Ty$ka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Rodzinnie :) :P Ja tak samo, ale nie narzekam :) Szczęśliwego Nowego Roku, oby był lepszy niż 2013 :) Quote
Ana :) Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 [quote name='phase']Przechlapane :shake: Mojego chlopaka ojciec tez ma dyzur, w kazdym momencie moze jechac na awarie.[/QUOTE] przechlapane, przechlapane. Ale jak mus to trzeba pracować :P Quote
Ana :) Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 [quote name='Ty$ka']Rodzinnie :) :P Ja tak samo, ale nie narzekam :) Szczęśliwego Nowego Roku, oby był lepszy niż 2013 :)[/QUOTE] narzekać też nie narzekam :P dziękuję i wzajemnie :) Quote
Ana :) Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 [quote name='phase']W Nowym Roku życzę Ci zdrowia, szczęścia, pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Niech taneczny, lekki krok będzie z Tobą cały rok. Niech prowadzi Cię bez stresu od sukcesu do sukcesu . :calus:[/QUOTE] Dziękuję :) wzajemnie Quote
phase Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 [quote name='Ana :)']Dziękuję :) wzajemnie[/QUOTE] dziekuje :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 W Nowym Roku życzymy dużo zdrowia , szczęścia i pomyślności :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 odwiedzamy i życzymy wszystkiego naj naj naj na nowy roczek 14!!! samych pomyslnych chwil i spełnienia marzeń oraz zdrowia dla pieseczka :) Kiedy nowe fotki? :cool3: Quote
Ana :) Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='betty_labrador']odwiedzamy i życzymy wszystkiego naj naj naj na nowy roczek 14!!! samych pomyslnych chwil i spełnienia marzeń oraz zdrowia dla pieseczka :) Kiedy nowe fotki? :cool3:[/QUOTE] Dziękuję :loveu: a nowe fotki będą....kiedyś :P [quote name='Sonka95']W Nowym Roku życzymy dużo zdrowia , szczęścia i pomyślności :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 jak to kiedys !! now now! Zróbmy bojkot o fotki :diabloti: bo galeria sie zakurzy :D Quote
Baton Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Hej, w końcu do Was dotarłam :D I przyłączam się do prośby fotek, bo się ich naszukałam troszkę :evil_lol: Quote
Ana :) Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='maryg22']Hej, w końcu do Was dotarłam :D I przyłączam się do prośby fotek, bo się ich naszukałam troszkę :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']jak to kiedys !! now now! Zróbmy bojkot o fotki :diabloti: bo galeria sie zakurzy :D[/QUOTE] może i jakieś wrzucę ale dopiero po weekendzie :) do poniedziałku jestem u mamy, a Otto został w domu z TZ :diabloti: [quote name='Aleksandra95']Dzień doberek :)[/QUOTE] hej hej :) Quote
Kazuro Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Wpadam z rewizytą ;) I też pomarudzę na brak fotek :eviltong: Quote
Besti Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Daaaaaaaaaaaawno mnie tu nie było, wpadam a widzę bez zmian - jak zdjęć nie byłoo tak nie ma:evil_lol: Quote
Baton Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Heja :D A fot jak nie było tak nie ma :mad: Quote
Ana :) Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 No bo ja jestem bardzo słownym człowiekiem mówiłam, że nie ma zdjęć to nie ma :D:diabloti: a zdjęć nie ma bo nie mam psa :evil_lol: teraz jestem u rodziców z młodym i ze świnką morską :D a TŻ i Otto vel Kuna zostali w domu :D piec mam zepsuty, schody wymieniane i inne bzdety :P jak kiedyś wrócę do domu to wtedy będą sweet foteczki tylko ja sama nie wiem kiedy to nastąpi :D Quote
Ty$ka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Matko... porzuciła psa :mdleje: :siara: :PPP Quote
Buńka Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Ana gdzie ty się podziewasz kochana? :) Czekam tu na jakieś wieści od Ciebie i koniecznie foteczki :loveu: Quote
Ana :) Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 U nas wszystko dobrze :) tylko mało czasu i chęci na siedzenie przed komputerem, zwłaszcza, że w końcu pogoda fajna się zrobiła :) Będę musiała nadrobić co tam u każdego słychać. Zdjęć to ja nie posiadam, bo mam tylko aparat w komórce, a Otto vel Kuna nie umie pozować i wszystko rozmazane :P PS. Otto nadal nienawidzi psów i połowy ludzkości :( Quote
Ana :) Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 oooo i znalazłam jedno zdjęcie na dowód, że nie pozbyłam się Otta i jeszcze jakoś z nim wytrzymuje :) chociaż nie powiem nieźle mnie wku***a :diabloti: [IMG]http://i60.tinypic.com/2dhafww.jpg[/IMG] Quote
Sonka95 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Otto :loveu: no nie mów tak wygląda na grzecznego psiaka :D :diabloti: Quote
Recommended Posts