Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=navy]....oby skuteczna była.:-) [/COLOR]
[COLOR=#000080][/COLOR]
[COLOR=#000080]Teraz muszę wyjść na wieczorny spacerek, a później napiszę do Ciebie kilka slów na PW.:-) [/COLOR]

Posted

Wiecie co nie sadze, zeby poswiecili teren ktory juz jest lubianym i zadbanym parkiem - mieszkancy nie majacy psow zaczna sie burzyc. Lepiej podsuwac im do przemyslenia jakies nieuzytki, niezagospodarowane laczki itp

Posted

[quote name='jaszczurka']mieszkancy nie majacy psow zaczna sie burzyc. [/quote]

:-( [COLOR=navy]Łatwiej jest postawić [B]zakaz wprowadzania psów do parku, [/B]niż coś zrobić dla czworonogów.[/COLOR]

[quote] Lepiej podsuwac im do przemyslenia jakies nieuzytki, niezagospodarowane laczki itp[/quote]

[COLOR=navy]Jeśli teren jest dobrze zagospodarowany, to czemu nie spróbować?[/COLOR]

[COLOR=#000080]Może sami podsuną wariant - B.;) [/COLOR]

[COLOR=#000080]/ niepoprawna optymistka/:) [/COLOR]

Posted

Używajmy lepiej określenia park dla ludzi z psami lub dla psiarzy bo określenie "dla psów" wzburzy niejedną krew w żyle:cool1: :eviltong:
PM w wawie mają nieoficjalne miejsce gdzie chadza wielu psiarzy i miło byłoby gdyby zalegalizować przebywanie tam psów. W przeważającej większości właściciele tych psiaków bardzo pilnują swoich pupili i dla innych spacerowiczów wydaje mi się jest to też dobre rozwiązanie, takie odizolowanie . Właściwie ja tak robię.. ponieważ w parku po alejkach chodzi w ładny wolny dzień dużo ludzi to idziemy na smyczy a na samych PM już na psiej łączce Fiśka biega z kolegami i koleżankami.
I jak wracamy ( znów przez park) to nawet jej nie chce się już specjanie brykać i idzie grzeczniutko na smyczce.
Marzy mi się żebym nie musiała nerwowo się rozglądać i liczyć na to czy strażnik będzie miał dobry czy zły humor....
Chętnie podpiszę taką petycję:multi:

Posted

cześć!!!
bardzo mnie zaciekawił temat o PSICH PARKACH.
w moim mieście niestety nie ma takich możliwości , trzeba byłoby się modlić aby takie coś powstało.
Mieszkam w Katowicach. w dosyć spokojnym miejscu, ale jak widać nikt nie pomyślał o naszych słodkich pupilach które też chciałyby mieć dla siebie miejsce. [url]http://www.thedailyneopets.com/eggs/images/eggs/009.jpg[/url]
PoZdRo:-( :razz:

Posted

moge powiedzieć tylko:
JUHU!!!! :*:*
jenyś, jak się cieszę:D eh. dobra nie wazne:D
Poczta jest b. blisko nas, wiec.. :)
żeby nie przeginać powiem zajefajnie:D