Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiedzcie mi proszę..jakbym dawała na niego ogłoszenia..czy można napisać, że to mix yorka..? I na kogo dawać namiar w ogłoszeniach...Hop Hop....

Posted

Evas napisał(a):
Powiedzcie mi proszę..jakbym dawała na niego ogłoszenia..czy można napisać, że to mix yorka..? I na kogo dawać namiar w ogłoszeniach...Hop Hop....

no ja nie wiem...dla mnie to on nic a nic do yorka nie podobny...ale jak ktoś w nim widzi yorka to przecież ok :)

namiary jak zwykle do mnie :)

Posted

Aga..ja w nim COŚ widzę..przede wszystkim przekochaną mordkę..Zaraz jakąś książkę otworzę o psach i zobaczę..te wasze ostródzkie psy..to co drugi prawie rasowy..;)

Posted

Evas napisał(a):
Aga..ja w nim COŚ widzę..przede wszystkim przekochaną mordkę..Zaraz jakąś książkę otworzę o psach i zobaczę..te wasze ostródzkie psy..to co drugi prawie rasowy..;)

a to masz rację....nawet nie co drugi...;)

piękny mamy psy na Mazurach prawda? :).... szkoda tylko, że w schronisku :shake:

Posted

Tak, cudne są, co jakiegoś zobaczę..jestem choraaa:-(
I to nie tylko moje zdanie..kilka lat temu byłam ze znajomymi nad jeziorem Mazurskim..i tak się im spodobała kudlata czarna zabiedzona sunia od gospodarza..że odkupili ją..

Posted

Sprawdziłam w mojej grubej księdze z rasami psów - cairn terier..no właśnie..może niezupełnie..ale zobaczcie..i cyt "jako towarzysz człowieka nie ma sobie równych, jest inteligentny, lojalny, przyjacielski i żwawy". Właśnie taki jak Monki ....oooo.

Posted

Jak widzę jakiegoś psiutka, cudnego..wydaje mi się, że wystarczy go ludziom pokazać i przecież też to zobaczą..jaki kochany, jaki śliczny :roll:

Posted

Monki jest taki cudny..obojętnie ile procent cain teriera czy jamnika ostrowłosego..normalnie widzę to jak biegnie rozradowany z dzieciakami..to taki typ pieska..sam jeszcze dzieciak i urwis..