Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zauwazylam,ze psy-pracoholicy,robia wielkie problemy w schroniskach-wykazuja agresje ,nieobliczalne zachowania,po czym,gdy przekrocza barme schroniska-zamieniaja sie w najfajniejsze stworzenia na ziemii,pelne pasji,inicjatywy i inteligencji.

Na spacerze:

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2c6b258071f513c5.html"][IMG]http://images22.fotosik.pl/58/2c6b258071f513c5.jpg[/IMG][/URL]

w schronisku...:([URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/65cf717be238a5b0.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/132/65cf717be238a5b0.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludzie przeciez ja mowie ze mnie interesuja psy ciekawe!!!
ja bym sie zanudzila z przylepkami,,wiec kiedys dlatego uparlam sie na Mike,,a jeszcze przedtem na Rolfa a juz dawno dawno temu to na Czarna ico??
WSPANIALE SA ??WSPANIALE!!!!
A TO TYLKO CZESC ,,A JAKIE POSZLY FAJNE OSOBISTOSCI W GDYNI!!!MIODZIO!!!
WIEC WIERZCIE ,,TE DZIWNE PSY SA NAJLEPSZE DLA KOGOS KTO LUBI DZIWNE ZYCIE,,,HOP TEZ SIE WIEC KWALIFIKUJE ,,!!!
a JESZCZE SULEK,,CHOC DO NIEGO TO I NAWET MI BYLO CIEZKO DOTRZEC ,,ALE W JAKIMS STOPNIU SIE UDALO,,TERAZ TYLKO OD LUDZI INNYCH ZALEZY JEGO LOS,,,
A MIKA MIMO SWOICH LAT ,,JEST ENERGICZNA JAK 2 LATEK,,BIEGA SKACZE A JAK SZCZEKA!!!!OJ WSPANIALY WIDOK!!!WARTO PRZYGARNAC TAKIEGO PSA

Posted

a pamietasz jak straszyla to nie bylo nam do smiechu!! byla na prawde ostra i nie warto bylo z nia zaczepki szukac!!!
oj twarda sztuka twarda ..zeby wszyscy wiedzieli ze z nij taki puszek okruszek od poczatku nie byl,,,
ale teraz cud malina,,,kochany psiak i pelen werwy do zabaw

Posted

Nawet Nie Wiem Dlaczego Upieram Sie Na Takie Dziwne Psy???
Ona Zawsze Byla Najwiekszym Postrachem Schroniska,,,ale Zawsze Przeciez Jestem Ciekawa Jak Wygladaja Szwy Po Sterylce I Czy Wszystko Jest W Porzadku,,wiec,,nie Bylo Mocnych I W Tedy,,,,!!!
Ale Spocilam Sie Kombinujac Jakby Ja Wyciagnac ,,,
Potem Jak Sie Polubilysmy,,,orzyszedl Nawet Czas Na Kapiel,,oczywiscie Bez Kaganaca,,,to Pokazla Jeszcze Zabki Kolezance Ktora Powiedziala A Kap Ja Sobie Sama,,,,i Slowo Stalo Sie Wykonalne,,,,piekna Czysta Pozbyta Kilkuletniego Brudu,,,
A Jak Doszlismy Do Zamilowania Kamieniami,,,,a Prosto,,,,kiedy Ja Wylegiwalam Sie Z Innymi Psami Na Budzie Ona Kopala =sobie Dolki Na Luzie A Ja Miedzy Mysleniem O Barankach Konikach I Ptaszkach Myslalam ,,kiedy Dostane Ochrzany Od Pracownikow Za Niezle Bunkry,,,,,,ale Uchodzilo,,,,nam To Plazem,,,,,
Pamietam Jak Brazowa Mowila Zeby Postarac Sie Odzwyczaic Ja Tego( Dla Zdrowia Zebow) I Nauczyc Ja Z ,,,zabawy Z Kijem,,ale Nie Udalo Sie Milosc Do Kamieni Przetrwala,,

Posted

mika szuka dmku....mimo ze nikt do niej nie zaglada szukamy uparcie!!!!!
musimy cos zrobic!!!! zmienila sie dal nas i szuka swojego kamienia szczescia

a co do kamyka.....to ostatnio w pracy zawolal mnie pewen klient do sibie ,,wiec podeszlam poprosil o wyciagniecie reki,,pomyslalam oszalaal!!! ale uczynilam ten krok,,,mezczyzna polozyl mi na otwartej dloni 3 malutkie kamyczki,,,bursztynki czy cos w tym stylu i powiedzial.. to na szczescie,,,,,,,moze i mi kamienie szczescia pomoga w zyciu,,,,,
ja juz go dostalam a mika??????czeka!!!!!

Posted

Ten kto zaadoptuje Mikę, będzie miał po spacerku, dostawe świeżych patoli,kamieni szczęścia, bankowo!

Ja dostaje, takie prezenciki codzień, na szczęście:lol:

Więc, jak?:cool3:

Posted

I na spacerze byla i zaliczyla dłuuugie czesanie.W kazdym razie na wybieg wrocila z jezorem do pasa.I z cala kolekcja kamykow :)
Mika juz wie,ze gdy otwieram boks-to otwieram go dla niej i smialo wybiega.Reszta psow (Atos,Azor,Pręga) dostaje na pocieszenie groszki.
Ale powroty nie sa juz tak ochocze :) Znaczy sie,mam do czynienia z inteligentnym psem.
Mogłaby sobie pobiegac jeszcze po duzym wybiegu,gdyby nie to-ze kopie gigantyczne doły w błyskawicznym tempie :roll: