Jola i Czterołapy Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Czy ogłoszenia dały jakiś efekt? Quote
Wiola&Miłosz Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Telefonow o nia jest mnostwo. Ale nie wiem czy ludzie nie umieja czytac ze kot przebywa w Rzeszowie. Chcieli by na juz czy dzisiaj mozna zabrac:razz: No to ja jednak mowie ze nie bo musi byc wizyta p/a. Nie wiem czy sie robi wizyty p.a dla kotow ale skoro ona przebywa pod moja opieka to bardzo bym chciala wiedziec u kogo i widziec warunki. Zreszta jest przed sterylka wiec nie ma mowy o wydaniu jej tak o:) Jeden konkretny telefon mialam od pani ktora ma pieska i pochodzi z Łańcuta nie daleko Rzeszowa. Jest zainteresowana. Umowilysmy sie ze w poniedzialek podjedziemy i zobaczymy sie Quote
Jola i Czterołapy Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Fajnie:lol: A wizyty dla kotów przeprowadza się. Sama taka robiłam. Quote
Wiola&Miłosz Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 No wlasnie ja nie bylam pewna. Pytalam jednej babeczki od kotkowych spraw to mi napisala a po co.. wystarczy ci umowa. Wiec odpuscilam sobie dalsza gadanine i podjelam decyzje ze jednak wole sie upewnic:) Quote
Jola i Czterołapy Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Zawsze lepiej zobaczyć w jakich warunkach ma żyć Twój tymczasowicz, bo jak coś będzie nie tak, jak trzeba, to... :mad: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Wiesz ja mam pale teleskopowa rozkladana w aucie:cool3: gaz i jeszcze kilka innych akcesoriow:cool3: Quote
Jola i Czterołapy Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 A ja mam smycz i smaczki :oops: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Ja jeszcze pokrowiec dla psow:) No ale smyczy nie mam wszystko w domu. Kociambry od dwoch godzin maja wariacje na punkcie gumki do wlosow. Znalazly jedna i sie o nia tluka. Quote
Jola i Czterołapy Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Już po wizycie? Jaki to domek? Quote
Wiola&Miłosz Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Domek niestety nie sprawdzony odwolana wizyta do Jutra dzisiaj mamy majkela na glowie po operacji lapy. Przelozylam pania na jutro Quote
Wiola&Miłosz Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Witamy ciocie Jole mocno mocno;) Quote
Jola i Czterołapy Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Ciekawa jestem jak wiewióra :oops: Jaki ten domek??? Quote
Wiola&Miłosz Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Ano co sie okazalo ze to nie dzwonili z ogloszenia internetowego a ogloszenia powieszonego u weta;) Domek wporzasiu. Swiadomi sa tego szatana:) Wiec teoretycznie jak laska wyzdrowieje ma domek Quote
Marinka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Kurcze z powodu braku neta w domu ...a w pracy nawału roboty dawno tu nie zaglądałam...a tu takie miłe wiadomości :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Ano Mile;) Jutro napisze cos wiecej dzisiaj padam na twarz... Quote
Marinka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='AltaCaraya']Ano Mile;) Jutro napisze cos wiecej dzisiaj padam na twarz...[/QUOTE] To podobnie jak ja...ale cóż SKS... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Ledwie na oczy widze ale jeszcze chwile musze posiedziec by wszystkiego dopilnowac:) Quote
Jola i Czterołapy Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 No dobra... już jest "jutro" ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 zapomnialam:) Otoz pani mieszka w Lancucie to 20 km od rzeszowa. W domu jest pies wielkosci Majkiego. Nie grozny. Takie male puchate cos:) Pani normalna. Mowila ze miala kota 17 lat i jej umarl. Dlugo nie chciala ale zobaczyla shakirke u weta na ogloszeniach i sie zakochala. Oczyiscie pokazala mi mnostwo zdjec w albumie kotka. Zapytalam ja czym bedzie kota karmic. Mowila ze wszystkie karmy kupuje u mojego weta wiec moge zapytac. Pani potwierdzona. Po sterylce shakira laduje u pani Kasi w Lancucie;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Ano super:) Tylko rozwazam jeszcze jedna opcje. Czy oddac ja po wigili i pani ja sobie wysterylizuje bo wet Mnie zapewnil ze to zrobi czy sterylizowac ja teraz natychmiast i wydawac. Quote
Recommended Posts