Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Ty$ka']Jaka kochana :loveu:

Za czym tak pogoniła? :D[/QUOTE]

Za piłką ;) Udało mi się wreszcie uchwycić ją w ruchu :multi:

Edited by Sonka95
Posted

Gratuluję udziału w zawodach, teraz będzie już tylko do przodu.
Ja zawsze podziwiam jak przy agility psiaki są wpatrzone w swoich właścicieli:loveu:

Posted

znaczy ze " Moj pierwszy raz" juz macie za soba gratulacje , teraz ino nie odpuszczac i bawic sie dalej na nastepnych zawodach i treningach juz wiecie o co chodzi to bedzie coraz latwiej

Posted

Uf, nadrobiłam zaległości.
Rozszalałyście się ładnie. No i gratuluję debiutu! Wielkie brawo dla Ciebie i Sonki.

Co ja mogę poradzić... Postaraj się nauczyć Soni lokalizowania przeszkód, byś nie musiała całej pracy za nią robić.
Mi Torka jak torpeda pokonuje tunele i praktycznie nie mam czasu na zastanowienie "Co dalej?" :evil_lol: Niebawem i Wy będziecie pewnie w ten sposób podchodziły do tej przeszkody, trzymam kciuki!

Posted

[quote name='marta.k9080'][URL]http://img571.imageshack.us/img571/2434/zdjcie2416p.jpg[/URL]
:loveu: urocze[/QUOTE]

Miło nam :loveu:
[quote name='Klaudia&Aza']Uwielbiam oglądać jej zdjęcia, strasznie przypomina mi moją Colę(*):)[/QUOTE]

Były strasznie podobne ;) ... dla Coli [']

[quote name='Bobryna'][URL]http://img690.imageshack.us/img690/5582/20130105755.jpg[/URL] "Pańcia, te tunele są straszne! Sama tam nie wbiegnę!" :diabloti:

Pozdrawiamy :)[/QUOTE]

Nawet za smakiem nie chciała tam wbiec :diabloti: bała się , że coś jest w tunelu :evil_lol:

Posted

[quote name='Besti']Gratuluję udziału w zawodach, teraz będzie już tylko do przodu.
Ja zawsze podziwiam jak przy agility psiaki są wpatrzone w swoich właścicieli:loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy :loveu:

[quote name='Tekla64']znaczy ze " Moj pierwszy raz" juz macie za soba gratulacje , teraz ino nie odpuszczac i bawic sie dalej na nastepnych zawodach i treningach juz wiecie o co chodzi to bedzie coraz latwiej[/QUOTE]

Teraz wiem mniej więcej co poprawić i do ćwiczyć ... dziękujemy :loveu:

[quote name='Joann']gratuluje startu pierwsze koty za płoty, może następnym razem i ja z Witoldem zawitamy;][/QUOTE]

Dzięki ... a będziecie startować w agi ? :cool3:

[quote name='betty_labrador']a co dajecie jej jesc? :cool3:

fajne fotki :)[/QUOTE]

Dzięki ... Sonia je zaczynając od karmy suchej i mokrej , po kości i mięso z zupy , uwielbia surowe mięso , makarony , sery białe i żółte , ryż z mięsem , a kończąc na jabłku i marchewce , którą uwielbia :loveu: Sonia lubi jeszcze wile rzeczy można by było pisać i pisać ... ;) Staram się jej urozmaicać jedzonko ...

Posted

[quote name='Luzia']Drzewołaz jak moja Funia :loveu:
[URL]http://img96.imageshack.us/img96/2439/zdjcie2386.jpg[/URL][/QUOTE]

Och te nasze drzewołazy Kochane :loveu:

[quote name='PannaAnna']Witamy :):)[/QUOTE]

Witamy się :loveu:

[quote name='Nanashi']Uf, nadrobiłam zaległości.
Rozszalałyście się ładnie. No i gratuluję debiutu! Wielkie brawo dla Ciebie i Sonki.

Co ja mogę poradzić... Postaraj się nauczyć Soni lokalizowania przeszkód, byś nie musiała całej pracy za nią robić.
Mi Torka jak torpeda pokonuje tunele i praktycznie nie mam czasu na zastanowienie "Co dalej?" :evil_lol: Niebawem i Wy będziecie pewnie w ten sposób podchodziły do tej przeszkody, trzymam kciuki![/QUOTE]

No dokładnie ... dzięki za radę :loveu:
Trzeba by było się udać na kurs agility to tam by nam powiedzieli co źle robimy ;)
Jak się nauczy tunelu to pojedziemy na kolejne zawody ... :multi:

Guest wolfheart
Posted

Ogromne brawa dla Was dziewczyny.To musi być świetne uczucie tak razem brać w czymś udział:p

Posted (edited)

[quote name='marta.k9080']Ogromne brawa dla Was dziewczyny.To musi być świetne uczucie tak razem brać w czymś udział:p[/QUOTE]

No fajnie , ze można robić coś wspólnie z psem :loveu:

A nawet nie wiesz ile wcześniej było stresu :oops: ... mnie to strasznie brzuch bolał ze stresu już kilka dni wcześniej , bo się tak bałam , ale dobrze , że mamy swój pierwszy start za sobą ;)

Witajcie Kochani :loveu:

Teraz mam pozadawali masę referatów i sprawdzianów :-(
W tym tygodniu ma wpaść koleżanka z shi tzu do mnie to porobię jej psiakowi zdjęcia :loveu: .. ale on zamiast bawić się z Sonką woli patrzeć na świnki :diabloti: W swoim domku nie ma takich widoków :evil_lol:

W wolnym czasie powstawiam zdjęcia świnek , bo coś dawno ich w galerii nie było ;)

Pozdrawiamy

Edited by Sonka95
dopisanie wiadomości
Posted

Witamy się ;)

W Warszawie spadło wczoraj trochę śniegu ;)
Sonia się strasznie ucieszyła na widok śniegu zaczęła biegać naokoło mnie potem tarzała się :loveu: zachowywała się jak szczeniak ... :crazyeye:
Aparacik niestety się zepsuł i zdjęcia teraz będą tylko z komórki :-(

I takie tam z wczoraj :D

Sonia i jej ulubiona maskotka - reniferek , którego dostała jak była szczeniakiem :loveu:

[IMG]http://img836.imageshack.us/img836/6122/zdjcie2396.jpg[/IMG]

Wczoraj tak spała z jęzorem na wierzchu i ruszała jeszcze łapami :diabloti:

[IMG]http://img703.imageshack.us/img703/5114/zdjcie2402.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='unikatowydiament']oj,to czekamy na foteczki,pozdrawiamy:)[/QUOTE]

Będą niebawem :D

[quote name='Kaaasia']Spadło mniej niż trochę śniegu :shake:
Chyba nie będzie już pięknej zimy :roll:[/QUOTE]

No już chyba koniec tej pięknej zimy ... ale z drugiej strony się cieszę , bo lubię jak jest ciepło ;)