Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monita ja myślę, że tu na dogo....to każdy pies...jest praktycznie podobny do każdej rasy...;) według akurat potrzeb ;) ...widziano nawet jak ktoś dla szukającego jamnika podstawiał prawie jamnika w wydaniu ON...i cóz...ktoś widział w nim coś z jamnika ;)....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jak dla mnie La Negra to briad wyglądający jak sznaucer ;) lub sznaucer o wyglądzie briada ;)

ale tak serio pierwszy raz jak ja zobaczyłam to pomyślałam o sznaucerze olbrzymie ;)...ale po bliższym poznaniu zobaczyłam w niej briada...

więc poprostu cudo z niej....można miec dwa psy w jednym to takie ekonomiczne :)

Posted

[quote name='Aga_Mazury']monita ja myślę, że tu na dogo....to każdy pies...jest praktycznie podobny do każdej rasy...;) według akurat potrzeb ;) ...widziano nawet jak ktoś dla szukającego jamnika podstawiał prawie jamnika w wydaniu ON...i cóz...ktoś widział w nim coś z jamnika ;)....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jak dla mnie La Negra to briad wyglądający jak sznaucer ;) lub sznaucer o wyglądzie briada ;)

ale tak serio pierwszy raz jak ja zobaczyłam to pomyślałam o sznaucerze olbrzymie ;)...ale po bliższym poznaniu zobaczyłam w niej briada...

więc poprostu cudo z niej....można miec dwa psy w jednym to takie ekonomiczne :)

Doskonale to ujęłaś :diabloti:

Posted

Monita ta historia jest prawdziwa.
Facet w stanach nalezał do dwóch organizacji kynolg. KIedys znajomy spotkał go w sobote na wystawie gdzie facet wystawiał amstafa, na drugi dzień w niedziele spotkał go na innej wystawie innej organizacji z tym samym pesm, tym razem jako pit bull.
Ten znajomy wtedy sie spytał. Słuchaj a powiedz mi szczerze jakiej rasy jest Twój pies.
A on na to: W zaleznosci od dnia :evil_lol:

Wiec i tu odpowiedz brzmi, wedle potrzeby ..... oczywiscie ze wskazaniem na briarda :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='lidka_park']Kochani !!!! Odezwała sie wkońcu ta pani, jest zachwycona nasza ślicznotką i prosi o więcej szczegółów na temat naszej La Negry, a więc 3majcie kciuki ;)

Mówiłam ze briard, briard briard

Co chce wiedzieć ? Jest słodka, kochana i nie konfliktowa i młoda. Ząbki bieluskie i bardzo chce wyjsć i wogóle jest śliczna i wesola i pogodna mimo tek klatki i ma dużo wiary skoro nie zatraciła usmiechu.

No wiec kiedy ją weźmie:razz:

I pozdrów od nas Pania i neich sie szybko decyduje, szkoda każdego dnia

Posted

[quote name='LALUNA']Mówiłam ze briard, briard briard

Co chce wiedzieć ? Jest słodka, kochana i nie konfliktowa i młoda. Ząbki bieluskie i bardzo chce wyjsć i wogóle jest śliczna i wesola i pogodna mimo tek klatki i ma dużo wiary skoro nie zatraciła usmiechu.

No wiec kiedy ją weźmie:razz:

I pozdrów od nas Pania i neich sie szybko decyduje, szkoda każdego dnia

nic nie wspominała, kiedy ja wezmie ale zaproponowałam jej, aby przyjechała i na własne oczy przekonała sie jak urocza jest nasza ślicznotka :loveu: