Emilka06 Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Kurde wczoraj nie wpuściła nas ochrona na teren i dupa z akcji. Dzisiaj będzie inny pan więc robimy następne podejście. Quote
Emilka06 Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Dziewczyny, mam prośbę, osoby, które dzisiaj miały mi pomóc w rekonensansie ile jest dzieciaków i czy jeszcze są niestety nie mogą ze mną tam pójść... Sama nie dam rady. Psiaki są głęboko pod schodami, nie mogę wywabić suni bo od kiedy urodziła to prawie nie wychodzi jak są ludzie. Czy może mi ktoś jutro pomóc za dnia? Podejść ze mną i znaleść sposób jak się dowiedzieć co tam się dzieje???? Myślałam o tym żeby skleić taśmą ze dwa-trzy kije od mopa/szczotki i na końcu umieścić kamerę z telefonu ale musi być flesz bo tam ciemno jest i tak nagrać co tam się dzieje. Czy ktoś może mi pomóc?????? Quote
Emilka06 Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 To jest taki nowy budynek na terenie Centrum Onkologii w stronę Reala jak się idzie. Możemy umówić się pod pizzerią Rimmini na rogu skrzyżowania Pileckiego i Ciszewskiego. Jutro niedziela więc w ciągu dnia może być ale co do godziny to się dopasuję do Was. Quote
Bonsai Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ja mogłabym pomóc tak koło godz. 10-11, ale chyba dobrze by było, gdyby ktoś jeszcze podjechał. :) Spróbuję jeszcze swojego TŻta tam ściągnąć. Masz kamerkę? Quote
Emilka06 Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Super, kto jeszcze chętny???? :) Quote
iwonamaj Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Cioteczki pomóżcie Emilce, ja jestem tak daleko :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Emilka06 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Kochane, dzisiaj ok 18stej, pucka69 dasz radę? Bonsai kochana się zgłosiła ale okazało się, że ja dopiero od 16stej mogę a Ona, dzielna wtedy akurat nie może... Cioteczki musimy się dzisiaj dowiedzieć co się dzieje ze szczeniakami, noce już zimne.... Quote
Bonsai Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ja mogę jutro od ok.18-stej, we wtorek od około 15-stej. Ale wiadomo, im szybciej, tym lepiej. Quote
pucka69 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 nie mogę dziś :( na tygodniu - wracam z pracy koło 20.00, a w tym tygodniu wyjeżdżam we środę wracam w piątek w nocy Quote
Emilka06 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Bonsai napisał(a):Ja mogę jutro od ok.18-stej, we wtorek od około 15-stej. Ale wiadomo, im szybciej, tym lepiej. Jeżeli dzisiaj nie dam rady z jedną znajomą tam podejść to jutro do Ciebie zadzwonię, ok? Quote
Emilka06 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Razem z Eko patrolem próbowaliśmy wydobyć suczkę ale nie ma szans bez rozwalania schodów. Jest codziennie dokarmiana więc nie wyjdzie do jedzenia. Jutro muszę ubłagać panią, która ją dokarmia żeby ją przez jeden dzień przegłodzić bo inaczej nie ma szans żeby wyszła. Słyszałam piszczenie szczeniaków.... Walka trwa. Quote
iwonamaj Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 :-(... Dobrze, że je słychać chociaż... Wychodźcie, głupolki malusie :-(... Quote
Emilka06 Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Juuupi mamy klinikę która obejrzy maluchy i mamuśkę i odrobaczy :) Za darmo :)))) Szaserów rządzi :))) Teraz cholera trzeba je stamtąd wyciągnąć!!!!! Quote
pucka69 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 a straż dla zwierząt chwytaka nie ma? a ktos niewielki tez tam nie wejdzie? Quote
Bonsai Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Oj, miałam nadzieję, że ujrzę wiadomość, że udało się wyciągnąć psiaki... No ale trzymam kciuki, mocno! Quote
Emilka06 Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Bonsai napisał(a):Oj, miałam nadzieję, że ujrzę wiadomość, że udało się wyciągnąć psiaki... No ale trzymam kciuki, mocno! Kochana mogłabyś jutro ze mną tam pójść po 15stej? Eko przyjechali bez niczego. Obejrzeli miejsce i stwierdzili, że trzeba skuć schody i pojechali. Dzisiaj o tej godzinie sunia już nakarmiona więc nie ma szans żeby ją wywabić. Jutro muszę popołudniu pójść zanim jej jedzenie zaniosą. Dziewczyny może napiszę jaśniej: Psy znajdują się pod schodami gdzie trzeba się wczołgać a potem jest ok 15metrowy tunel gdzie nie zmieści się nawet małe dziecko.... Na tym polega cała trudność w złapaniu i dowiedzeniu się czegokolwiek o nich.... Quote
Emilka06 Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Oj to super. To ja ok 13stej zadzwonię tak? Quote
Emilka06 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 iwonamaj napisał(a):Trzymam kciuki z całych sił... Dziękuję! Jak tylko wrócimy to napiszemy co, jak i ile (mam nadzieję) :roll: Quote
Emilka06 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Nie mam siły. 2 godz czekania aż wyjdzie... Od czwartku ochłodzenie a ja nie wiem co robić.... Cholera! Quote
Bonsai Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Ja zasięgam opinii kogo tylko mogę. Może ktoś będzie miał lepszy pomysł. A czy ktokolwiek kiedykolwiek widział te szczenięta wychodzące z norki? Quote
Recommended Posts