kkasiiiar Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Zakończenie cudowne , jeszcze wisienka na torcie beda fotki z nowego domu :) BARDZO DZIĘKUJE za awaryjny DT agaton85:loveu: Oldze za to ze zawsze można na nią liczyć w każdej sytuacji , lecznicy weterynaryjnej Fila w Bydgoszczy ze przeprowadzenie operacji Aro :) Quote
Ellig Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='kkasiiiar']Zakończenie cudowne , jeszcze wisienka na torcie beda fotki z nowego domu :) BARDZO DZIĘKUJE za awaryjny DT agaton85:loveu: Oldze za to ze zawsze można na nią liczyć w każdej sytuacji , lecznicy weterynaryjnej Fila w Bydgoszczy ze przeprowadzenie operacji Aro :) Cudownie! Ja rowniez bardzo dziekuję:) Quote
Lucyja Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Czekamy na foteczki, bo inaczej nie uwierzę, że tak szybko jest happy end :) Quote
kolejna kobietka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 juz nie moge sie doczekac zdjec z domku! :loveu: Quote
sonia1974 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 kolejna kobietka napisał(a):juz nie moge sie doczekac zdjec z domku! :loveu: ja też ,ja też Quote
kkasiiiar Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Zdjecia mam i juz pokazuje :) Przepraszam ze tak zamazałam twarz Arka ale nie wiem czy by chciał sie tu znaleść ;) Quote
sonia1974 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Ale mają fajnie chłopaki razem. :loveu: Aro już tak dobrze sie czuje po operacji żadnego opatrunku ani kołnierza :-o Quote
agaton85 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Arek mi pisał, że Aro i tak sięgał do tylnej łapy przez ten kołnierz, więc pewnie dlatego mu zdjął i woli pilnować go bez tego plastiku. :eviltong: Jak ja się cieszę, że znalazł tak szybko dom. :multi: Quote
sonia1974 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Rzeczywiście Aro miał szczęście że tak szybko znalazł domek i od razu na łóżko trafił :evil_lol: w końcu łóżko to idealne miejsce dla psiaka Quote
Recommended Posts