Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawsze beję się, gdy starszy pies traci apetyt. U młodego to chwilowa niedyspozycja żołądka, a taki to zaraz wątroba, trzustka itp.. Może przed spacerem humor i apetyt poprawi się.

Posted

najbardziej boli mni to,ze wiem,ze ona nie wyjdzie ze schroniska.I to jest straszne.Niby wiele z nich zostanie w schronie i zdaje sobie z tego sprawe,ale Mika...ona jest trudniejsza niz inne,mimo calego swojego bezwzglednego posłuszeństwa.A Mike tak latwo uszcześliwic.

Posted

Kiedy przyszlam do schronu, po prawie 2 letniej nieobecnosci ,,szczerze powiem ze nie wiedzilam jak zareaguje Mika,,,No nastraszyc ona potrfi,,,ale pomyslalam sobie ,,chyba pamieta i dobrze wspomina ta uparta ktora zaczela ja wyprowadzac,,,,,No i udalo sie,,,z glowy jej nie wylecialo i az milo bylo z nia wychodzic!!!
To kochana psina,,,uwielbiam ja ja i brazow,,,dlaczego???bo jest ona bezproblemowa,,,Pieknie chodzi na smyczy ,,pieknie sie slucha,,nie ma zadnych oznak agresji do swoich!!!jest nardzo madra ,,,bardzo bardzoQ!!
Wiem ,,,nie jest urodziwa,,i jest duza,,,ale moze znajdzie sie ktos!!!!!!!!!!!!!
Stawy juz jej szwankuja,,,mniej je itp,,,stara sie robi z kazdym dniem,,,Zasluguje na dom.....
Chcecie zobaczyc madrego psa......Tak MIKA taka jest!!!!!
WITAM PONKE NA NASZYCH SOPOCKICH STRONACH,,,,,,,,,jakby ktos nie wiedzial,,,to ponka jest WSPANIALA wolontariuszka w gdynskim schronisku i uwielbia tak jak ja dziwne przypadki:)

Posted

/ Dzięki,- domki często nieosiągalne, czasu ciągle brakuje, a ulubieńców przybywa, nie mówiąc o reszcie biedaków. Z awatorkiem poradziłam sobie sama, a banerek przyleciał dzięki Brązowej. Teraz jak tylko jestem w Sopocie to najpierw "witam" Czesia, a potem mogę podchodzić do reszty mniej lub bardziej rozmownego towarzystwa./
Patrząc na Mikę tak bardzo chciałoby się widzieć ją w jej własnym ogródku, chociaż w ostatnich miesiącach jej życia -byłaby szczęśliwa. Mam do przekopania działkę, może by tam znalazła swoje skarby?..eh marzenia.:shake:

Posted

Mika pobudka! właśnie dlatego, że ostatnio dogo świetnie funkconuje/chyba tak w całej Polsce/ , a ludki na wakacje wyjechali i psiaki na próżno czekają.

Posted

a PONKA MA ZAMILOWANIE DO DZIWNYCH PSOW ,,JAK JA, ,,,,WIEC BY SIE UWIELBIALY NA WZAJEM!!!!
BRAZOWA JAK ZARAZ NIE WSKOCZY NA GG,,,TO NIE WYTRZYMAM!!!!NIE BECZ MALA NIE BECZ!!!!!

Posted

Mika dziwna? , to że kawałka uszka nie ma, to że broni, kogo kocha. Postępuje ja mój Apacz, który nie widzi a stara się przed wszystkimi mnie ochronić. Takie psy powinny mieć swoje miejsce na ziemi, a ludzie nie doceniają charakteru tylko wygląd i cenę.