Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anica']Fi Ga bardzo dziękujemy :)
jeszcze w razie czego znalazłam bazarek u Akrum [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233705-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-IV-edycja-do-31-10-12-godz-21-00?p=19828635#post19828635[/URL][/QUOTE]
Skorzystam z tego bazarku, tj podbiore sobie adresy:oops: i dorobie jeszcze jutro ogloszen, bede miala troszke wolnego czasu ;)

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']ZAgladam do naszej 8letniej szczeniorki :grins:

A jesc nie wolno :mad: Nie w duzych ilosciach :)
Kochana karmicie ja karma dla psow z problemem otylosci?[/QUOTE]

Chciałabym mieć kase na taką karmę ;) dostaje jedzonko dla seniorków

Posted

[quote name='monika&karol']Chciałabym mieć kase na taką karmę ;) dostaje jedzonko dla seniorków[/QUOTE]

Oj tam! Oj tam! otyłości to ja nie widzę... przynajmniej na razie :)

Posted

Jest kobitką przy kości ale z całą pewnością nie otyłą ;) nawet nasza pani wet tak mówi.

Niech rodziny się o nią bija :mad: to pies IDEAŁ! TŻ żartuje żeby oddać Dotkę a Dincie zostawić :roll:

Posted (edited)

Zglosil sie ktos? :multi:
Czy chodzi o to Olecko kolo Suwalk? Napisalam juz do jednej osobki z prosba o pomoc, moze ona cos wymysli, ew zna kogos stamtad kto moglby pomoc :kciuki:

Edited by :: FiGa ::
Posted

[quote name=':: FiGa ::']Izabelko, dziekuje za pojawienie sie na watku :Rose: :Rose: :Rose:

Mam nadzieje ze Monika (jesli juz tego nie zrobila ;)) napisze do Ciebie z wszelkimi informacjami :)[/QUOTE]

Zrobiła, zrobiła. Wczoraj poleciały dane do Izabeli :)