LALUNA Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='monita']Dobrze, że mam dobre oczy i zobaczyłam co tutaj jest napisane :eviltong: Ahhh Ty uparciuchu ;) :siara: :eviltong: Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='LALUNA']:siara: :eviltong: Ale zaje...fajny potworas :roflt: :roflt: :roflt: Quote
weszka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Widzę że wesoło na wątku. A La Negra dalej smutna w schronie :( Quote
LALUNA Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 A ja późniejszym wieczorem. Jeszcze trochę i trzeba bedzie powstawiac dziewczynkę w wiecej ogłoszeń.:razz: Quote
Aga_Mazury Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 no ten kudłaty to mnie poprostu powalił na łopatki... ekstra :) Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 LALUNA trzeba :fadein: A co z briardzim forum, jest jakiś odzew :???: Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Piękność w górę! Napiszcie w tytule wątku co to za pies, wtedy bardzie przyciąga. Quote
LALUNA Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Weszka a moze ją na sznaucerach ogłosisz?:razz: Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 LALUNA napisał(a):Weszka a moze ją na sznaucerach ogłosisz?:razz: No problemos :cool3: Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 monita ja myślę, że tu na dogo....to każdy pies...jest praktycznie podobny do każdej rasy...;) według akurat potrzeb ;) ...widziano nawet jak ktoś dla szukającego jamnika podstawiał prawie jamnika w wydaniu ON...i cóz...ktoś widział w nim coś z jamnika ;)....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak dla mnie La Negra to briad wyglądający jak sznaucer ;) lub sznaucer o wyglądzie briada ;) ale tak serio pierwszy raz jak ja zobaczyłam to pomyślałam o sznaucerze olbrzymie ;)...ale po bliższym poznaniu zobaczyłam w niej briada... więc poprostu cudo z niej....można miec dwa psy w jednym to takie ekonomiczne :) Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Aga_Mazury']monita ja myślę, że tu na dogo....to każdy pies...jest praktycznie podobny do każdej rasy...;) według akurat potrzeb ;) ...widziano nawet jak ktoś dla szukającego jamnika podstawiał prawie jamnika w wydaniu ON...i cóz...ktoś widział w nim coś z jamnika ;)....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak dla mnie La Negra to briad wyglądający jak sznaucer ;) lub sznaucer o wyglądzie briada ;) ale tak serio pierwszy raz jak ja zobaczyłam to pomyślałam o sznaucerze olbrzymie ;)...ale po bliższym poznaniu zobaczyłam w niej briada... więc poprostu cudo z niej....można miec dwa psy w jednym to takie ekonomiczne :) Doskonale to ujęłaś :diabloti: Quote
LALUNA Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Monita ta historia jest prawdziwa. Facet w stanach nalezał do dwóch organizacji kynolg. KIedys znajomy spotkał go w sobote na wystawie gdzie facet wystawiał amstafa, na drugi dzień w niedziele spotkał go na innej wystawie innej organizacji z tym samym pesm, tym razem jako pit bull. Ten znajomy wtedy sie spytał. Słuchaj a powiedz mi szczerze jakiej rasy jest Twój pies. A on na to: W zaleznosci od dnia :evil_lol: Wiec i tu odpowiedz brzmi, wedle potrzeby ..... oczywiscie ze wskazaniem na briarda :diabloti: :eviltong: Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 HiHiHi historia rewelacyjna :mdrmed: Ile tu ciekawych rzeczy, można się dowiedzieć :diabloti: Quote
lidka_park Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kochani !!!! Odezwała sie wkońcu ta pani, jest zachwycona nasza ślicznotką i prosi o więcej szczegółów na temat naszej La Negry, a więc 3majcie kciuki ;) Quote
LALUNA Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='lidka_park']Kochani !!!! Odezwała sie wkońcu ta pani, jest zachwycona nasza ślicznotką i prosi o więcej szczegółów na temat naszej La Negry, a więc 3majcie kciuki ;) Mówiłam ze briard, briard briard Co chce wiedzieć ? Jest słodka, kochana i nie konfliktowa i młoda. Ząbki bieluskie i bardzo chce wyjsć i wogóle jest śliczna i wesola i pogodna mimo tek klatki i ma dużo wiary skoro nie zatraciła usmiechu. No wiec kiedy ją weźmie:razz: I pozdrów od nas Pania i neich sie szybko decyduje, szkoda każdego dnia Quote
Matusz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 3mam kciuki !! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
lidka_park Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='LALUNA']Mówiłam ze briard, briard briard Co chce wiedzieć ? Jest słodka, kochana i nie konfliktowa i młoda. Ząbki bieluskie i bardzo chce wyjsć i wogóle jest śliczna i wesola i pogodna mimo tek klatki i ma dużo wiary skoro nie zatraciła usmiechu. No wiec kiedy ją weźmie:razz: I pozdrów od nas Pania i neich sie szybko decyduje, szkoda każdego dnia nic nie wspominała, kiedy ja wezmie ale zaproponowałam jej, aby przyjechała i na własne oczy przekonała sie jak urocza jest nasza ślicznotka :loveu: Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ale wiadomości :mdleje: już wstaję :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Recommended Posts