Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie było mnie kilka dni...ale juz nadrabiam.....wróciłam tylko na kilka godzin:-( mam tekst na allegro dla simby.....zaraz wstawiam...
na autogiełdzie tez się pokaze:cool3:

Posted

pojawiła się szansa!!!!!!!! Małżeństwo z Łodzi zastanawia się nad adopcją Simby:multi:
prosze żeby to tylko nie był fałszywy alarm:rolleyes:

Posted

Znam jednego Simbę, biedak był tak zagłodzony, że z psa została tylko głowa i łapy, a dziś - w nowym domu - waży już chyba z 50 kg :crazyeye: i jest naprawdę szczęśliwym psiskiem. Niech i temu Simbie się poszczęści!

Posted

mailowałam z tą Panią...
...i sytuacja wygląda następująco...
nie wiem jakim sposobem ale Simba wydawał się tej pani suczką:evil_lol: zobaczymy reakcje narazie odpisałam na maila.
przez kilka dni nie miałam z tą osobą kontaktu ponieważ wyjechała ona do rodziny na święta. Jest to dom z ogrodem...w gnieźnie...no to tu transport się komplikuje:roll:

Posted

[quote name='Greven']Ta Simba :evil_lol:
ale w tytule allegro jest ON UMIERA, NIE MA CZASU
cały czas mailuje.....pani podchodzi do adopcji ostrożnie, nie rwie się na gorący ogień....
ponoć studiuję(!) i pracuje....no właśnie ...dzisiaj ma dzwonić...zobaczymy co z tego będzie

Posted

sama nie wiem co o tym myśleć..
mailowałam z tą osobą ...napoczątku chciałam się szybko skontaktowac bo znalazłam transport w tamte strony......i cisza...
okazało się ze ta pani była na swieta u rodziny.....powiedziała ze skontaktuje się ze mną jak tylko podejmie decyzje...dałam jej moj nr komórki....i nadal cisza....
...napisałam maila, chciałam się zapytać jak tam decyzja. wtedy dostałam odpowiedź ze to jest decyzja na dlugie lata i ona chciałaby podjąć ta decyzje starannie...
....od tygodnia cisza....zadych telefonów, zadnych maili...
...ja wiem ze to decyzja na lata ale jakas wiadomosc by sie przydała. nic!! nawet nie pytała jak pies reaguje na ludzi, psy, koty, dzieci....cisza...
.....