Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na bazarek - 25% uzbieranej kwoty przeznaczę na sunię i szczeniaki z tego wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234300-MISZ-MASZ-na-sznaucery-Foczk%C4%99-i-inne-do-12-11-g-22-00-Zapraszam%21%21?p=19878759#post19878759[/URL]

Posted

[quote name='Ania z Bytomia']aż się płakać chce, co za idi.ci... rozmnożyć i zabić masakra!:angryy: zdaje sobie jak sytuacja wygląda bo sama wyciągałam ze schronu sukę ze 7 szczeniakami, urwanie głowy a o koszty swoją drogą... kurcze, jak by tu pomóc...:-( w tym miesiącu sama mam teraz krucho a i staje na uszach żeby ściągnąć suńke Tinke do adopcji do niemiec (zmarła jej właścicielka:shake:) i musze oplacić Tinie transport ale zostalo mi pare groszy na koncie, postaram się wysłać rodzince wyżełków choć 10 zł :oops::oops::oops: poproszę o nr konta na pw[/QUOTE]

[quote name='AniaGucio']Zapraszam na bazarek - 25% uzbieranej kwoty przeznaczę na sunię i szczeniaki z tego wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234300-MISZ-MASZ-na-sznaucery-Foczk%C4%99-i-inne-do-12-11-g-22-00-Zapraszam%21%21?p=19878759#post19878759[/URL][/QUOTE]

Bardzo dziękuję :)

Posted

[quote name='Aska7']Czy wiadomo jak mama reaguje na koty i jaka jest duża (jakieś zdjęcie jeszcze?).[/QUOTE]

Amadorko odpowiesz ? Bo ja nie jestem pewna jak z kotami . Co do wagi to myślę ,że w granicach 20-25 kg , więcej na pewno nie waży

A nasz mały glut się rozkręca coraz bardziej , dzisiaj traciłam ładowarkę od telefonu , muszę szybko jaką skołować bo jak ja będę telefony o dzieciaki odbierać ?

Posted

[quote name='Anja2201']Amadorko odpowiesz ? Bo ja nie jestem pewna jak z kotami . Co do wagi to myślę ,że w granicach 20-25 kg , więcej na pewno nie waży

A nasz mały glut się rozkręca coraz bardziej , dzisiaj traciłam ładowarkę od telefonu , muszę szybko jaką skołować bo jak ja będę telefony o dzieciaki odbierać ?[/QUOTE]

Trudno mi jednoznacznie odpowiedzieć,jest bardzo zainteresowana kotami i wyrywa sie do nich jak idzie na spacer. Troche boję się zaryzykowac bezpośredniej konfrontacji żeby się to źle nie skończyło dla kota.Poza tym jest bardzo grzeczna i przyjazna dla wszystkich ludzi.Sunia na tapczan.

Posted

Jeśli mama jest siostrą mojej Shili to jest dużą piękną suczką :lol:. Wysokość wyżła :razz: większa niż labrador. Czy będzie ganiać koty to zależy od przyszłego właściciela-poświęcić trzeba będzie trochę czasu zanim i pies i kot przyzwyczają się do siebie, ale nie jest to nierealne:painting: Shila waży 36 kg !!!

Posted

[quote name='Shilomaniak']Jeśli mama jest siostrą mojej Shili to jest dużą piękną suczką :lol:. Wysokość wyżła :razz: większa niż labrador. Czy będzie ganiać koty to zależy od przyszłego właściciela-poświęcić trzeba będzie trochę czasu zanim i pies i kot przyzwyczają się do siebie, ale nie jest to nierealne:painting: Shila waży 36 kg !!![/QUOTE]

Pepsi (bo zapomniałam napisać ,że takie dostała imię w hotelu ) na pewno nie waży więcej niż 25 kg , jest mniejsza od labka , drobniejsza .

Posted

[quote name='oska1983']wysłałam 50zl ale się chyba nie podpisalam w tytule przelewu.[/QUOTE]

Dzięki ogromne jeszcze raz :) Za chwilę trzeba drugi raz stadko odrobaczyć i zaszczepić .