Agnieszka Co. Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Rakietę widziałam w niedzielę pierwszy raz nie w kojcu, w całej okazałości. Jest śliczna, zgrabna, ma piękne czarne futerko, jest nieduża. Ma taki diabelski pyszczek - trochę kudłaty, białe ząbki i błyszczące radosne oczka. Nie boi się kontaktu z człowiekiem. PięknA suczka :loveu: Quote
Hund Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Piękna tyle że już nie nazywa się Rakieta tylko PUSIA i mieszka ze swoją nową panią :) właśnie wróciliśmy z bubu zadowolone :) Quote
_bubu_ Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 czyli możecie gratulować Pusi nowego domku :cool3: Quote
Hund Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Oby przetrwała noc z kotami :) i została tam na zawsze :) Quote
Agnieszka Co. Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ona na to w pełni zasłużyła. :multi: A gdzie będzie mieszkać, w Żywcu? Quote
Hund Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Właśnie wrociłyśmy z SOSNOWCA !! tam jest domek :) Quote
_bubu_ Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 trzymamy kciuki za Pusie. Jutro zadzwonimy dowiedzieć się jak się sprawuje :) Quote
Hund Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Pani nie odbiera telefonu :( dzwoniłam z domowego i z komórki ale pani nie odebrała. Quote
Hund Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Jestem po rozmowie z panią Pusi. na spacerku Pusia podobno zachwuje się przyzwoicie. Załatwia się jak należy :) i jest grzeczna dla innych piesków. W domu natomiast pani powiedziała że to diabeł :( myślę że Pusia skacze i domaga się pieszczot. Dlatego nazywała się Rakieta bo była szybka i ruchliwa. Pusia jak się ją ignoruje to przestaje skakać po człowieku i się wycisza. Trzeba tylko udawać że jej się nie zauważa. Więc mam nadzieję że pani Pusi ją okiełzna . Pusia została już w domku sama. Pani wyszła i po powrocie było wszystko dobrze. Pani ma serce do zwierząt :) ugotowała Pusi obiadek :) Quote
_bubu_ Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 podstawową zasadą wychowania psa jest ignorowanie zachowań które nam sie nie podobają a nagradzanie tych dobrych. Jesli Pusia zobaczy ze skakaniem i wariowaniem nie zwraca na siebie uwagi to da sobie spokój.u mnie w domu była 2 godziny przed wyjazdem i to działało. Quote
_bubu_ Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 sunia jest młoda i wszystkiego moze sie jeszcze nauczyc. tylko trzeba jej dac szanse. Quote
Kluska4 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 A sunia już w domku :crazyeye: Super :multi::multi::multi::multi: i jeszcze same ją zawiozłyście :loveu: Quote
Hund Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 bubu jest znakomitym kierowcą :) ja nieco gorszym nawigatorem :) ale dałyśmy radę. Mam nadzieję że Pani pokochała Pusię :) Quote
_bubu_ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Właśnie.. ciekawe jak dzisiaj sprawuje sie Pusia :) Quote
Hund Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Pani ma takie podejście że wszytsko powinno być dobrze :) Quote
Kluska4 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Hund napisał(a):bubu jest znakomitym kierowcą :) ja nieco gorszym nawigatorem :) ale dałyśmy radę. Mam nadzieję że Pani pokochała Pusię :) Na pewno pokochała :loveu:. To może Pusia powinna powoli przenosić się do galerii szczęśliwców ;) P.S. Czy Wam też tak kiepsko chodzi dogo bo u mnie strasznie wolno się otwiera :shake: Quote
_bubu_ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 nie zapeszajmy.. trzeba trochę poczkać zanim zaczniemy się cieszyć.. Quote
Hund Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 dogo od wczoraj chodzi fatalnie :) jeśli chodzi o PUsię to trzymam kciuki. Quote
_bubu_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Dostałam maila od Pani, która zaadoptowała Pusię. Pusia jest tak energiczna , że po długim spacerze wystarczą jej 2 godziny na regeneracje i już chce iść na kolejny spacerek :lol: Jeden z kotków się jej boi , są problemy ale mamy nadzieję, że w końcu sie dogadają. trzymamy kciuki. Pani ma też obawy , że Pusia za mało je i pije. Suchej karmy nie chce jeść ale za to uwielbia surowe mięso, mleko i zupke :razz: Quote
Hund Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ale wybredniak :) dobrze że nie trafiła do młodych ludzi którzy nie umieją jeszcze gotować :) Quote
_bubu_ Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Pusia była dzisiaj na szczepieniu i Pan doktor zachwycał się jej krzywym zgryzem ;) Quote
Recommended Posts