ponka1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Mika, czy wakacje jeszcze trwają? gdzie twoja Wiewióra i ukochane kamyki?? Quote
brazowa1 Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Wakacje trwaja,a Mikula dzis znowu byla bez apetytu.Nawet puszki nie chciala,ale kamykiem sie bawiła. Quote
ponka1 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Zawsze beję się, gdy starszy pies traci apetyt. U młodego to chwilowa niedyspozycja żołądka, a taki to zaraz wątroba, trzustka itp.. Może przed spacerem humor i apetyt poprawi się. Quote
ponka1 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Mikunia, cicho i smutno się zrobiło, pokaż się suniu. Quote
brazowa1 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 najbardziej boli mni to,ze wiem,ze ona nie wyjdzie ze schroniska.I to jest straszne.Niby wiele z nich zostanie w schronie i zdaje sobie z tego sprawe,ale Mika...ona jest trudniejsza niz inne,mimo calego swojego bezwzglednego posłuszeństwa.A Mike tak latwo uszcześliwic. Quote
wiewiora1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Kiedy przyszlam do schronu, po prawie 2 letniej nieobecnosci ,,szczerze powiem ze nie wiedzilam jak zareaguje Mika,,,No nastraszyc ona potrfi,,,ale pomyslalam sobie ,,chyba pamieta i dobrze wspomina ta uparta ktora zaczela ja wyprowadzac,,,,,No i udalo sie,,,z glowy jej nie wylecialo i az milo bylo z nia wychodzic!!! To kochana psina,,,uwielbiam ja ja i brazow,,,dlaczego???bo jest ona bezproblemowa,,,Pieknie chodzi na smyczy ,,pieknie sie slucha,,nie ma zadnych oznak agresji do swoich!!!jest nardzo madra ,,,bardzo bardzoQ!! Wiem ,,,nie jest urodziwa,,i jest duza,,,ale moze znajdzie sie ktos!!!!!!!!!!!!! Stawy juz jej szwankuja,,,mniej je itp,,,stara sie robi z kazdym dniem,,,Zasluguje na dom..... Chcecie zobaczyc madrego psa......Tak MIKA taka jest!!!!! WITAM PONKE NA NASZYCH SOPOCKICH STRONACH,,,,,,,,,jakby ktos nie wiedzial,,,to ponka jest WSPANIALA wolontariuszka w gdynskim schronisku i uwielbia tak jak ja dziwne przypadki:) Quote
ponka1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 / Dzięki,- domki często nieosiągalne, czasu ciągle brakuje, a ulubieńców przybywa, nie mówiąc o reszcie biedaków. Z awatorkiem poradziłam sobie sama, a banerek przyleciał dzięki Brązowej. Teraz jak tylko jestem w Sopocie to najpierw "witam" Czesia, a potem mogę podchodzić do reszty mniej lub bardziej rozmownego towarzystwa./ Patrząc na Mikę tak bardzo chciałoby się widzieć ją w jej własnym ogródku, chociaż w ostatnich miesiącach jej życia -byłaby szczęśliwa. Mam do przekopania działkę, może by tam znalazła swoje skarby?..eh marzenia.:shake: Quote
wiewiora1 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ponka ,ale by ci mika ogrod przekopala,,,,i pewnie nie zrobilaby sobie nawet przerwy,,ale to niebezpieczne dla jej serduszka:diabloti: Quote
wiewiora1 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 OOO przepraszm!!!!!no chyba ze!!!!! A tak na marginesie,,,to czy w polsce dogo szwankuje??bo malo co ost ludkow,:-otu zaglada!! Quote
wiewiora1 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 A na drugim marginesie,,Ponce komp pieknie zaczal chodzic ,,to i wariuje dziewczyna po nocach i zamiast spac nad ranem to strozuje na dogo:loveu: Quote
ponka1 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Mika pobudka! właśnie dlatego, że ostatnio dogo świetnie funkconuje/chyba tak w całej Polsce/ , a ludki na wakacje wyjechali i psiaki na próżno czekają. Quote
wiewiora1 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 No pewnie tak!!!!!Ale gdzie mafia sopocka?,,,,,,no niestety niektorzy musza wstac wczesnie,,a inni moga spac!!!! Quote
wiewiora1 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 sAMA Z WYRKA SIE PODNIESC NIE MOGE,,ALE MLODA DAM RADE,,NA GORE!!! Quote
wiewiora1 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Oj Mloda To Chyba Nikogo Nie Wziela Za Serducho Spoza Kregu Sopockiego ,,,nie Ma Nikogo ,,:-( Quote
ponka1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Nie ma , ale nie wiedzą co tracą, mnie też olała, usiadła tyłem nawet nie naszczekała, ale się nie dam. Quote
wiewiora1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Musisz kiedys pojsc z brazowa na spacer,,,,,Zobczysz ze mika jest super,,,,ale na pocztku uwazaj!!!!!bo ona bedzie bronic swojego przewodnika:razz: Quote
brazowa1 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 PONko,wez Mike.....ona jest bardzo posłuszna.Nieklopotliwa będzie.Nie wymaga duzo spacerow,ja bym we wszystkim pomogla :-( wiem,wiem,mrzonki..... Quote
wiewiora1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 zAPRASZAMY PONKE DO SOPOTU NA WOLONTARIAT!!!! oJ CO??RAZ GDYNIA ,,RAZ SOPOT,,!!!!!CWANA JESTEM CHOLERKA!!!:diabloti: Quote
brazowa1 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 PONko,to byloby wspaniale...Mika mialaby nowa,pewna osobe. Quote
wiewiora1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 a PONKA MA ZAMILOWANIE DO DZIWNYCH PSOW ,,JAK JA, ,,,,WIEC BY SIE UWIELBIALY NA WZAJEM!!!! BRAZOWA JAK ZARAZ NIE WSKOCZY NA GG,,,TO NIE WYTRZYMAM!!!!NIE BECZ MALA NIE BECZ!!!!! Quote
ponka1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Mika dziwna? , to że kawałka uszka nie ma, to że broni, kogo kocha. Postępuje ja mój Apacz, który nie widzi a stara się przed wszystkimi mnie ochronić. Takie psy powinny mieć swoje miejsce na ziemi, a ludzie nie doceniają charakteru tylko wygląd i cenę. Quote
wiewiora1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 swiete slowa!!!!Ale ponka ,,nie chcialabys byc w skorze mari czy rysia,przechodzac kolo miki:diabloti: Quote
brazowa1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 z nia zawsze najdluzszy spacer,bo ona ze schronu nie wyjdzie :shake: Quote
Recommended Posts