agnieszka30 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Rotek, wiem,że czasu nie masz, ale umieśc błagam Simbę i Czuczu na molosach.... Quote
agnieszka30 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 do góry, kto cię tam zauważy?:-( Quote
rotek_ Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=292237#post292237 prosze simba na molosach Quote
agnieszka30 Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 Mój BOże, skonasz w schronisku i nikt cię nie zauważy.........:-( Quote
rotek_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 nie było mnie kilka dni...ale juz nadrabiam.....wróciłam tylko na kilka godzin:-( mam tekst na allegro dla simby.....zaraz wstawiam... na autogiełdzie tez się pokaze:cool3: Quote
lupe Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Simbus.....do domu!!!Dom dla Simby potrzebny !! taki piekny pies... tutaj mniejsze banerki ...Ciotki wezcie Simbe w podpisy...zajrzyjcie od niego... Quote
rotek_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :roll: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=181363236 akucha takie teksty wali ze płakać sie chce.....ta historia napewno kogoś wzruszy Quote
rotek_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 http://www.autogielda.pl/zwierzeta_domowe_psy_mieszance,molos_rasy_molos,27744834.html i simba na autogieldzie Quote
rotek_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 http://www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?pid=3512#p3512 ale prosze pilotujcie co tam sie dzieje.....ja wyjeżdżam znowu na kilka dni i z netem to tak różnie bywa Quote
rotek_ Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 wczoraj późnym wieczorem wystawiłam simbe na allegro...i już ma 2 obserwatorów...nie wiem jak na autogieldzie Quote
rotek_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 pomylka nasz przystojniak ma juz 4 obserwatorów:multi: ale gdzie ten domek???? Quote
rotek_ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 pojawiła się szansa!!!!!!!! Małżeństwo z Łodzi zastanawia się nad adopcją Simby:multi: prosze żeby to tylko nie był fałszywy alarm:rolleyes: Quote
Greven Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Znam jednego Simbę, biedak był tak zagłodzony, że z psa została tylko głowa i łapy, a dziś - w nowym domu - waży już chyba z 50 kg :crazyeye: i jest naprawdę szczęśliwym psiskiem. Niech i temu Simbie się poszczęści! Quote
rotek_ Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 no i jest szansa na domek:multi: ale pod poznaniem Quote
rotek_ Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 mailowałam z tą Panią... ...i sytuacja wygląda następująco... nie wiem jakim sposobem ale Simba wydawał się tej pani suczką:evil_lol: zobaczymy reakcje narazie odpisałam na maila. przez kilka dni nie miałam z tą osobą kontaktu ponieważ wyjechała ona do rodziny na święta. Jest to dom z ogrodem...w gnieźnie...no to tu transport się komplikuje:roll: Quote
rotek_ Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Greven']Ta Simba :evil_lol: ale w tytule allegro jest ON UMIERA, NIE MA CZASU cały czas mailuje.....pani podchodzi do adopcji ostrożnie, nie rwie się na gorący ogień.... ponoć studiuję(!) i pracuje....no właśnie ...dzisiaj ma dzwonić...zobaczymy co z tego będzie Quote
rotek_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 sama nie wiem co o tym myśleć.. mailowałam z tą osobą ...napoczątku chciałam się szybko skontaktowac bo znalazłam transport w tamte strony......i cisza... okazało się ze ta pani była na swieta u rodziny.....powiedziała ze skontaktuje się ze mną jak tylko podejmie decyzje...dałam jej moj nr komórki....i nadal cisza.... ...napisałam maila, chciałam się zapytać jak tam decyzja. wtedy dostałam odpowiedź ze to jest decyzja na dlugie lata i ona chciałaby podjąć ta decyzje starannie... ....od tygodnia cisza....zadych telefonów, zadnych maili... ...ja wiem ze to decyzja na lata ale jakas wiadomosc by sie przydała. nic!! nawet nie pytała jak pies reaguje na ludzi, psy, koty, dzieci....cisza... ..... Quote
Recommended Posts