Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

Pogoda jest super tylko wczoraj wieczorkiem krótko popadało a tak to jest bardzo gorąco :)

Wczoraj poszłam z rodzeństwem na spacer z psami ;) Bobik ciągnął strasznie i zaczepiał Sonke a jak wywąchał jeża to bardzo sie podjarał i nie chciał odejść ;)
Suczki to on lubi , ale do psów to jest różnie ...

A dzisiaj już nie jechaliśmy nad jeziorko tylko poszliśmy do lasu i nad rzeke :-)
Sona się wybiegała i zmęczona wróciła do domu ... teraz odpoczywa <3

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki <3

Już zleciał tydzień a wydawało by się , że niedawno co przyjechaliśmy ;)

Dostałam wcześniejszy prezent urodzinowy w postaci telefonu , który robi 100 razy lepsze zdjęcia niż mój poprzedni :) i teraz nim robie bardzo dużo zdjęć i oszczędze na bateriach , które codziennie trzeba było zmieniać :D

A tak poza tym to chyba nigdy nie zgadniecie czego Sonia się boi ... przestraszyła się nad jeziorem dmuchanego kółka raka :o

Do 2 kotów Sona się już przyzwyczaiła , ale strasznie jest zazdrosna o jedzenie ... na podwórku jest różnie raz je pogoni raz jest spokój ;)

Posted

Hej :)

Dzisiaj było pochmurno i pojechaliśmy na wycieczke rowerową :) Przejechaliśmy mało bo tylko 10 km ;)
Sonia troche biegła troche w koszyku jechała :D
Byliśmy dzisiaj przy ruinach zamku w pobliskiej miejscowości a potem pojechaliśmy nad stawy :) Sonia miała frajde bo szukała żab w trawie przy jeziorku ... znalazła też martwą mewe w której mało brakowało i by się wytarzała.

Posted

Ale macie tam super zabawę, zazdroszczę :loveu: I coraz bardziej nie moge się doczekać zdjęć!
Miki spotkanie z mewą nie skończyłoby się na "mało brakowało" :diabloti:

Posted

Jeeej, ale super :) Naprawdę Sonia ma extra wakacje :D
Hehehe... to u nas kundel obowiązkowo by się wytarzał. :P Najpierw właściwie przyniósłby mi pod nogi, potem wytarzał, a następnie pchał na ręce :lol:

Posted

Moja świnka morska Sasha dzisiaj odeszła :'( :'( :'( :'( dzisiaj jeszcze biegała i nagle jej serduszko przestało bić :( :( :( była z nami 6 lat ... Majeczka została bez koleżanki :'(

Posted

Dzięki dziewczyny za wsparcie ... cały wczorajszy dzień płakałam :'( i nawet miałam wysoką temperature , a dzisiaj nie mogłam spać cały czas myślałam o Sashce :-( zasnęłam dopiero po 4 ... Sonia się we mnie wtuliła i jakoś zasnęłyśmy.
Nadal w to nie moge uwierzyć , że jej nie ma ... jej zdjęcia wstawiałam przed wyjazdem , ale nigdy bym nie pomyślała ,że to będą jej ostatnie :(

Majka ciągle jej szuka , mało je i siedzi cały czas w domku :( bierzemy ją często na ręce żeby czuła ciepło ale widać po niej smutek :(

Dzisiaj jest ładna pogoda , bo wczoraj to było deszczowo ...

Posted

Przyszlam poczytac jak Wam czas mija, poogladac nowe fotki a tu takie wiesci.. bardzo mi przykro, ciezko cos pisac w takim momencie, ale naprawde wiem co czujesz. Trzymaj sie kochana. Masz Sonie, nie jestes na szczescie sama. :calus: