Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poznałam go dopiero w sobotę choć podobno jest już kilka tygodni, ale znajduje się narazie w budynku w pomieszczeniu gdzie są sunie z małymi i chore koty...a ja tam nie zachodziłam wiedząc jak mocno Karla się denerwuje obcymi osobami...i nie chciałam, żeby zrobiła krzywdę swojemu maleństwu bo i tak jedno jej zostało :(

Wracają do Topika...pies staruszek...topił się w jeziorze...podobno pływał przynajmniej dobrą godzinę zanim ktoś zawiadomił straż, która przyjechał i wyłowiła niedoszłego topielca...
ma problem z tylnymi nogami...tak jakoś wyginają mu się..."stopy"..nie wiemy czy może sobie je odmroził czy to jakieś starsze już choróbsko...
jak dawałam mu kiełbachę to próbował łapać jedną stroną pysia...chyba bolą go zęby, które są w fatalnym stanie...a potem zupełnie zrezygnował z kiełbachy...
oczka tez już (przynajmniej jedno) z zaćmą...

ot taki bidny psi staruszek....w schronisku w Ostródzie

Posted

Topik, biedaczku:-(

Wczoraj jak byłem do Ciebie, to ty tak pragniesz do człowieka, przytulałeś się głową do mnie... Taki biedny z Ciebie staruszek, może tobie tez się uda, tak jak udało się Papusiowi...

Posted

malagos napisał(a):
Moze ktoś chciał się pozbyć starego pieska :angryy: , a ten jak na złość sie nie utopił....

istnieje takie prawdopodobieństwo i to dośc spore...niestety :(

Posted

ja bym takich ludzi......... :angryy::angryy::angryy::mad::mad:

Topik, jest taki łagodny, miły staruszek który potrzebuje tylko a może AŻ miłości...:-(

Posted

Topik, kochany staruszku pokaż się na pierwszej stronie !! Niech w końcu znajdzie się osoba, która okaże ci trochę miłości na stare lata !! i da ci domek !!