Sonka95 Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Pogoda jest super tylko wczoraj wieczorkiem krótko popadało a tak to jest bardzo gorąco :) Wczoraj poszłam z rodzeństwem na spacer z psami ;) Bobik ciągnął strasznie i zaczepiał Sonke a jak wywąchał jeża to bardzo sie podjarał i nie chciał odejść ;) Suczki to on lubi , ale do psów to jest różnie ... A dzisiaj już nie jechaliśmy nad jeziorko tylko poszliśmy do lasu i nad rzeke :-) Sona się wybiegała i zmęczona wróciła do domu ... teraz odpoczywa <3 Quote
Buńka Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Super:) Sońka ma teraz raj na ziemi;) Jeszcze z taką pańcią . . .;) Ależ będą ciekawe foteczki:loveu: Nie mogę się doczekać;) Quote
Oscar Patric Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 jak to mówią wybiegany pies,szczęśliwy pies:) Quote
betty_labrador Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 odwiedzamy :D pogoda super, prawie 30stopni :P Quote
Ty$ka Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Relacje brzmią super. Więc nie mogę doczekać się zdjęć :loveu: Quote
Sonka95 Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Dziękujemy za odwiedzinki <3 Już zleciał tydzień a wydawało by się , że niedawno co przyjechaliśmy ;) Dostałam wcześniejszy prezent urodzinowy w postaci telefonu , który robi 100 razy lepsze zdjęcia niż mój poprzedni :) i teraz nim robie bardzo dużo zdjęć i oszczędze na bateriach , które codziennie trzeba było zmieniać :D A tak poza tym to chyba nigdy nie zgadniecie czego Sonia się boi ... przestraszyła się nad jeziorem dmuchanego kółka raka :o Do 2 kotów Sona się już przyzwyczaiła , ale strasznie jest zazdrosna o jedzenie ... na podwórku jest różnie raz je pogoni raz jest spokój ;) Quote
betty_labrador Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 o to super ze wypoczynek sie udaje :) trzymam kciuki za dalszy :kciuki: SOnia ma faktycznie fajne strachy :D pieski potrafia sobie cos ubzdurać :D czekamy na foty z nowej komorki :) Quote
Karro Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Super masz wakacje :) I fajnie czytać, że macie razem z Sonią frajdę. Czekamy na zdjęcia z komórki i dalsze relacje :) Quote
Ty$ka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Sonia to ma przygodę życia 8) Świetnie czyta się Wasze relacje, naprawdę :) Quote
Sonka95 Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Hej :) Dzisiaj było pochmurno i pojechaliśmy na wycieczke rowerową :) Przejechaliśmy mało bo tylko 10 km ;) Sonia troche biegła troche w koszyku jechała :D Byliśmy dzisiaj przy ruinach zamku w pobliskiej miejscowości a potem pojechaliśmy nad stawy :) Sonia miała frajde bo szukała żab w trawie przy jeziorku ... znalazła też martwą mewe w której mało brakowało i by się wytarzała. Quote
rashelek Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ale macie tam super zabawę, zazdroszczę :loveu: I coraz bardziej nie moge się doczekać zdjęć! Miki spotkanie z mewą nie skończyłoby się na "mało brakowało" :diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Jeeej, ale super :) Naprawdę Sonia ma extra wakacje :D Hehehe... to u nas kundel obowiązkowo by się wytarzał. :P Najpierw właściwie przyniósłby mi pod nogi, potem wytarzał, a następnie pchał na ręce :lol: Quote
Sonka95 Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Moja świnka morska Sasha dzisiaj odeszła :'( :'( :'( :'( dzisiaj jeszcze biegała i nagle jej serduszko przestało bić :( :( :( była z nami 6 lat ... Majeczka została bez koleżanki :'( Quote
Sonka95 Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Dzięki dziewczyny za wsparcie ... cały wczorajszy dzień płakałam :'( i nawet miałam wysoką temperature , a dzisiaj nie mogłam spać cały czas myślałam o Sashce :-( zasnęłam dopiero po 4 ... Sonia się we mnie wtuliła i jakoś zasnęłyśmy. Nadal w to nie moge uwierzyć , że jej nie ma ... jej zdjęcia wstawiałam przed wyjazdem , ale nigdy bym nie pomyślała ,że to będą jej ostatnie :( Majka ciągle jej szuka , mało je i siedzi cały czas w domku :( bierzemy ją często na ręce żeby czuła ciepło ale widać po niej smutek :( Dzisiaj jest ładna pogoda , bo wczoraj to było deszczowo ... Quote
groszek83 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Za szybko te nasze czterołapy odchodzą:shake: Przykro mi z powodu straty:-( Quote
phase Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Przyszlam poczytac jak Wam czas mija, poogladac nowe fotki a tu takie wiesci.. bardzo mi przykro, ciezko cos pisac w takim momencie, ale naprawde wiem co czujesz. Trzymaj sie kochana. Masz Sonie, nie jestes na szczescie sama. :calus: Quote
Recommended Posts