weszka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Cześć blondi ;) No no, jakie zmiany (nie tylko o włosach myślę!)! Quote
Celina12 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Super Aniu wyglądasz i dużo dobrego życzę. Quote
malawaszka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 nooo ładna mi stara babka :lol: ładnie Ci tak w blond włoskach!!!!!! Quote
AnkaG Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='JamniczaRodzina.']Aniu jaka stara babka.Takiej figurki niejedna nastolatka by Tobie pozazdrościła.[/QUOTE] [quote name='weszka']Cześć blondi ;) No no, jakie zmiany (nie tylko o włosach myślę!)![/QUOTE] [quote name='Celina12']Super Aniu wyglądasz i dużo dobrego życzę.[/QUOTE] [quote name='malawaszka']nooo ładna mi stara babka :lol: ładnie Ci tak w blond włoskach!!!!!![/QUOTE] Dziękować :) Quote
malawaszka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 ty nie dziękuj tylko dawaj więcej fotek!!!! Quote
weszka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Tylko nie wiem czy chodzi ci malawaszko o więcej fotek blondi czy sznaucereczek??? Quote
AnkaG Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Psze bardzo: Najlepszy strój plażowy Turczynki [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/7889/meryan032.jpg[/IMG] Plaża - zawsze leżeliśmy w pierwszym rzędzie [IMG]http://img534.imageshack.us/img534/7494/meryan022.jpg[/IMG] Wracamy [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/7251/meryan108.jpg[/IMG] Quote
AnkaG Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Plaża i hipopotam na leżaku [IMG]http://img225.imageshack.us/img225/8215/meryan089.jpg[/IMG] Quote
Doginka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Wow, Aniu, ale z Ciebie "laska" :loveu: Czego ten Twój TZ szukał u tamtej wywł...kobiety, mając taką śliczną żonę, która wygląda jak nastolatka:lol::hmmmm: Quote
AnkaG Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Doginko - młoda, obca.... Dzięki za kompementa. :) Aaaa zrobiłam sobie makijaż permanentny - kreski na powiekach - cieniutkie. U nas po staremu ale niestety psiury się starzeją. Dzisiaj TZ był z Kają i Estą u weta. Kaja od kilku dni chodzi skulona i utyka na tylną łapkę. Diagonoza: reumatyczne bóle i koniecznie odchudzić psa (ma 9,5 roku). Esta - coraz bardziej głuchnie. Uszy sprawdzone - nic w nich nie ma a układ kanału usznego niestety sprzyja głuchnięciu. Fizycznie jest sprawna ale chyba już prawie nie słyszy. Ostatnio stałam trzy metry od niej - stała tyłem - gadam do niej i zero reakcji. W lesie się gubi bo nie słyszy jak wołam i po węchu później szuka. Zaczynamy więc chodzić na sznurku. Quote
weszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Starość jest przykra... Trzeba sie z tym pogodzić i cieszyć każdym dniem. Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='AnkaG'] Dzięki za kompementa. :) Aaaa zrobiłam sobie makijaż permanentny - kreski na powiekach - cieniutkie. U nas po staremu ale niestety psiury się starzeją. Dzisiaj TZ był z Kają i Estą u weta. Kaja od kilku dni chodzi skulona i utyka na tylną łapkę. Diagonoza: reumatyczne bóle i koniecznie odchudzić psa (ma 9,5 roku). Esta - coraz bardziej głuchnie. Uszy sprawdzone - nic w nich nie ma a układ kanału usznego niestety sprzyja głuchnięciu. Fizycznie jest sprawna ale chyba już prawie nie słyszy. Ostatnio stałam trzy metry od niej - stała tyłem - gadam do niej i zero reakcji. W lesie się gubi bo nie słyszy jak wołam i po węchu później szuka. Zaczynamy więc chodzić na sznurku.[/QUOTE] pokaż foto makijażu - przyznam, ze myślałam o tym bo ja mam wiecznie problem z kosmetykami do makijazu i nie tylko bo mam paskudną alergię i jak się pomaluję to zaraz wyglądam jak żulik bo oczy robią sie czerwone i spuchnięte :shake: a starość... nie mówmy o tym :( Quote
Doginka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ale 9,5 roku to jeszcze nie starość u minika;-) No ale cóż, różne są osobniki;-)szkoda, że Panu Bogu starość się nie udała:roll: Poka łoooooooczęta:modla: Quote
AnkaG Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Ano tak - Esta skończyła w sierpniu 14,5 roku. To już poważny wiek nawet dla miniatury. Quote
Doginka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='AnkaG']Ano tak - Esta skończyła w sierpniu 14,5 roku. To już poważny wiek nawet dla miniatury.[/QUOTE] W przeliczeniu na ludzkie lata to chyba coś koło 100 lat czy nawet 110:crazyeye:;-) Quote
AnkaG Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Kajcia powoli dochodzi do siebie ale parę dni to była masakra. Miała straszne bóle pomimo podawania leków. Popłakiwała, były momenty, że jak siedziała to nie mogła pupki do góry podnieść. Ale dzisiaj w nocy już przyszła do łóżka :) Muszę Miśka poprosić by foto moich oczu zrobił. Teraz ma egzaminy przełożone z czerwca (w tym czasie były mistrzostwa świata). Quote
AnkaG Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Nie wiadomo co jest Kajci. Cały czas jest taka nijaka. Dzisiaj byliśmy u wetów - USG w kierunku ropomacicza - nic. Pełne badania krwi - morfologia, cała biochemia - nic. Troszkę tylko wskaźnik wątrobowy podwyższony. Tempratura 39,5 st. Dostała antybiotyk i jakieś tam leki dodatkowo. Mamy obserwować - jutro kolejny zastrzyk antybiotyk. Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 o bidusia - trzymam :kciuki: żeby się unormowało! Quote
AnkaG Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 A jeszcze wycisnęli gruczoły przyodbytowe - smrodek był. Quote
Blisss Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 lalunie :-( nie chorować no! bo się pańcia zamartwi :-( Quote
weszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ojej jakieś choroby i tutaj :( Jak się miewa sucz? Quote
AnkaG Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Po kolejnym antybiotyku coraz lepiej - przeciąga się i udeptuje przed spaniem. A to oznaka, że nie boli - temperatura też spadła. Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='AnkaG']Po kolejnym antybiotyku coraz lepiej - przeciąga się i udeptuje przed spaniem. A to oznaka, że nie boli - temperatura też spadła.[/QUOTE] oby już tylko lepiej - trzymam kciuki :lol: Quote
Doginka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ojej, wszędzie jakieś choróbska:-( Wymiziulkaj biedulkę:loveu: Quote
Recommended Posts