kaido Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 rozesłałam ogłoszenie o Toffiku do znajomych, odświeżam ogłoszenia, nie mam pomysłu, co jeszcze można zrobić :( Quote
jotpeg Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 będę kibicować Tofikowi, śliczny psiak, a Ty jesteś dzielna, że go wzięłaś. Quote
Isadora7 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='jotpeg']będę kibicować Tofikowi, śliczny psiak, a Ty jesteś dzielna, że go wzięłaś.[/QUOTE] ooo kope lat :) Quote
jotpeg Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Isadora7']ooo kope lat[/QUOTE] zobaczylam na jamnikach; a Tofik taki w moim typie (okolojamnikowy). proponuje, powiescie plakaty z piesem wszedzie, gdzie duzo ludzi przychodzi - pod sklepem, w przychodni, w bibliotece, urzędzie gminy. psinek mlody, maly i ladny - dom sie znajdzie. Quote
dagmara86 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='jotpeg']zobaczylam na jamnikach; a Tofik taki w moim typie (okolojamnikowy). proponuje, powiescie plakaty z piesem wszedzie, gdzie duzo ludzi przychodzi - pod sklepem, w przychodni, w bibliotece, urzędzie gminy. psinek mlody, maly i ladny - dom sie znajdzie.[/QUOTE] powieszone u weta i na bieżąco robię ogłoszenia na wielu portalach dziś byliśmy u weta znów zastrzyki dwa były i mały już trochę śpiewał chyba jego cierpliwość dobiegła końca :/ zapłaciliśmy 25zł Pan doktor opuszcza ile może :zawstydzony: za tydzień kontrola, ponadto chłopak co dwa dni znaczy teren w domu jak z zegarkiem w ręku :mad: wskazana kastracja... kasy brak co do potrzeb fizjologicznych ładnie trzyma :oczami: dodatkowo zepsuły się nam szeleczki, pękła plastikowa klamra zapinająca, byłam w zoologicznym gdzie kupowałam i Pani nie chce wymienić na bieżąco tylko potrzeba 2 tygodni, może ktoś ma na zbyciu jakieś stare :zawstydzony: póki co wiążemy smyczą szeleczki... no to tyle co z relacji, jutro mam wolne jak będzie ładna pogoda postaram się zrobić nowe fotki, proszę o wsparcie finansowe, może ktoś wspomoże, koszty rosną Quote
Isadora7 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 dagmara przetrzepie to co mam, poszukam fantów na bazarek. Quote
dagmara86 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Isadora7']dagmara przetrzepie to co mam, poszukam fantów na bazarek.[/QUOTE] dziękuję bardzo :) Quote
dagmara86 Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='jotpeg']prosze o nr konta - przesle grosik.[/QUOTE] dziękuję już wysyłam dziś był telefon o Toffika starsza Pani, która chciała pieska do towarzystwa, jednak póki co cisza Tofficzek dalej znaczy teren :angryy: właśnie olał posłanie Floriny :mad: poza tym żyjemy powolutku :roll: Quote
Dominika Kornecka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Podbijam post. Trzymam kciuki żeby psiak znalazł domek. Śliczny jest i ładnie mu z pyszczka patrzy :) Quote
dagmara86 Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [url]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/toffik-radosny-jamnikowaty-psiak-czeka-na-dom-ogl5790388.html[/url] wyróżnione ogłoszenie dla Toficzka na trojmiasto.pl Quote
kaido Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 cały czas trzymamy kciuki za domek dla Toffika :) Quote
Isadora7 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='kaido']cały czas trzymamy kciuki za domek dla Toffika :)[/QUOTE] ja również Quote
