Eden Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 SUPER, dziewczynka dzisiaj bedzie spala w swoim łóżku :-) Quote
1izabelka1 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 dziewczyny już dojechały wieczorkiem będzie e-mail z nowinkami :) z 50-ciu zł podarowanych przez Agusie W zostało 20 zł . będzie na mięsko dla następnej biedy ,jeszcze raz pięknie Agusiu dziękujemy Quote
*Gajowa* Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Cieszę się, że sunia tak szybko znalazła fajny domek :multi:. Powodzenia charciczko ! Quote
AgusiaW Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 super ze wszystko dobrze się skończyło,czekam na wieści z nowego domku:) Quote
Eden Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Dziewczyna ma nareszcie swój raj na ziemi, jeszcze niedawno walczyła o przetrwanie w swoim domu żyje jak królowa....cuda się zdarzają :-) Quote
_Dunaj_ Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Kilka dni nie zaglądałam a tu takie dobre wieści, powodzenia, cieszę się bardzo Quote
1izabelka1 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 u Safirki wszystko w porządku znalazła swoje miejsce na ziemi:) kontakt jest co mnie niezmiernie cieszy:) Quote
elisse Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Safira zamieszkała w Poznaniu,mam nadzieję,że jak przyjdzie wiosna to będziemy się spotykać na charcich spacerkach :-) Quote
1izabelka1 Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [FONT=Verdana]W imieniu swoim oraz Safiry, bardzo dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do ratowania Safiry oraz do tego że znalazła się u mnie w domu [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]W szczególności Tobie 1izabelka1 za wykonaną wspaniałą prace dzięki, której Safira praktycznie po tygodniu pobytu z nami bardzo szybko przyzwyczaja się zaczyna już troszeczkę rozrabiać [/FONT][FONT=Verdana] dzięki czemu podbiła serca wszystkich! [/FONT] [FONT=Verdana]Postaram się o więcej w najbliższym czasie! Jeszcze raz bardzo dziękuję! [/FONT] [FONT=Verdana]Beata[/FONT] Quote
1izabelka1 Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [FONT=Verdana]wieści od Safirki [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]''U nas wszystko OK, nie mam za wielu zdjęć Safiry bo śmiejemy się że ona jest niefotografowalna [/FONT][FONT=Verdana] na kazdym zdjęciu wychodzi jak ostatnia sierota - jakby ktoś ją uczył wyglądać jak biedny pies do adopcji albo wizytówka jakies fundacji pomocy pokrzywdzonym [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Postaramy się w następny weekend zrobić jakąś sesje z nią żeby były ładne fotki [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Safira się już bardzo do nas przywiązała - co dziwne chyba bardziej nawet do mojego męża niż do mnie - zawsze jest mi o to troche przykro.Jego traktuje jak przewodnika stada mnie bardziej jak kolezankę "od głaskania". Chyba to dla tego że on sobie wymyślił że będzie ją uczył jak czekać, siedzieć przy misce jak ma nakładane jedzenie i ona się tak strasznie cieszy jak coś dobrze zrobi [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Ja nauczyłam Safirę w końcu się bawić. I jest przy tym trochę szalona - lata tak że boje się że zwichnie przy tym łapę - ale wygląda jak prawdziwy zadowolony chart [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]najlepsze jest to że cała tajemnica nie tkwiła w rodzaju proponowanej zabawy ale wielkości zabawki. Pewnego dnia obierałam rzodkiewkę i jedna mi spadła. Safira ją dopadła i zaczeła turlać i podrzucać. Efekt jest taki że mamy teraz na ogródku i w domu dużo zabawek ....... dla kota. Jest to jedyny format piłeczek i maskotek których ona się nie boi i chętnie się bawi. A najbardziej jest szcześliwa jak idziemy na spacer ale w trójkę [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Do usłyszenia - i zobaczenia na fotkach [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Pozdr i buziaki [/FONT] [FONT=Verdana]Beata[/FONT] Quote
_Dunaj_ Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Super zdjęcia i śliczna sunia, takie zdjęcia dodaja siły w tym co robimy i utwierdzaja, że warto, nie zmienimy swiata i nie uratujemy wszystkich, ale dla jednego uratowanego zmienimy cały świat :) Quote
1izabelka1 Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='_Dunaj_']takie zdjęcia dodaja siły w tym co robimy i utwierdzaja, że warto, nie zmienimy swiata i nie uratujemy wszystkich, ale dla jednego uratowanego zmienimy cały świat :)[/QUOTE] dokładnie , pomimo wszystko warto :) Quote
_Dunaj_ Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Przybita jestem ta ilościa dogów, a ostatnie dwa to już masakra, normalnie śnią mi się, dobrze, że już za chwilę będą w hoteliku, przepraszam za offa, ale tak jakoś mnie dopadło Quote
1izabelka1 Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 nie dziwie się i doskonale rozumie , moją miłością są Charty ale siostra lubuje się w dogach teraz niestety mieszka w bloku ale są plany domkowe to może kiedyś dojdzie wam domek tymczasowy Quote
_Dunaj_ Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Charty tez kocham i poczytuję ich wątki, juz kiedyś pisałam, że miałam charty polskie w tym moją najukońsza sunię, a potem tak się życie potoczyło, że zagościły u nas dogi, miałam w swoim życiu też inne psy, ale serce mam podzielone dogi-czarty albo charty-dogi :) i to są dwie rasy, które wybierałbym świadomie, tylko często tak bywa przynajmniej u mnie, że to los kieruje psy do naszego domu, dltego bywały inne. A i charty i dogi mają w sobie to coś dumę, klasę, wrazliwość i choc kocham psy wszystkie to te dwie rasy sie wyrózniają. A domku tymczasowym w przyszłości będę pamietała :) sam bym zaoferowała, ale 5 psów w domu przy normalnej pracy to już komplet, więcej można nie ogarnąć. Charty miałam 3 i koleżanka jak wyjeżdżała służbowo zostawiała u nas swoje 4, więc niezłe stadko chartow u mnie bywało:) Quote
Recommended Posts