karusiap Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Przedstawiam Mambe,nie bede ukrywac to byla milosc od pierwszego wejrzenia:loveu: ukradla mi serce (zajete przez Syrie:eviltong: ) i nie moglam sie z nia rozstac... Mamba ma 3 latka i zostala zanleziona,nie jest jeszcze dlugo w schronie i powinna go opuscic jak najpredzej!!! Ten maly leniuch chwilke pohasa i juz skacze na raczki,a skakac potrafi:evil_lol: najchetniej by sie tulila i rozdawala calusy... jest cudowna:loveu: :loveu: Moze jakis tymczasik na razie albo od razu staly domek,odwdzieczy sie bezgraniczna miloscia...potrafi przywiazac sie w godzinke... na zdj wydaje sie wieksza niz jest prawdziwa dama trzyma lapki zalozone na siebie:) Quote
Asior Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 piękna :) reszte zdjęć wkleje jutro bo dzis nie ma szas..... Quote
Jagienka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 aż tak ją kochasz, ze jej dwa watki założyłaś?? :cool3: Mamba jest boska, prawie siłą musiałam karusiap wyrywać, ale miałam ja tez na chwile na rączkach :loveu: Quote
karusiap Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 nie zartuj??zalozylam jej dwa watki?? to jak mam znalesc drugi i go skasowac:oops::oops::oops:pomocy! Quote
Asior Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 noo a tam merda tym ogonkiem jak wiatraczkiem :( ehhhh bida ..... Quote
black sheep Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dopiszcie 'Kraków' na początku;) Śliczna żaba;p Quote
karusiap Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Asior rozwalilas mnie na lopatki tymi zdjeciami:loveu: :loveu: kocham ta sunie...:oops: a jak uszka postawila to jak nie ona:p Quote
Jagienka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 karusiap napisał(a):Asior rozwalilas mnie na lopatki tymi zdjeciami:loveu: :loveu: kocham ta sunie...:oops: a jak uszka postawila to jak nie ona:p :evil_lol: też sobie pomyslałam, ze się cudze zdjęcie zaplatało... :eviltong: Quote
Jagienka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Mamba ma dom... prosimy o zmiane tytułu cioteczko... :cool3: Quote
karusiap Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 ale skleroza jestem... MAMBECZKA:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Jagienka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Asior napisał(a):jak to ma dom??? kurcze?? kto ją wziął??? tak jak Trawisa wydała Pani Paulina, tak i Mambę... więc nic nie wiemy... Quote
Recommended Posts