dagmara86 Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 ja też trzymam kciuki za domek dla Tofficzka, niestety cisza. chłopaczek jest fajny, dużo się uczy od Flory niekoniecznie dobrych rzeczy :diabloti: teraz razem na spacerach obszczekują psy (moja suka lubi tylko wybrane pieski resztę chce kill :mad:) małego zaakceptowała naprawdę szybko jesteśmy z mężem w szoku. poza tym Tofficzek grzeczny, śpi zawsze w pobliżu nas, po nocy spędzonej w klatce dziś zrobił nam pobudkę o 6, wypuściłam go, przybiegł i spał przy naszym łóżku :) apetyt ma za dwóch zje swoją michę i leci do Floriny ale tu już musimy pilnować psiaki, jęczy przy stole i wytrwale prosi, czasem mu się opłaci czekać :evil_lol: gotuje psiakom kurczaczka z ryżem i marchewką, a na śniadanko i kolację wciągają karmę z rybką lub jagnieciną bo moja Flora nie każdą toleruje... czekamy na ładną pogodę to porobią fotki Quote
jotpeg Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 no tak, co dwa psy, to nie jeden (nawet tymczasowo) i na spacerach reprezentują głośną siłę :diabloti: Quote
dorota1 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='jotpeg']no tak, co dwa psy, to nie jeden (nawet tymczasowo) i na spacerach reprezentują głośną siłę :diabloti:[/QUOTE] U mnie jest to samo, dlatego wychodzimy z każdym oddzielnie;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='dagmara86'] ..... dodatkowo zepsuły się nam szeleczki, pękła plastikowa klamra zapinająca, byłam w zoologicznym gdzie kupowałam i Pani nie chce wymienić na bieżąco tylko potrzeba 2 tygodni, może ktoś ma na zbyciu jakieś stare :zawstydzony: póki co wiążemy smyczą szeleczki... [/QUOTE] [B]Dagmaro[/B], przylazłam tu za [B]Jotpeg[/B] :lol:. Jesteś wspaniała, że przygarnęłaś psiaka. Czy szeleczki wielkości Murzynka będą pasowały : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/204199-MURZYNEK-AGAT-wychudzony-maluch-jest-już-wreszcie-w-swoim-domku?p=19956037#post19956037[/URL] ? Mogłabym Ci je wysłać w środę, wcześniej pracuję do wieczora. Poproszę o namiary i informację na PW. :lol: Mizianko dla Toffika :loveu:. Quote
dagmara86 Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='dana'][B]Dagmaro[/B], przylazłam tu za [B]Jotpeg[/B] :lol:. Jesteś wspaniała, że przygarnęłaś psiaka. Czy szeleczki wielkości Murzynka będą pasowały : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/204199-MURZYNEK-AGAT-wychudzony-maluch-jest-już-wreszcie-w-swoim-domku?p=19956037#post19956037[/URL] ? Mogłabym Ci je wysłać w środę, wcześniej pracuję do wieczora. Poproszę o namiary i informację na PW. :lol: Mizianko dla Toffika :loveu:.[/QUOTE] dziękuję za odwiedziny wątku :) szeleczki już wysłała Isadora7 są w drodze także dziękuje bardzo za chęć pomocy :lol: Quote
jotpeg Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 odwiedzam Tofika. jaka u was pogoda? u nas ciepła jesien sie zrobila: +10 st. C. Quote
dagmara86 Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='jotpeg']odwiedzam Tofika. jaka u was pogoda? u nas ciepła jesien sie zrobila: +10 st. C.[/QUOTE] u nas też dziś było słonecznie, ale zanim wróciłam z pracy już się ściemniało :( Tofficzek skacze jak piłeczka i pozdrawia p.s. chrumka jak mały warchlaczek strasznie nas to śmieszy :D Quote
Isadora7 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 ja znowu na zakręcie i w niedoczasie, echh, muszę ogarnąć dogowy wątek Quote
dagmara86 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Dla cioteczek co pamiętają o Tofficzku: [IMG]http://imageshack.us/a/img5/4941/dsc0956t.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img571/8186/dsc0966ej.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img5/8196/dsc0968zo.jpg[/IMG] POZDRAWIAMY :) i czekamy z nadzieją na domek Quote
jotpeg Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 ależ on jest ładniutki!!!!! ma takie poczciwe oczka dobrego psa :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts