brazowa1 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 zauwazylam,ze psy-pracoholicy,robia wielkie problemy w schroniskach-wykazuja agresje ,nieobliczalne zachowania,po czym,gdy przekrocza barme schroniska-zamieniaja sie w najfajniejsze stworzenia na ziemii,pelne pasji,inicjatywy i inteligencji. Na spacerze: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2c6b258071f513c5.html"][IMG]http://images22.fotosik.pl/58/2c6b258071f513c5.jpg[/IMG][/URL] w schronisku...:([URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/65cf717be238a5b0.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/132/65cf717be238a5b0.jpg[/IMG][/URL] Quote
akucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 W schronisku smutna jest... Nie ma czym zachwycic, wszyscy szukaja młodych... Chociaż widzę Atosa na budzie... Mika czeka na cud!!! Quote
wiewiora1 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ludzie przeciez ja mowie ze mnie interesuja psy ciekawe!!! ja bym sie zanudzila z przylepkami,,wiec kiedys dlatego uparlam sie na Mike,,a jeszcze przedtem na Rolfa a juz dawno dawno temu to na Czarna ico?? WSPANIALE SA ??WSPANIALE!!!! A TO TYLKO CZESC ,,A JAKIE POSZLY FAJNE OSOBISTOSCI W GDYNI!!!MIODZIO!!! WIEC WIERZCIE ,,TE DZIWNE PSY SA NAJLEPSZE DLA KOGOS KTO LUBI DZIWNE ZYCIE,,,HOP TEZ SIE WIEC KWALIFIKUJE ,,!!! a JESZCZE SULEK,,CHOC DO NIEGO TO I NAWET MI BYLO CIEZKO DOTRZEC ,,ALE W JAKIMS STOPNIU SIE UDALO,,TERAZ TYLKO OD LUDZI INNYCH ZALEZY JEGO LOS,,, A MIKA MIMO SWOICH LAT ,,JEST ENERGICZNA JAK 2 LATEK,,BIEGA SKACZE A JAK SZCZEKA!!!!OJ WSPANIALY WIDOK!!!WARTO PRZYGARNAC TAKIEGO PSA Quote
wiewiora1 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 a pamietasz jak straszyla to nie bylo nam do smiechu!! byla na prawde ostra i nie warto bylo z nia zaczepki szukac!!! oj twarda sztuka twarda ..zeby wszyscy wiedzieli ze z nij taki puszek okruszek od poczatku nie byl,,, ale teraz cud malina,,,kochany psiak i pelen werwy do zabaw Quote
wiewiora1 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 No Szkoda Ze Za Mlodu Nie Wykazala Wiekszej Inicjatywy Socjalizacji Z Ludzmi,,,ale Moze Ktos Ja Zechce Przygarnac ,,nawet W Takim Wieku!!!!! Quote
akucha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Mika leć, szukaj swojego kamyka szczęścia!!! Quote
Neris Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Biegaj Mika, szukaj kamienia... i kogoś kto cię pokocha. Quote
akucha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ciocia Neris prosi, to musi się spełnić! Mika czeka... Quote
wiewiora1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Nawet Nie Wiem Dlaczego Upieram Sie Na Takie Dziwne Psy??? Ona Zawsze Byla Najwiekszym Postrachem Schroniska,,,ale Zawsze Przeciez Jestem Ciekawa Jak Wygladaja Szwy Po Sterylce I Czy Wszystko Jest W Porzadku,,wiec,,nie Bylo Mocnych I W Tedy,,,,!!! Ale Spocilam Sie Kombinujac Jakby Ja Wyciagnac ,,, Potem Jak Sie Polubilysmy,,,orzyszedl Nawet Czas Na Kapiel,,oczywiscie Bez Kaganaca,,,to Pokazla Jeszcze Zabki Kolezance Ktora Powiedziala A Kap Ja Sobie Sama,,,,i Slowo Stalo Sie Wykonalne,,,,piekna Czysta Pozbyta Kilkuletniego Brudu,,, A Jak Doszlismy Do Zamilowania Kamieniami,,,,a Prosto,,,,kiedy Ja Wylegiwalam Sie Z Innymi Psami Na Budzie Ona Kopala =sobie Dolki Na Luzie A Ja Miedzy Mysleniem O Barankach Konikach I Ptaszkach Myslalam ,,kiedy Dostane Ochrzany Od Pracownikow Za Niezle Bunkry,,,,,,ale Uchodzilo,,,,nam To Plazem,,,,, Pamietam Jak Brazowa Mowila Zeby Postarac Sie Odzwyczaic Ja Tego( Dla Zdrowia Zebow) I Nauczyc Ja Z ,,,zabawy Z Kijem,,ale Nie Udalo Sie Milosc Do Kamieni Przetrwala,, Quote
wiewiora1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 i co nikt nie zaglada do naszej miki? ona juz nie jest zla wiec nie bojcie sie!!!! nie ugryzie i nie polknie!!! Quote
wiewiora1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 mika szuka dmku....mimo ze nikt do niej nie zaglada szukamy uparcie!!!!! musimy cos zrobic!!!! zmienila sie dal nas i szuka swojego kamienia szczescia a co do kamyka.....to ostatnio w pracy zawolal mnie pewen klient do sibie ,,wiec podeszlam poprosil o wyciagniecie reki,,pomyslalam oszalaal!!! ale uczynilam ten krok,,,mezczyzna polozyl mi na otwartej dloni 3 malutkie kamyczki,,,bursztynki czy cos w tym stylu i powiedzial.. to na szczescie,,,,,,,moze i mi kamienie szczescia pomoga w zyciu,,,,, ja juz go dostalam a mika??????czeka!!!!! Quote
Kasia25 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ten kto zaadoptuje Mikę, będzie miał po spacerku, dostawe świeżych patoli,kamieni szczęścia, bankowo! Ja dostaje, takie prezenciki codzień, na szczęście:lol: Więc, jak?:cool3: Quote
wiewiora1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 czasem do ogrodka potrzebne sa kamienie na utworzenie pieknej fortecy dla kwiatow,,,i co ????Mika moze ci w tym pomoc ,,,wiec nie zwlekaj!!!! Quote
Celina12 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [IMG]http://images21.fotosik.pl/193/5e31d0cf07747f83med.jpg[/IMG] Quote
akucha Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Biedna Mika... polatać by chciała, kamyków pozbierała. Smutna ta fotka... Quote
akucha Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Mika pewnie była dzisiaj na spacerze... Tak chciałaby do domu pójść! Quote
brazowa1 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 I na spacerze byla i zaliczyla dłuuugie czesanie.W kazdym razie na wybieg wrocila z jezorem do pasa.I z cala kolekcja kamykow :) Mika juz wie,ze gdy otwieram boks-to otwieram go dla niej i smialo wybiega.Reszta psow (Atos,Azor,Pręga) dostaje na pocieszenie groszki. Ale powroty nie sa juz tak ochocze :) Znaczy sie,mam do czynienia z inteligentnym psem. Mogłaby sobie pobiegac jeszcze po duzym wybiegu,gdyby nie to-ze kopie gigantyczne doły w błyskawicznym tempie :roll: Quote
Celina12 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Te doły to pewnie dla kamyczków....Mika potrzebuje domku!!!! Quote
akucha Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Mika chce wolności, przestrzeni, łąk... Najlepiej gdyby zamieszkała u właścicieli żwirowiska... To byłby jej raj... Quote
Recommended Posts