egradska Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Aaagulka']No choć CHRZEŚNIAKU do mamuchny :calus: Od dziś jesteś[B] BRUNO[/B] i trzymam kciukasy za twoje zdrówko :happy1:[/QUOTE] a ile rodzeństwa przyrodniego zyskał:multi::loveu: Quote
DONnka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Aaagulka']No choć CHRZEŚNIAKU do mamuchny :calus: Od dziś jesteś[B] BRUNO[/B] i trzymam kciukasy za twoje zdrówko :happy1:[/QUOTE] Potwierdzam :):):) Bazarek dla chłopaka zakończony :) [COLOR=#ff0000][B]Sprzedano 27 kości wstępu o łącznej wartości 223 zł [/B]:multi:[/COLOR] [COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]Matką chrzestną została [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=3][B]Aaagulka[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=3][B], która nadała mu imię BRUNO[/B][/SIZE][/COLOR] :razz: Bardzo dziękujemy :Rose: :Rose: :Rose: Quote
unixena Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Gratulacje matko chrzestna .;)Oneczek ma nareszcie imie .Bruno- zdrowka i najlepszego kochajacego :loveu: domku . [IMG]http://www.fantastyczny-prezent.pl/images/imieninowy-kwiatek.jpg[/IMG] Quote
bela51 Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Serdecznie gratuluje Aaagulce zwyciestwa w nadaniu imienia Onkowi.:loveu: A Brunowi gratuluje takiej hojnej Chrzestnej Mamy.:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='bela51']Serdecznie gratuluje Aaagulce zwyciestwa w nadaniu imienia Onkowi.:loveu: A Brunowi gratuluje takiej hojnej Chrzestnej Mamy.:loveu:[/QUOTE] Buziaki dla Bruna :loveu: Quote
Livka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Jak słodko :loveu: Poproszę o nr konta - chciałabym przelać pieniążki z mojego bazarku dla [B]Bruna[/B].:razz: Quote
Afra3 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Pieniążki z licytacji od niedoszłej mamusi chrzestnej też już poleciały na konto Skarpety:lol:. Ode mnie także duży :calus: dla BRUNA(O)?. [COLOR=#ff0000]Mamusiu chrzestna, czy odmieniamy piękne imię chłopaka[/COLOR];) PS. Odpuściłam tylko dlatego, że znalazła się druga osoba popierająca imię Bruno - głupio upierać się przy swoim wobec grupy (nawet jeżeli jest tylko dwuosobowa:evil_lol:). Quote
Aaagulka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Afra3']Pieniążki z licytacji od niedoszłej mamusi chrzestnej też już poleciały na konto Skarpety:lol:. Ode mnie także duży :calus: dla BRUNA(O)?. [COLOR=#ff0000]Mamusiu chrzestna, czy odmieniamy piękne imię chłopaka[/COLOR];) PS. Odpuściłam tylko dlatego, że znalazła się druga osoba popierająca imię Bruno - głupio upierać się przy swoim wobec grupy (nawet jeżeli jest tylko dwuosobowa:evil_lol:).[/QUOTE] Ja czekałam, aż przebijesz o złotówę by się ukłonić i odpuścić :evil_lol: Dzięki wielkie za "walkę" do końca, bo przecież to wszystko dla przystojniaka :calus: Czy ja dobrze liczę?? Brakuje 27 złociszy na hotelik?? Mogłabym ewentualnie dorzucić w przyszłym tygodniu dla synusia :oops: p.s. Co do imienia to szczerze mówiąc nie wiem czy odmieniać :ices_bla: Quote
Martika&Aischa Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Emilko wyściskaj od nas Brunka przystojniaka :* :loveu: Mam nadzieję że niebawem przy okazji odwiedzin u mojego Maciejki będę miała przyjemność zobaczyć chłopaka osobiście :lol: Quote
