Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Otto ostatnio poleciał za sarnami ;O na dodatek te sarny prawie mnie stratowały, normalnie byłam w szoku :P W końcu pogoda fajna jest, uruchomiłam mój stary aparat, jakiś super zdjęć on to nie robi, ale lepsze to niż nic :) Tak więc będą zdjęcia w końcu jakieś :)

Posted

O w końcu będą zdjęcia :). Już nie możemy się doczekać. Strasznie pdoba mi się Otto, może dlatego że do Kostka trochę podobny więc w moim typie ;). Ile on w ogóle już ma, znaczy w jakim wieku jest? A co do sarenek to my się niestety z nim cały czas borykamy. Na działce mam takie fajne rozległe tereny a przez to że Kostek za sarnami, zającami i kuropatwami lata to go spuścić nie mogę z linki.

Posted

U nas sarenka ostatnio biegala sobie po osiedlu :D Na szczescie moje psiory byly zamkniete na posesji, bo milo by nie bylo :diabloti: Co innego sarna w lesie, co innego tuz za ogrodzeniem ich terenu :scared:

Posted

Ej tam, wszystko do wypracowania. I to mówi wlaścicielka mega myśliwego, który do czasu głuchy był i ślepy na wszystko co nie dotyczyło sarny, więc, jak widać dla chcącego nic trudnego;)

Guest wolfheart
Posted

dzień dobry :)

Luna też się bawi ze sarenkami w myśliwego;)

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc ;)

O sarenki skusiły pieska :) ale daleko poleciał za nimi? :D i szybko wrócił?

czekamy na foty!!! teraz sie zacznie cykanie piesów :) :loveu:[/QUOTE]

w sumie dosyć daleko poleciał :P ale jak zawołałam to zaraz wrócił :)

Posted

będziemy, będziemy zdjęcia robić :) tylko ciekawi mnie jak znajdę czas, żeby coś tu wrzucić :D weekend na uczelni, a od poniedziałku praktyki w szpitalu :P

PS. mamy nowego domownika :D CHOMIKA :P o imieniu CHOMIK :D:diabloti:

• 1 month later...
Posted

Lać mnie kijem po głowie za tak długą nieobecność :evil_lol: Ale jakoś tak po prostu wyszło :-) mam zamiar się poprawić na tyle na ile będę miała wolny czas :p. Ale nie będę tu gadała powiem tylko, że u nas wszystko dobrze zbliżają się pierwsze urodziny Ottona :) zabieram się za nadrabiane bo ciekawość mnie zżera co tam u Was :-*

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ana :)']Lać mnie kijem po głowie za tak długą nieobecność :evil_lol: [/QUOTE]

mówisz,masz:mad::mad::mad:

Posted

Czuję się solidnie skarcona :) jak tylko wrócę do domu to w końcu jakieś zdjęcia dam ażebyście nie zapomnieli jaki Otto jest piękny i cudowny :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ana :)']Czuję się solidnie skarcona :) jak tylko wrócę do domu to w końcu jakieś zdjęcia dam ażebyście nie zapomnieli jaki Otto jest piękny i cudowny :evil_lol:[/QUOTE]

ażebyś Ty nie zapomniała ich wrzucić,bo w łeb inaczej:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Ana :)']Czuję się solidnie skarcona :) jak tylko wrócę do domu to w końcu jakieś zdjęcia dam ażebyście nie zapomnieli jaki Otto jest piękny i cudowny :evil_lol:[/QUOTE]

Ciekawe jak wygląda teraz Otto :) No to czekamy na foteczki :)

Posted

Zwiedziłąm waszą galerię, jeszcze zanim miałam tu konto ;)
(lubię czytać sobie dogo w wolnej chwili na telefonie), w sumie to zainspirowałam się tym, żeby założyć własną.
Otto miał szczęście, że na Ciebie trafił, ciekawe jak teraz wygląda :)

Posted

Dzień dobry Kochani. Oj to fakt że długo Was nie było ale nikt nie zapomniał ;) Czasu brak jak każdemu, doba jest chwilami za krótka.... Wytarmoś Ottusia ;)

Posted

W poniedziałek wracam do domu to będą w końcu te zdjęcia :-). Bo jak na razie korzystam tylko z tabletu no i Otta też ze mną nie ma, bo został z TZ to nawet nie mam jak zdjęcia mu na szybko zrobić :P