Jump to content
Dogomania

Samotny, głodny ONek na ulicach miasta.Bruno juz w swoim domu !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aaagulka']No choć CHRZEŚNIAKU do mamuchny :calus:
Od dziś jesteś[B] BRUNO[/B] i trzymam kciukasy za twoje zdrówko :happy1:[/QUOTE]

a ile rodzeństwa przyrodniego zyskał:multi::loveu:

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aaagulka']No choć CHRZEŚNIAKU do mamuchny :calus:
Od dziś jesteś[B] BRUNO[/B] i trzymam kciukasy za twoje zdrówko :happy1:[/QUOTE]

Potwierdzam :):):)
Bazarek dla chłopaka zakończony :)
[COLOR=#ff0000][B]Sprzedano 27 kości wstępu o łącznej wartości 223 zł [/B]:multi:[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]Matką chrzestną została [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=3][B]Aaagulka[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=3][B], która nadała mu imię BRUNO[/B][/SIZE][/COLOR] :razz:

Bardzo dziękujemy :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Gratulacje matko chrzestna .;)Oneczek ma nareszcie imie .Bruno- zdrowka i najlepszego kochajacego :loveu: domku .

[IMG]http://www.fantastyczny-prezent.pl/images/imieninowy-kwiatek.jpg[/IMG]

Posted

Pieniążki z licytacji od niedoszłej mamusi chrzestnej też już poleciały na konto Skarpety:lol:. Ode mnie także duży :calus: dla BRUNA(O)?. [COLOR=#ff0000]Mamusiu chrzestna, czy odmieniamy piękne imię chłopaka[/COLOR];)
PS. Odpuściłam tylko dlatego, że znalazła się druga osoba popierająca imię Bruno - głupio upierać się przy swoim wobec grupy (nawet jeżeli jest tylko dwuosobowa:evil_lol:).

Posted

[quote name='Afra3']Pieniążki z licytacji od niedoszłej mamusi chrzestnej też już poleciały na konto Skarpety:lol:. Ode mnie także duży :calus: dla BRUNA(O)?. [COLOR=#ff0000]Mamusiu chrzestna, czy odmieniamy piękne imię chłopaka[/COLOR];)
PS. Odpuściłam tylko dlatego, że znalazła się druga osoba popierająca imię Bruno - głupio upierać się przy swoim wobec grupy (nawet jeżeli jest tylko dwuosobowa:evil_lol:).[/QUOTE]

Ja czekałam, aż przebijesz o złotówę by się ukłonić i odpuścić :evil_lol: Dzięki wielkie za "walkę" do końca, bo przecież to wszystko dla przystojniaka :calus:

Czy ja dobrze liczę?? Brakuje 27 złociszy na hotelik?? Mogłabym ewentualnie dorzucić w przyszłym tygodniu dla synusia :oops:

p.s. Co do imienia to szczerze mówiąc nie wiem czy odmieniać :ices_bla:

Posted

[quote name='Afra3']Pieniążki z licytacji od niedoszłej mamusi chrzestnej też już poleciały na konto Skarpety:lol:. Ode mnie także duży :calus: dla BRUNA(O)?. [COLOR=#ff0000]Mamusiu chrzestna, czy odmieniamy piękne imię chłopaka[/COLOR];)
PS. Odpuściłam tylko dlatego, że znalazła się druga osoba popierająca imię Bruno - głupio upierać się przy swoim wobec grupy (nawet jeżeli jest tylko dwuosobowa:evil_lol:).[/QUOTE]

[quote name='Aaagulka']Ja czekałam, aż przebijesz o złotówę by się ukłonić i odpuścić :evil_lol: Dzięki wielkie za "walkę" do końca, bo przecież to wszystko dla przystojniaka :calus:

Czy ja dobrze liczę?? Brakuje 27 złociszy na hotelik?? Mogłabym ewentualnie dorzucić w przyszłym tygodniu dla synusia :oops:

p.s. Co do imienia to szczerze mówiąc nie wiem czy odmieniać :ices_bla:[/QUOTE]

Pieniążki od obu cioteczek są już na koncie :multi:
Jeszcze raz w imieniu BRUNO bardzo Wam dziękuję :Rose:

[B]Aaagulko[/B], chyba masz rację, do miesięcznych kosztów utrzymania chłopaka, jak podaje bela51, brakuje 250 zł deklaracji :roll: Z bazarku uzbiera się 223 zł, więc gdyby dopłacić te 27 zł to byłoby akurat na uzupełnienie opłaty za jeden pełny miesiąc :multi:

Posted (edited)

[quote name='Aaagulka']w takim razie w przyszłym tygodniu dolecą :roll:[/QUOTE]

Jesteś kochana :loveu:

[B]Belu,[/B] a zatem z bazarku imiennego uzbiera się akurat tyle , żeby zapchać dziurę w grudniowym budżecie chłopaka :multi:
Pieniążkami ze SKARPETY będzie można w tej sytuacji dofinansować opłatę za hotel w styczniu :)

Edited by DONnka
Posted

[quote name='DONnka']

[B]Aaagulko[/B], chyba masz rację, do miesięcznych kosztów utrzymania chłopaka, jak podaje bela51, brakuje 250 zł deklaracji :roll: Z bazarku uzbiera się 223 zł, więc gdyby dopłacić te 27 zł to byłoby akurat na uzupełnienie opłaty za jeden pełny miesiąc :multi:[/QUOTE]
Ja tez bardzo, bardzo dziekuje za wspaniały bazarek i wielką hojnosc Cioteczek.:loveu:
Koszt utrzymania Bruna w hotelu wynosi dziennie 14 zł ( w tym karma 4 zł ) W zaleznosci od miesiaca będziemy wiec płacic za hotel 420 lub 434 zł. Dzięki Wam, Bruno ma grudzien zabezpieczony, mimo, ze trzeba bedzie jeszcze zapłacic za koszty weterynaryjne.
Ale w tym miesiacu damy rade.:lol:

Posted

[quote name='egradska']to ja podeślę:) i pozdrawiam:)[/QUOTE]

Przepraszam, nie zauwazyłam, ze Livka juz chce wpłacic pieniazkki z bazarku.
Livko, ja jestem skarbnikiem, wiec konto takie, jak dla Barnaby:lol:

Posted

[quote name='bela51']Przepraszam, nie zauwazyłam, ze Livka juz chce wpłacic pieniazkki z bazarku.
Livko, ja jestem skarbnikiem, wiec konto takie, jak dla Barnaby:lol:[/QUOTE]
No i sprawa się wyjaśniła - dzięki :)
Zaraz robię przelew - uzbierało się 95 zł :)

Posted

Zapraszam wszystkich na bazarek ze sliczną bizuteria, ktorą dla Bruna podarowała elzunia :lol:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236910-Bizuteria-od-elzuni-na-ONka-Bruna-bazarek-do-16-12-2012-r?p=20093267#post20093267[/url]