DONnka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Afra3']Pieniążki z licytacji od niedoszłej mamusi chrzestnej też już poleciały na konto Skarpety:lol:. Ode mnie także duży :calus: dla BRUNA(O)?. [COLOR=#ff0000]Mamusiu chrzestna, czy odmieniamy piękne imię chłopaka[/COLOR];) PS. Odpuściłam tylko dlatego, że znalazła się druga osoba popierająca imię Bruno - głupio upierać się przy swoim wobec grupy (nawet jeżeli jest tylko dwuosobowa:evil_lol:).[/QUOTE] [quote name='Aaagulka']Ja czekałam, aż przebijesz o złotówę by się ukłonić i odpuścić :evil_lol: Dzięki wielkie za "walkę" do końca, bo przecież to wszystko dla przystojniaka :calus: Czy ja dobrze liczę?? Brakuje 27 złociszy na hotelik?? Mogłabym ewentualnie dorzucić w przyszłym tygodniu dla synusia :oops: p.s. Co do imienia to szczerze mówiąc nie wiem czy odmieniać :ices_bla:[/QUOTE] Pieniążki od obu cioteczek są już na koncie :multi: Jeszcze raz w imieniu BRUNO bardzo Wam dziękuję :Rose: [B]Aaagulko[/B], chyba masz rację, do miesięcznych kosztów utrzymania chłopaka, jak podaje bela51, brakuje 250 zł deklaracji :roll: Z bazarku uzbiera się 223 zł, więc gdyby dopłacić te 27 zł to byłoby akurat na uzupełnienie opłaty za jeden pełny miesiąc :multi: Quote
Aaagulka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 w takim razie w przyszłym tygodniu dolecą :roll: Quote
DONnka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 (edited) [quote name='Aaagulka']w takim razie w przyszłym tygodniu dolecą :roll:[/QUOTE] Jesteś kochana :loveu: [B]Belu,[/B] a zatem z bazarku imiennego uzbiera się akurat tyle , żeby zapchać dziurę w grudniowym budżecie chłopaka :multi: Pieniążkami ze SKARPETY będzie można w tej sytuacji dofinansować opłatę za hotel w styczniu :) Edited December 8, 2012 by DONnka Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='wolf122']Mikołaj "poleciał" do młodzieńca ;)[/QUOTE] To poleciał :santagri: podwójnie ;). Quote
anett Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Gratuluję mamusi chrzestnej pięknego chłopaka!!:lol::lol: Jak tam sobie radzi Bruno-niedźwiedź? Quote
bela51 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='DONnka'] [B]Aaagulko[/B], chyba masz rację, do miesięcznych kosztów utrzymania chłopaka, jak podaje bela51, brakuje 250 zł deklaracji :roll: Z bazarku uzbiera się 223 zł, więc gdyby dopłacić te 27 zł to byłoby akurat na uzupełnienie opłaty za jeden pełny miesiąc :multi:[/QUOTE] Ja tez bardzo, bardzo dziekuje za wspaniały bazarek i wielką hojnosc Cioteczek.:loveu: Koszt utrzymania Bruna w hotelu wynosi dziennie 14 zł ( w tym karma 4 zł ) W zaleznosci od miesiaca będziemy wiec płacic za hotel 420 lub 434 zł. Dzięki Wam, Bruno ma grudzien zabezpieczony, mimo, ze trzeba bedzie jeszcze zapłacic za koszty weterynaryjne. Ale w tym miesiacu damy rade.:lol: Quote
Martika&Aischa Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Teraz tylko chłopakowi najlepszego domu na świecie potrzeba :) Quote
Livka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Livka'] Poproszę o nr konta - chciałabym przelać pieniążki z mojego bazarku dla [B]Bruna[/B].:razz:[/QUOTE] Wciąż czekam ;) Quote
egradska Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Livka']Wciąż czekam ;)[/QUOTE] to ja podeślę:) i pozdrawiam:) Quote
bela51 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='egradska']to ja podeślę:) i pozdrawiam:)[/QUOTE] Przepraszam, nie zauwazyłam, ze Livka juz chce wpłacic pieniazkki z bazarku. Livko, ja jestem skarbnikiem, wiec konto takie, jak dla Barnaby:lol: Quote
Livka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='bela51']Przepraszam, nie zauwazyłam, ze Livka juz chce wpłacic pieniazkki z bazarku. Livko, ja jestem skarbnikiem, wiec konto takie, jak dla Barnaby:lol:[/QUOTE] No i sprawa się wyjaśniła - dzięki :) Zaraz robię przelew - uzbierało się 95 zł :) Quote
bela51 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 Zapraszam wszystkich na bazarek ze sliczną bizuteria, ktorą dla Bruna podarowała elzunia :lol: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236910-Bizuteria-od-elzuni-na-ONka-Bruna-bazarek-do-16-12-2012-r?p=20093267#post20093267[/url] Quote
Recommended Posts