cytrynka10 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 o boze abyłam dzis u niego i był taki radosny i zjadł nawet kiełbaski :) Quote
Aga_Mazury Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Topik był dzisiaj na badaniach w Olsztynie ...będzie dostawał antybiotyki na bolące zęby i dziąsła (ostry stan zapalny)...niestety w jego wieku i stanie nie możemy ich usunąć...a on cierpi... zrobiliśmy wyniki krwi ...wykluczyliśmy podejrzenie cukrzycy... na nózki ma dostawać witaminę B i środki przeciwzapalne i przeciwbólowe... Topik ma spore długi :oops: Mam nadzieję, że się lepiej poczuje i będzie chciał zajadac kiełbachę ;) Quote
Matusz Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Topuś mam nadzieję, że po lekarstwach wróci ci radość życia !!! Quote
Matusz Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 uwaga, uwaga ! :) Dzisiaj niespodziewanie przyjechał właściciel do schroniska !! Na początku myśleliśmy , że ktoś przyjechał po szczeniaka, potem mówi, że zaginął mu 2 miesiące temu pies, pokazał nawet zdjęcie a my - ooo Topik, a on mówi, że nie Topik tylko Kajtek. A więc Kajtek pojechał z powrotem do swojego domku, dalej będzie leczony na zęby i dziąsła, i mam nadzieję, że pożyje jeszcze troszkę i odejdzie przy swoich ludziach, z którymi jak się okazało jest już od 18 lat. Quote
lidka_park Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ale super wiadomość :multi::multi::multi: powodzenia Topiku i dużo zdrówka :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 post lidki zginął, ale mam go na poczcie ;)... nie Tobik tylko Topik ;)...od Topielca... mam nadzieję, że jest szczęsliwy, że odnalazł dom... Lidka Rysio Twój dziś nie był na spacerze....strasznie to przeżywał...widzisz Kochana jak to jest jak się nie przychodzi do swoich podopiecznych...możesz śmiało miec wyrzuty sumienia... Quote
lidka_park Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Aga_Mazury napisał(a):post lidki zginął, ale mam go na poczcie ;)... nie Tobik tylko Topik ;)...od Topielca... mam nadzieję, że jest szczęsliwy, że odnalazł dom... Lidka Rysio Twój dziś nie był na spacerze....strasznie to przeżywał...widzisz Kochana jak to jest jak się nie przychodzi do swoich podopiecznych...możesz śmiało miec wyrzuty sumienia... Tak, był Tobik ale już poprawiłam :eviltong: co do dzisiejszego wypadu w schronisku...wiem, ale niestety... siła wyższa... Quote
lidka_park Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 tak, był Tobik :eviltong: maleńki już w domku, Aguś zmień tytuł ;) Quote
Recommended Posts