Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radek napisał(a):
Bazarek zapisany:)

Ania24 napisał(a):
Ja również pozwoliłam sobie zapisać Bazarkowy wątek. Niebawem odezwę się tam :loveu:

Shilomaniak napisał(a):
idę i ja na bazarek :painting:

bardzo dziękuję :)

Posted

Shilomaniak napisał(a):
Ludzie się boja wielkich czarnych psów - nie wiem czemu, bo małe puchate też mają zębiska. Moja wielka czarna jest przesłodka :loveu:

Ja też mam wielkie czarne , dwa razy większe od Pepsi czy Miziaka i też muchy nie skrzywdzi , a większość się go boi :roll:
Tyle ,że ja zawsze marzyłam o takim :)

Posted

agucha007 napisał(a):
błędnie zatytułowałam jeden przelew, napisałam dla wyżłów i słodziaków, a to ma być tylko dla wyżłów. :oops:

będę pamiętać :)

Posted

U Pepsiorki bez zmian:( Odwiedzam ją cały czas, ale mamy utrudnione wychodzenie na spacery - do boksu trafiła staruszka Labradorka i jest na kwarantannie. A w naszym schronisku psy przez pierwsze 14 dni nie wychodzą na spacery, a co za tym idzie Pepsi również. Jest jej strasznie smutno, płacze jak mnie widzi, ale jakoś dajemy radę. Za tydzień pierwszy spacer - już nie mogę się doczekać.

Posted

Ja mam cichą nadzieję.... że już niedługo zaświeci słoneczko nad Pepsi :)))... Z najnowszych wieści od dziewczyn ze Schronu - Pepsiora rządzi w boksie. Nasza kochana awanturnica niestety nie daje psiakom spokojnie zjeść, bo najchętniej jadła by z wszystkich trzech misek. Poprzytulałyśmy się ostatnio dość długo.. aż Pepsiorka prawie usnęła z rozkoszy :)

Posted

[quote name='msk']Pepsiora rządzi w boksie. Nasza kochana awanturnica niestety nie daje psiakom spokojnie zjeść, bo najchętniej jadła by z wszystkich trzech misek. [/QUOTE]

Taki łakomczuch?

Posted

Byliśmy dziś z Pepsiorą na dłuuuuugim spacerze! Komary nas prawie zeżarły, ale nawet one nam nie straszne:) Zabawy nie było końca, szaleństw, tarzania w trawie :) Coś wspaniałego. A jak zobaczyła mnie w kojcu jak idę ze smyczą w jej kierunku - bezcenny widok - jej uśmiech i radość:) Wspaniały kochany psiak.

Posted

[quote name='msk']Byliśmy dziś z Pepsiorą na dłuuuuugim spacerze! Komary nas prawie zeżarły, ale nawet one nam nie straszne:)[/QUOTE]

Jak w całości nie pożarły to nie ma problemu :evil_lol:
Bazarek zapisany