Romka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 A tak wygląda domek Leszka.Duża stare siedlisko pod lasem,ogrodzona i pełna pozytywnej energii.W domu mała suczka Kropka,z którą Lechu bez problemu dogadał się od razu.Lechu będzie mieszkał wraz z małą suczką w tzw drewutni lub w razie potrzeby w kojcu z możliwością wejścia do domu.Nowy opiekun Leszka wykonuje wolny zawód i często jest obecny w domu.Jedzenie dla psiaków jest gotowane.Długie spacery obiecane.A wokół piękne Podlasie,łąki ,las i dużo przestrzeni. ...jedzenie i picie zraz po przyjeżdzie; ...teraz trzeba zrobić obchód nowego miejsca; Quote
Marycha35 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ale trafił nasz wielkolud, ups, wielkopies:):):):) Quote
Romka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 ...zaznaczyć;) spojrzeć w dal,a widok z pagórka jest cudny ...podoba mi się tu, jestem zadowolony: Quote
Romka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Kropka wszystko uważnie obserwuje; a teraz powiem Olivin,że tu jest fajnie; ...mojego nowego opiekuna też już lubię; Quote
Romka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Muszę obejść najdalsze części ogrodu: ...zajrzę do domu: Quote
Romka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Tego pięknego starego sadu też będę pilnował; i codziennie mogę patrzeć na łąki z pagórka na którym stoi dom; A potem dostaliśmy pyszny letni obiad,DZIĘKUJEMY BARDZO:lol: a Lechu zrelaksowany siedział obok; a nawet leżał: Quote
Romka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 a tu mizianko z moim nowym opiekunem; Quote
Romka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 ostanie pieszczotki z Olivin: ...a potem pojechaliśmy.Leszek przyglądał się nam przez chwilę zza bramy a potem pobiegł na swoje podwórko.Nowy opiekun Leszka powiedział,że spodziewał się niepokoju po naszym wyjeździe ale nic takiego nie działo się.Lechu po prostu wiedział,że to jest jego domek.:lol: Quote
Romka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Jestem w ciągłym kontakcie z nowym domkiem Lecha teraz Hrabiego:lol:.Lechu był już u lekarza,jest zdrowy ,ma nową obrożę ,także przeciwpchelną.Co rano czeka niecierpliwie przed domkiem aż otworzą się drzwi i będzie można przywitać się ze swoim panem.Biegnie radośnie na powitanie i jak to ma w zwyczaju, w pełnym biegu przytula się do osoby,którą wita.:roll:Nowy opiekun koryguje takie zachowanie Lecha. Leszek zaczął też stróżować.Razem z Kropką obszczekują przejeżdżąjących za płotem ludzi.Jest jeszcze trochę nieufny,bo kiedy nowy opiekun chciał wziąć Leszka na spacer ten wpadł w panikę,myśląc,że zdarzy się za chwilę coś złego i chciał natychmiast wracać na podwórko.Nie wychodził przez chwilę z drewutni do której wcześniej nie bardzo chciał wejść.Lechowi potrzeba trochę czasu i wszystko będzie tak jak trzeba.POWODZENIA MAŁY...:lol: Zmieniam tytuł wątku. Quote
Romka Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Zdjęcie Leszka z nowego domku: Zapomniałam dodać,że koszty transportu Leszka do domu pod Węgrowem zapłacił jego nowy domek:lol: Dziękujemy!:lol: Quote
Marycha35 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Fajocha gest:) A psiak luzaczek-cudo:) Quote
Romka Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 On nie chce w ogóle wychodzić z podwórka na spacer.Tak mu się tam podoba.:lol: Quote
Romka Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Masz rację Maryś :lol: ale nowy domek nie mógł doczekać się kiedy Leszek wyruszy wreszcie z Kropką na spacer.I doczekał się: Quote
Romka Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 a z Kropką są w wielkiej przyjażni.Lechu nawet jak się bawią nie robi jej żadnej krzywdy.Całą głowę Kropki czasami ma w pysku i...nic:lol: Quote
Jara Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Ta Kropka to faktycznie ... kropka przy Leszku ;) Quote
Marycha35 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Ale pycha widok, dwa szczęśliwe smoki, tzn. smok i smoczusiatko;) Ale Kropka ma fajocha przyjaciela!!!:) BRAWA ZA ADOPCJĘ TAKĄ!!! Quote
Romka Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 W ubiegłym tygodniu,dostałam wiosenne fotki naszego wielkoluda.U Lecha wszystko bardzo dobrze.:lol: Quote
Romka Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 A w domu oczywiście,rządzi Kropka...;) DZIĘKUJEMY ZA ZDJĘCIA!!! Quote
Recommended Posts