Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Finlora']Od sierpnia podwyższę swoją deklarację stałą z 10 na 20 zł - niewiele, ale zawsze coś :)

bardzo dziękujemy :) dla nas każde 10zł to bardzo dużo :)

A w ogóle to mam pytanie do Ciebie , Ty jesteś z Piotrkowa nie ? Wczoraj byłam w obi w Piotrkowie , łazi tam taki maleńki kundelek biały ,może z 5-6 kg waży , ja niestety nie byłam w stanie zrobić nic poza nakarmieniem go ( byłam z TZ który panikuje ,że teraz nie wolno mi obcych psów dotykać :roll: ) , może mogła byś sprawdzić co się z psiakiem dzieje .

A teraz mało przyjemnie :

wpływy w lipcu :
Anja2201-20zł
Radek - 40 zł
bazarek cegiełkowy -61 zł
Banbino -10 zł
[FONT=Tahoma]agucha007 - bazarek -53,50zł
[/FONT]
Finlora - 10zł
bazarek słonikowy -25,20zł
bazarek dogo - bajka - 66,44zł
bazark ogłoszeniowy -34,50zł

wydatki :
czipowanie suczek - 60zł (z konta fundacji )
paliwo do wet ( 88 km) -20zł
karma 15 kg -40zł (16.07)
szczepienie suczek - 40 zł (25.07) -40zł
badania Miziaka -34zł (z konta fundacji ) 31.07 .

razem:+53,20 zł na koncie fundacji /138,21 zł na moim koncie

Wpływy w sierpniu :

0zł

wydatki :
Kreon 2500x 50 kapsułek dla Miziaka -55,48zł (z konta fundacji 01.0:cool:

Razem :
Na koncie fundacji : - 2,28zł , na moim koncie - 138,21zł

dług psów wynosi w tej chwili : 450zł (maj ) +600zł czerwiec +600 zł lipiec = razem : 1650zł

Posted

[quote name='Anja2201']bardzo dziękujemy :) dla nas każde 10zł to bardzo dużo :)

A w ogóle to mam pytanie do Ciebie , Ty jesteś z Piotrkowa nie ? Wczoraj byłam w obi w Piotrkowie , łazi tam taki maleńki kundelek biały ,może z 5-6 kg waży , ja niestety nie byłam w stanie zrobić nic poza nakarmieniem go ( byłam z TZ który panikuje ,że teraz nie wolno mi obcych psów dotykać :roll: ) , może mogła byś sprawdzić co się z psiakiem dzieje .[/QUOTE]Podjechałam pod Obi, ale nie widziałam żadnego psiaka :shake:
Najpierw wysłałam TŻ, a potem pojechaliśmy oboje jak wróciłam z pracy, obeszliśmy teren dookoła, ale psiaka nie było. Zapytaliśmy nawet pracowników, ale oczywiście nikt nic nie widział.
W takich sytuacjach mam nadzieję, że był czyjś i wrócił do domu, albo że ktoś go zabrał do siebie...

Hmm, finanse faktycznie niewesoło wyglądają :(

Posted

[quote name='Finlora']Podjechałam pod Obi, ale nie widziałam żadnego psiaka :shake:
Najpierw wysłałam TŻ, a potem pojechaliśmy oboje jak wróciłam z pracy, obeszliśmy teren dookoła, ale psiaka nie było. Zapytaliśmy nawet pracowników, ale oczywiście nikt nic nie widział.
W takich sytuacjach mam nadzieję, że był czyjś i wrócił do domu, albo że ktoś go zabrał do siebie...

Hmm, finanse faktycznie niewesoło wyglądają :(

dzięki ogromne , nie wyglądał na czyjegoś , ale może jednak .

[quote name='GatoNegro22']Zapraszam na mały bazarek przeznaczony w połowie dla wyżełków:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/245917-***Książki-kosmetyki-spodnie-plecak-pies-z-kością-dla-Szakry-i-wyżełków-do-08-08-2013?p=21152637#post21152637
:)

bardzo dziękuję :)

Posted

[quote name='Aska7']Na konto fundacji poszła moja deklaracja sierpniowa.[/QUOTE]

[quote name='Radek']Jutro przeleję chociaż z dyszkę. Czy wciąż na to samo konto?[/QUOTE]

bardzo dziękuję :)

Konto to samo :)

Posted

Chciałam zaprosić na bazarek bez CW ,dla wyżlątek i dla reszty naszych podopiecznych :
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246014-kawa-herbata-bi%C5%BCuteria-r%C4%99kodzie%C5%82o-prawie-wszystko-bez-CW-do-12-8?p=21166057#post21166057"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246014-kawa-herbata-bi%C5%BCuteria-r%C4%99kodzie%C5%82o-prawie-wszystko-bez-CW-do-12-8?p=21166057#post21166057[/URL]

Posted

Przychodzę z bardzo smutnymi wiadomościami , Miziaczek nie żyje :(:(:( ze względu na swoją chorobę zawsze jadł bardzo łapczywie , wczoraj było tak samo , zadławił się karmą , opiekun nic nie zdążył zrobić ,wszystko trwało może 3 minuty , Miziak się udusił :(:( . Miziak był cudownym psem i mimo ,że nie był moim psem , nie umiem sobie z tym poradzić , mam nadzieję ,że jest już szczęśliwy za TM .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Przychodzę z bardzo smutnymi wiadomościami , Miziaczek nie żyje :(:(:( ze względu na swoją chorobę zawsze jadł bardzo łapczywie , wczoraj było tak samo , zadławił się karmą , opiekun nic nie zdążył zrobić ,wszystko trwało może 3 minuty , Miziak się udusił :(:( . Miziak był cudownym psem i mimo ,że nie był moim psem , nie umiem sobie z tym poradzić , mam nadzieję ,że jest już szczęśliwy za TM .

O nie!
Nie pisałam tutaj, ale cały czas myślałam o pięknym Miziaku, dziwiąc się, że nikt nie dopatrzył się przyjaciela w tym cudzie.
Dlaczego los jest taki okrutny i już na początku drogi tak boleśnie doświadczył Miziaka?
Śpij spokojnie piesku :-(

Posted

terra napisał(a):
Przelew poszedł. Jak dojdzie, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.

Bardzo dziękuję . Smutny ten wątek , najpierw Madi , teraz Miziak :( Co te psy musiały przeżyć ,że tak to się kończy :(