Ana :) Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Otto ostatnio poleciał za sarnami ;O na dodatek te sarny prawie mnie stratowały, normalnie byłam w szoku :P W końcu pogoda fajna jest, uruchomiłam mój stary aparat, jakiś super zdjęć on to nie robi, ale lepsze to niż nic :) Tak więc będą zdjęcia w końcu jakieś :) Quote
zootechniczka Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 O w końcu będą zdjęcia :). Już nie możemy się doczekać. Strasznie pdoba mi się Otto, może dlatego że do Kostka trochę podobny więc w moim typie ;). Ile on w ogóle już ma, znaczy w jakim wieku jest? A co do sarenek to my się niestety z nim cały czas borykamy. Na działce mam takie fajne rozległe tereny a przez to że Kostek za sarnami, zającami i kuropatwami lata to go spuścić nie mogę z linki. Quote
betty_labrador Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 czesc ;) O sarenki skusiły pieska :) ale daleko poleciał za nimi? :D i szybko wrócił? czekamy na foty!!! teraz sie zacznie cykanie piesów :) :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 U nas sarenka ostatnio biegala sobie po osiedlu :D Na szczescie moje psiory byly zamkniete na posesji, bo milo by nie bylo :diabloti: Co innego sarna w lesie, co innego tuz za ogrodzeniem ich terenu :scared: Quote
Leokadia Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Ej tam, wszystko do wypracowania. I to mówi wlaścicielka mega myśliwego, który do czasu głuchy był i ślepy na wszystko co nie dotyczyło sarny, więc, jak widać dla chcącego nic trudnego;) Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 dzień dobry :) Luna też się bawi ze sarenkami w myśliwego;) Quote
Sonka95 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Hej :) Moja to też raz poleciała za sarną :diabloti: czekamy teraz na dużą ilość fotek :) Quote
Ana :) Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='betty_labrador']czesc ;) O sarenki skusiły pieska :) ale daleko poleciał za nimi? :D i szybko wrócił? czekamy na foty!!! teraz sie zacznie cykanie piesów :) :loveu:[/QUOTE] w sumie dosyć daleko poleciał :P ale jak zawołałam to zaraz wrócił :) Quote
Ana :) Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 będziemy, będziemy zdjęcia robić :) tylko ciekawi mnie jak znajdę czas, żeby coś tu wrzucić :D weekend na uczelni, a od poniedziałku praktyki w szpitalu :P PS. mamy nowego domownika :D CHOMIKA :P o imieniu CHOMIK :D:diabloti: Quote
Sonka95 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Powodzenia na praktykach a długo je będziesz miała ? :) Quote
Ana :) Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 Lać mnie kijem po głowie za tak długą nieobecność :evil_lol: Ale jakoś tak po prostu wyszło :-) mam zamiar się poprawić na tyle na ile będę miała wolny czas :p. Ale nie będę tu gadała powiem tylko, że u nas wszystko dobrze zbliżają się pierwsze urodziny Ottona :) zabieram się za nadrabiane bo ciekawość mnie zżera co tam u Was :-* Quote
Guest wolfheart Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='Ana :)']Lać mnie kijem po głowie za tak długą nieobecność :evil_lol: [/QUOTE] mówisz,masz:mad::mad::mad: Quote
Ana :) Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Czuję się solidnie skarcona :) jak tylko wrócę do domu to w końcu jakieś zdjęcia dam ażebyście nie zapomnieli jaki Otto jest piękny i cudowny :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Ana :)']Czuję się solidnie skarcona :) jak tylko wrócę do domu to w końcu jakieś zdjęcia dam ażebyście nie zapomnieli jaki Otto jest piękny i cudowny :evil_lol:[/QUOTE] ażebyś Ty nie zapomniała ich wrzucić,bo w łeb inaczej:mad::evil_lol: Quote
Sonka95 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Ana :)']Czuję się solidnie skarcona :) jak tylko wrócę do domu to w końcu jakieś zdjęcia dam ażebyście nie zapomnieli jaki Otto jest piękny i cudowny :evil_lol:[/QUOTE] Ciekawe jak wygląda teraz Otto :) No to czekamy na foteczki :) Quote
Ana :) Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 hym Otto dużo się nie zmienił :) no może troszeczkę zmężniał no ale co się dziwić w końcu za parę dni rok mu stuknie :P Quote
tobilife Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Zwiedziłąm waszą galerię, jeszcze zanim miałam tu konto ;) (lubię czytać sobie dogo w wolnej chwili na telefonie), w sumie to zainspirowałam się tym, żeby założyć własną. Otto miał szczęście, że na Ciebie trafił, ciekawe jak teraz wygląda :) Quote
Leokadia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Tak ci się tylko wydaje, że się nie zmienił, przebywasz z nim cały czas, ale zmężniał pewnie jeszcze bardziej od czasu gdy nam go ostatni raz pokazywałaś;) Quote
Besti Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Dzień dobry Kochani. Oj to fakt że długo Was nie było ale nikt nie zapomniał ;) Czasu brak jak każdemu, doba jest chwilami za krótka.... Wytarmoś Ottusia ;) Quote
Sonka95 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Psiaki to się bardzo zmieniają jak się ich nie widzi przez jakiś czas :) Quote
Ana :) Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 W poniedziałek wracam do domu to będą w końcu te zdjęcia :-). Bo jak na razie korzystam tylko z tabletu no i Otta też ze mną nie ma, bo został z TZ to nawet nie mam jak zdjęcia mu na szybko zrobić :P Quote
Recommended Posts