Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Poznałam go dopiero w sobotę choć podobno jest już kilka tygodni, ale znajduje się narazie w budynku w pomieszczeniu gdzie są sunie z małymi i chore koty...a ja tam nie zachodziłam wiedząc jak mocno Karla się denerwuje obcymi osobami...i nie chciałam, żeby zrobiła krzywdę swojemu maleństwu bo i tak jedno jej zostało :( Wracają do Topika...pies staruszek...topił się w jeziorze...podobno pływał przynajmniej dobrą godzinę zanim ktoś zawiadomił straż, która przyjechał i wyłowiła niedoszłego topielca... ma problem z tylnymi nogami...tak jakoś wyginają mu się..."stopy"..nie wiemy czy może sobie je odmroził czy to jakieś starsze już choróbsko... jak dawałam mu kiełbachę to próbował łapać jedną stroną pysia...chyba bolą go zęby, które są w fatalnym stanie...a potem zupełnie zrezygnował z kiełbachy... oczka tez już (przynajmniej jedno) z zaćmą... ot taki bidny psi staruszek....w schronisku w Ostródzie Quote
Matusz Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Topik, biedaczku:-( Wczoraj jak byłem do Ciebie, to ty tak pragniesz do człowieka, przytulałeś się głową do mnie... Taki biedny z Ciebie staruszek, może tobie tez się uda, tak jak udało się Papusiowi... Quote
Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Topik na jaki wybieg Ty pójdziesz? :hmmmm: nie poradzisz sobie na żadnym... Quote
lidka_park Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Chyba ze zrobi sie wybieg dla staruszków, ale to zad duzo kombinowania... Ehhh...biedaczku, 3maj sie dzielnie !!!! Quote
neverend Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ja mam parę zdjęć Topiczka,ale wstawię potem...jadę teraz na dworzec po bilet:eviltong: Quote
cytrynka10 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ja juz byłam po bilet na spacerze z chłopakami :) Ładna dzis pogoda a te pieski w schronisku takie same :( Quote
malagos Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Moze ktoś chciał się pozbyć starego pieska :angryy: , a ten jak na złość sie nie utopił.... Quote
Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 malagos napisał(a):Moze ktoś chciał się pozbyć starego pieska :angryy: , a ten jak na złość sie nie utopił.... istnieje takie prawdopodobieństwo i to dośc spore...niestety :( Quote
Matusz Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ja bym takich ludzi......... :angryy::angryy::angryy::mad::mad: Topik, jest taki łagodny, miły staruszek który potrzebuje tylko a może AŻ miłości...:-( Quote
cytrynka10 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 takich ludzi to tylko :mad: :mad: :mad: i nic wiecej niech ten kto to zrobił sam sobie to teraz zrobi do...:diabloti: Quote
Aga_Mazury Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 biedny staruszku z powykręcanymi łapkami....pomogę..pomaleńku, ale na pierwszą stronę trzeba się przejść Quote
Aga_Mazury Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Topiś stareńku....gdzie Twój domek....? Quote
Matusz Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Właśnie, gdzie ten domek dla Topika?? Na godną starość :-( Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Chory Topik prosi o pomoc ! :modla::modla::modla: Quote
cytrynka10 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Topik szuka domu wspaniały kompan na działke ładnie chodzi na smyczy w ta sobote był na swoim 2 spacerze ... prosimy o domek Quote
cytrynka10 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 asik89 napisał(a):jaki piękny :loveu: gdzie Twój domek? nikit nie chce dac tego domku:( Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Topik, kochany staruszku pokaż się na pierwszej stronie !! Niech w końcu znajdzie się osoba, która okaże ci trochę miłości na stare lata !! i da ci domek !! Quote
siekowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 no tak tych pięknych pycholków zazwyczaj nikt nie widzi :( u nas w azylu też takich fajnych starszych bid sporo... Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 z Topikiem jest gorzej....podobno ma jakieś takie nerwowe tiki...:shake: Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Aga_Mazury napisał(a):z Topikiem jest gorzej....podobno ma jakieś takie nerwowe tiki...:shake: nomm :-(:-(:-( Quote
Recommended Posts