Jump to content
Dogomania

Samotny, głodny ONek na ulicach miasta.Bruno juz w swoim domu !!!

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, p. Łukasz teraz zapewne jest w pracy, ale całe popołudnie i wieczór bedzie czekał na Onka w okolicy garazy. Do skutku.
Tez siedze jak na szpilkach i czekam na telefon.

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łukasz kończy dziś pracę po 16. Na garaż pojedzie około 18.

Psiak kręci się w tamtych okolicach od długich miesięcy i zawsze w końcu odwiedzał małżonka więc i teraz tak będzie.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Dziekuje za zaproszenie.....
przypomina mi sie szukanie Cywila ........Anett pamietasz?[/QUOTE]
Mam nadzieje, ze to nie jakies traumatyczne wspomnienie ...?

Posted

[quote name='Aimez_moi']Dlugo nie dal do siebie podejsc......bardzo dlugo......
Anett na pewno pamieta.... a pozniej sedalin i do hotelu......
teraz juz od dawna w swoim domku.......[/QUOTE]

Z tej historii dla "naszego" ONeczka wzięłabym chyba jednak tylko zakończenie ;)

Kurcze, szósta niedaleko :roll:
Denerwuję się :shake:
:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Żeby umilić Wam oczekiwanie zapraszam na bazarek dla naszej zguby, bezdomnego oneczka :
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236120-Ubrania-damskie-m%C4%99skie-torby-i-bi%C5%BCuteria-dla-bezdomnego-Onka-Do-30-11-do-22-giej"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236120-Ubrania-damskie-m%C4%99skie-torby-i-bi%C5%BCuteria-dla-bezdomnego-Onka-Do-30-11-do-22-giej[/URL]

Bardzo proszę o obecność i zakupy oczywiście ;):)

Posted

[quote name='Cantadorra']Ten wątek to teraz jak thriller w odcinkach. Każdy wpis Beli, to mam szybsze bicie serca. Tak bardzo bym chciała, żeby już był.....[/QUOTE]
Ba, zebys wiedziała, co ja tu przezywam ! Nie rozstaje sie z telefonem.

Posted

[quote name='Cantadorra']Ma_ga, czekamy, denerwujemy się i pomiziaj ode mnie cudownego psa pracującego :)[/QUOTE]

Dzięki serdeczne Cantadorra! Benuś pomiziany, brzucho wywalił i prosi o jeszcze :)

Tak mi żal tego Bezdomniaczka :(. Z jaką lubością podstawiał pycholek do głaskania i jak się układał na wycieraczce. Z żalu chce się wyć po prostu. Ale może zawita pod ten garaż jeszcze dzisiaj. Tak bym chciała, żeby był bezpieczny... Coraz zimniejsze dni nadchodzą....