aparacikiem to był żart, w życiu bym jej nie męczyła niczym. Pusia zachowuj się ładnie i badź miła dla kotków :) Quote
_bubu_ Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Pusia dobrze zniosła szczepienie. dzielna dziewczynka ! :) Quote
Hund Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 przecież ja już tu odpisywałąm :(:(:( gdzie się podziały moje posty ?? Pusiu pozdrawiam :) Quote
_bubu_ Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Pusia już dobrze dogaduje się z czarnym kotkiem a burego już nie goni i mogą przebywać w jednym pomieszczeniu :) Je coraz więcej i już się zadomowiła. Pusia nie lubi wsiadać do samochodu i boi się flesza z aparatu fotograficznego. Poza tym jest zazdrosna i kiedy kotek zszedł a z kolan Pani to szybko wskoczyła na jego miejsce :) Quote
_bubu_ Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Nowe zdjęcie Pusi: Pusia ma się dobrze, kotka już nie goni, ma apetyt i uwielbia przebywać na dworze. Niestety nie zawsze jest posłuszna. Potrafi nawet wyplątać się z szeleczek. Mam nadzieję że te problemy się skończą. Pusiu bądź grzeczna ! Quote
Hund Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Wyplątywanie z szeleczek to jej specjalność ;) pamiętasz bubu jej pierwszy spacer (wtedy nazywała się Rakieta ) wypadła z szelek wycierając plecki o jakieś śmierdzące resztki. Napędziła nam strachu. Pusiu słuchaj pani i kochaj kotki bo są kochane !! Bardzo się cieszę że Pusia jest szczęśliwa. Quote
_bubu_ Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 tak pamiętam ale wtedy miała jeszcze te szeleczki z których wychodzą wszystkie psy a później już dostała te bezpieczniejsze. Może są za luźne.. Ale pewnie jak pies się postara to z każdymi sobie poradzi. Tak jak Maja ;) Quote
Recommended Posts