Yona Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To zdjęcie jest niezłe... Szprotka wygląda na nim, jakby była nieźle wkurzona :evil_lol: Quote
Hala Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 pierwsze koty za płoty!! Teraz dalej walczymy.... Czy Szprota ma jeszcze allegro? Quote
Yona Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Allegro zaraz jej wznowię, bo skończyło się o 17-tej. Miała Szprocisława pod koniec już dwóch obserwatorów, ale jak widzę, żaden się nie ujawnił :mad: Bezguścia same :eviltong: Poczekamy sobie na prawdziwego, fajnego Pana. Quote
Yona Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ja mam niezbyt dobre doświadczenia z podawaniem linków i szczerze mówiąc, wolałabym tego nie robić... Jak sobie życzysz, to Ci opowiem... :p Quote
Hala Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 nie ma sensu dawać w chwili obecnej linku. Jak ktoś będzie konkretnie chciał psa..to zadzwoni. Nie musi tu czytać jak go od bezguścia wyzywamy. :eviltong: Quote
Yona Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 A teraz coś o innym schronisku :angryy: [URL]http://www.allegro.pl/item199602605_horror_w_bialce_psy_w_sloikach_afn_charytatywna.html[/URL] Quote
Szczurosława Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 dziewczyny! dzwoniła pani napalona na Szprotkę! jeśli wszystko pójdzie ok, to w sobotę/niedzielę pakuje Szprote do pociągu i jedziemy do Poznania, pani mieskz na Winogradach, w bloku, jest na rencie, więc sunia nie będzie sama, w okolicy łąka, poprzednio pani miała labka, ale męczył się w bloku i zabrali go znajomi z ogródkiem, dom bez innych zwierząt; pewnie o coś zapomniałam jeszcze spytać, ktos pomoże? będe jeszcze musiała druknąc umowę adopcyjną:multi: Quote
Szczurosława Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Yona']A jakieś mini spotkanko przedadopcyjne? :razz:[/quote] kogoś trza wysłać, ja ma za daleko, ale cośik mnie się wydaje, że [b]Hala[/b] jest z P.:razz: Quote
Hala Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 hie hie...Ale ja nigdy czegoś takiego nie robiłam. :loveu: To były mój pierwszy raz... ;) A to Twoje schronisko to gdzie dokładnie? Quote
Szczurosława Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 "moje schronisko" jest około 30 km od Piły , masz blisko na Winogrady? jeśli nie poszukamy kogoś z okolicy; ja też nigdy tego nie robiłam[SIZE=1](ale to brzmi :evil_lol: [/SIZE], ale po prostu idziesz, zobaczysz warunki, popytasz co i jak, zdasz raporcik i wywalamy Szprote do Poznania:) Quote
Hala Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Winogrady są na drugim końcu miasta... :diabloti: ja mieszkam na Starym Żegrzu. Ale jak trzeba jechać, to nie problem. Anka...masz gg? Quote
Szczurosława Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 niestety nie mam i nie zanosi się, moje zdechło i nie chcę odżyć, drydnę do tej pani, poprosze o adres i jesli nie sprawi Ci to problemu wpadniesz. Quote
Hala Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 :oops: ajajajja...ciotki....dajcie jakieś wskazówki.... Quote
ewajanka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ojej jaka fantastyczna, trzymam kciuki za domek. Quote
Yona Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Przed chwilą miałam telefon w sprawie Szprotki. Dzwoniła Pani z Warszawy, która co prawda nie może jej przygarnąć, bo często długo nie ma jej w domu, ale obiecała poszukać wśród znajomych KOGOŚ :) Dopóki domek w Poznaniu nie jest sprawdzony, a Szprotka siedzi w schronie, nie ma co mówić o potencjalnych chętnych... Wysłałam też Pani kilka zdjęć :) Quote
Hala Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 hehh...to podeślij pani też mojego Pikusia... :diabloti: Quote
Yona Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A właśnie Hala, przecież Ty nie masz psa :diabloti: Może byś tak sobie sama go podesłała :evil_lol: Quote
Recommended Posts