Ulka18 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=201131311[/url] Quote
masienka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 po raz kolejny pokazujemy sie na pierwszej stronie Quote
masienka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Missieek, Vikamilko wiem, ze czasu macie nie wiele ale mam prosbe. Chcialabym zrobic taka mala akcje na malamucim forum ale bardzo przydaloby sie takie krotkie podsumowanie: ile macie teraz zwierzakow i jakich poza tymi, ktore sa ogloszone na dogo, ile mniej wiecej wynosi Was karma miesiecznie dla stada (wiem, ze gotowane ciezko policzyc - tak tylko oglonie), jakie leki czy co innego najbardziej przydaloby sie poza kasa sprobuje sobie sama zestawic to co wiem a Wy dopiszcie,jesli mozecie, reszte. Ok? PSY Fanta- juz zdrowa, sterylizowana, zadnych specjalnych wymagan Kora- zdrowa ( chyba, ze leczycie jeszcze ta rane?), trzeba jeszcze wysterylizowac ? Laguna, Bairra, Savana - zdrowe, jeszcze nie sterylizowane Dakota- karma watrobowa (jaka najlepiej?) Filip - karma dla nerkowcow (jaka?) Hava - juz zdrowa, sterylizowana jakies jeszcze psy? KOTY - ile maluchow a ile starszych albo bardzo wiekowych ile ze specjalnymi wymaganiami - karma, leczenie, sterylki? jakie leki najbardziej by sie przydaly? Ufff... alem sie rozpisala... Ale sprobujcie to, prosze, uzupelnic a ja sprobuje ze swej strony zorganizowac jakas pomoc Quote
missieek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 masienka jesli pozwolisz odpisze jutro dokladnie (chyba ze komputer w domu sie nam spali, bo takie sa podejrzenia, to dopiero w poniedzialek) Quote
Therion Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Filipek do góry, Missieek moze go dac do wyborczej. Quote
Therion Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Filip niedługo bedzie kastrowany, moze to przyspieszy znalezienie mu domu. Quote
weszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [B]missieek [/B]mam kontakt do Pani zainteresowanej adopcją psa, do 3 lat, do 10 kg wagi, nauczonego czystości w mieszkaniu. Możesz zaproponować Filipa bądź innego psiaka??? Sorki ale nie znam całego wątku i wszystkich twoich tymczasowiczów a zanim przeczytam to trochę zejdzie. Na priv wysyłam ci kontakt do tej pani, może warto się skontaktować. Quote
Ulka18 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Filipek jest w aukcji zbiorczej Missieekowych zwierzakow, ale warto by go oglosic oddzielnie. Psiaki u Missieek musza znalezc domy. Quote
Gosiapk Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Aukcje zbiorcze chyba niewiele dają, bo przytłaczają swoim ogromem/ Quote
Recommended Posts