Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Telefonow o nia jest mnostwo. Ale nie wiem czy ludzie nie umieja czytac ze kot przebywa w Rzeszowie. Chcieli by na juz czy dzisiaj mozna zabrac:razz: No to ja jednak mowie ze nie bo musi byc wizyta p/a. Nie wiem czy sie robi wizyty p.a dla kotow ale skoro ona przebywa pod moja opieka to bardzo bym chciala wiedziec u kogo i widziec warunki. Zreszta jest przed sterylka wiec nie ma mowy o wydaniu jej tak o:)

Jeden konkretny telefon mialam od pani ktora ma pieska i pochodzi z Łańcuta nie daleko Rzeszowa. Jest zainteresowana. Umowilysmy sie ze w poniedzialek podjedziemy i zobaczymy sie

Posted

zapomnialam:) Otoz pani mieszka w Lancucie to 20 km od rzeszowa. W domu jest pies wielkosci Majkiego. Nie grozny. Takie male puchate cos:) Pani normalna. Mowila ze miala kota 17 lat i jej umarl. Dlugo nie chciala ale zobaczyla shakirke u weta na ogloszeniach i sie zakochala. Oczyiscie pokazala mi mnostwo zdjec w albumie kotka. Zapytalam ja czym bedzie kota karmic. Mowila ze wszystkie karmy kupuje u mojego weta wiec moge zapytac.
Pani potwierdzona. Po sterylce shakira laduje u pani Kasi w Lancucie;)