piotraz Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Patka']tęsknimy za nią bardzo ... ciężko bez niej ... ale kiedy przypomnę sobie jak cierpiała ... rozumiem że chciała już odejść ... :-([/quote] Bardzo mi przykro i smutno z powodu Twojej straty. Wiem jak ciężko jest stracić psiego przyjaciela, a właściwie członka rodziny. Przeżyłem to miesiąc temu. To, że już nie cierpi jest pocieszeniem, ale niestety niedużym. Może teraz nasze sunie hasają sobie razem po tej lepszej stronie. RIP Lilith, RIP Lara. Quote
Patka Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 MAM NADZIEJę że biegają sobie razem najważniejsze, że bez bólu ... dziękuje i takze jest mi bardzo przykro z powodu Waszej straty .. Quote
Figasia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 powiem tyle sercem zawsze z dobrymi ludzi.sle buziaki pani ktora stracila swa kruszynke.lecz nie ma co sie zamiartwiac,ja to rowniez przezylam teraz wiem ze moim niuniom-a stracilam dwie suczki,jest juz dobrze.ja spie spokojnie,moge normalnie juz ogladac ich zdiecia i filmy.wydaje mi sie ze to swiadczy ze maja sie dobrze i ze nic je nie boli,ze sa po prosty szczesliwe i kiedys je znow spotkam.wiec z calego serca pocieszam cie,ja mam znow szkrabki-pieski i zyje dla nich.pozdrawiam serdecznie.bedzie dobrze.... Quote
carolinascotties Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Patko... dopero teraz tu zajrzałam... jest mi bardzo przykro... jestem z Tobą myślami.... Quote
Patka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 carolinascotties :calus: tyle sie dzieje i chyba dobrze inaczej nie mogłabym myśleć o nikim innym ... Quote
asher Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Nie mogłam znaleźć Lilkowej galerii.. I jakieś takie złe przeczucie mnie ogarnęło. Wrzuciłam "Lilith" w wyszukiwarkę i... szok :placz: Patko, bardzo, bardzo mi przykro :-( Liluniu, najsłodsza ruda krówko, jaką widziałam, śpij spokojnie (') Quote
Patka Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 asherku dzięki :-( dzis ja wspominałam mocno :( co dzień o mojej krówce myślę ... Quote
asher Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Trzymaj się Patko cieplutko. Ale cieszę się, że są i dobre wieści :) Widziałam fotkę z brzuszkiem :) No i jest psi pocieszek? :) Quote
Patka Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 wszystko szybko i dziwnie ... może tak i lepiej bo inaczej byśmy sie za Lilith zawyli :( Quote
asher Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Patuś, nad niektórymi decyzjami nie należy za długo myśleć. Nie zostaliście całkiem sami, macie kogo kochać i dla kogo być dzielnym. Placząc, nie zapominaj o tym :calus: Quote
Patka Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 :calus: dzięki wiem ale łatwo nie jest ... cieszę sie ze wróciłaś :cool3: Quote
LAZY Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hej dziewczynki! Widze, ze Wy także króweczkę wspominacie...(') Patuś...a czy Wy z Rudolfiną macie swoją galerię? (wybacz, ale i tak ukradkiem z prac piszę i nie mam czasu aby przekopać te wszystkie strony), o fotce brzuszka nie wspomnę! Chciałaby zobaczyć. Quote
diabelkowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Patka nie znalam Lil osobiscie ale tak lubialam wchodzic do waszej galerii te wszystkie zdjecia, opowiadalam wszystkim jak mi sie podoba Twoja Lil to pierwszy bull, w ktorym sie zakochalam. Quote
Recommended Posts