Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Allegro zaraz jej wznowię, bo skończyło się o 17-tej. Miała Szprocisława pod koniec już dwóch obserwatorów, ale jak widzę, żaden się nie ujawnił :mad:

Bezguścia same :eviltong:
Poczekamy sobie na prawdziwego, fajnego Pana.

Posted

Ja mam niezbyt dobre doświadczenia z podawaniem linków i szczerze mówiąc, wolałabym tego nie robić... Jak sobie życzysz, to Ci opowiem... :p

Posted

nie ma sensu dawać w chwili obecnej linku. Jak ktoś będzie konkretnie chciał psa..to zadzwoni. Nie musi tu czytać jak go od bezguścia wyzywamy. :eviltong:

Posted

A teraz coś o innym schronisku :angryy:

[URL]http://www.allegro.pl/item199602605_horror_w_bialce_psy_w_sloikach_afn_charytatywna.html[/URL]

Posted

dziewczyny! dzwoniła pani napalona na Szprotkę!

jeśli wszystko pójdzie ok, to w sobotę/niedzielę pakuje Szprote do pociągu i jedziemy do Poznania, pani mieskz na Winogradach, w bloku, jest na rencie, więc sunia nie będzie sama, w okolicy łąka, poprzednio pani miała labka, ale męczył się w bloku i zabrali go znajomi z ogródkiem, dom bez innych zwierząt; pewnie o coś zapomniałam jeszcze spytać, ktos pomoże? będe jeszcze musiała druknąc umowę adopcyjną:multi:

Posted

hie hie...Ale ja nigdy czegoś takiego nie robiłam. :loveu:

To były mój pierwszy raz... ;)
A to Twoje schronisko to gdzie dokładnie?

Posted

"moje schronisko" jest około 30 km od Piły ,
masz blisko na Winogrady? jeśli nie poszukamy kogoś z okolicy; ja też nigdy tego nie robiłam[SIZE=1](ale to brzmi :evil_lol: [/SIZE], ale po prostu idziesz, zobaczysz warunki, popytasz co i jak, zdasz raporcik i wywalamy Szprote do Poznania:)

Posted

Winogrady są na drugim końcu miasta... :diabloti: ja mieszkam na Starym Żegrzu.
Ale jak trzeba jechać, to nie problem.
Anka...masz gg?

Posted

Przed chwilą miałam telefon w sprawie Szprotki. Dzwoniła Pani z Warszawy, która co prawda nie może jej przygarnąć, bo często długo nie ma jej w domu, ale obiecała poszukać wśród znajomych KOGOŚ :)

Dopóki domek w Poznaniu nie jest sprawdzony, a Szprotka siedzi w schronie, nie ma co mówić o potencjalnych chętnych...

Wysłałam też Pani kilka zdjęć :)