Jump to content
Dogomania

Maja pilnie szuka dt/ds ma godziny, pozniej schron w Myslowicach!!!!! ratunku!!!

Recommended Posts

Posted

Maja to sliczna sunia ok 6-cio miesieczna. Zostala znaleziona pod sklepem z obroza i zerwana smyczka lancuszkowa. Ma czip niestety nigdzie nie zarejestrowany! Niestety Maji nikt nie szuka!! Po 2 nieudanych adopcjach wisi nad nia widmo mysłowickiego schronu!! Pilnie szukamy jej dt/ds.
Mja jest przeurocza, kocha ludzi, a zwlaszcza dzieci, swoje potrzeby zalatwia na dworze, jest grzeczna i jak kazdy szczeniak kocha sie bawic, nie niszczy, a mimo to nie ma w ogole szczescia i nikt jej nie chce!! Pomocy!! mamy bardzo bardzo malo czasu!!!

Posted

Zrobilam tak na szybko, tylko z 1 zdjeciem, ale widze, ze czas nagli... Jestem teraz u corki w Niemczech i nie mam polskiej czcionki, dlatego do czwartku bede rzadko cos tam pisac. Czy mozesz zostac wspol adminem wydarzenia? Jesli masz konto na FB, to dodaj mnie do znajomych, a ja Cie dopisze jako admina...

Posted

taka przed kolano, do wszystkich jest super, ludzi, psow i innych zwierzat!! juz ponad 2 miesiace szuka domu wiec tak w mig to nie bardzo, ale gazeta to dobry pomysl ;)