Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Riven']Dzięki !! z Bają cudownie się biega :D

K2 trochę trenowała i nawet byłyśmy już w klasie zaawansowanej w Forcie, ale niestety młoda doznała kontuzji na treningu i tak jej przygoda z Agi się niestety skończyła :-( nad czym cały czas ubolewamy, bo się bardzo wciągnęła i widać było że jej się to podoba.....
Jeździmy na zawody tam gdzie jest tuneliada^^

A ja w związku z tym pożyczam od ludzi psy na obozy/zawody.[/QUOTE]

Ojej, szkoda :-(
W takim razie wiem, komu podrzucić psa, jakbym nie dała rady pobiec na zawodach :lol:

Gratulacje! Cudny ten nowy domownik :loveu:

Posted

[quote name='paulaa.']
W takim razie wiem, komu podrzucić psa, jakbym nie dała rady pobiec na zawodach :lol:
[/QUOTE]

Polecam się :D

[quote name='paulaa.']
Gratulacje! Cudny ten nowy domownik :loveu:[/QUOTE]

Dzięki :loveu:

Posted

[quote name='natija']ale piekna panna:)gratuluje nowego domowniaka i malych szkod zycze;)[/QUOTE]

Nooo oby małych :D K2 jak do nas trafiła miała 4 miesiące i nic nie niszczyła ^^

Sonka95 Dzięki !!

Posted

Trzymam kciuki za Britę ,niech się staruszka nie wygłupia !!!!

No i duuużo cierpliwości do szczeniora, ja mam dreszcze jak se małą Dumę przypomnę hihihi

Posted

eria napisał(a):
Trzymam kciuki za Britę ,niech się staruszka nie wygłupia !!!!

No i duuużo cierpliwości do szczeniora, ja mam dreszcze jak se małą Dumę przypomnę hihihi

Oj kciuki sie przydadzą i to bardzo.....

Mała jest baaardzo grzeczna ;) nie gryzie, nie sika w domu po prostu cud miód i orzeszki :D

Posted

Brysio dostało kolejny silny antybiotyk.... ogólnie czuje się dobrze, ma apetyt i nawet pobawi się z małą.

w piątek tzn(28.06) Bryśko skończyło 15 lat (!) a ja się dowiedziałam że zdałam mature !!! jako nieliczni z klasy ;)

w weekend byliśmy z terierami na działce... w odwiedziny wpadła siostra K2-Ptysia ;)

Kejtusia z Ptysią

<3

Maya