Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgredek tak miał robione jak Tazz chyba i jemu się to paskudziło tak potwornie, więcej tam na kastracje nei pojadę gdzie Zgredka robiłam... nasz wecik robi nacięcie obok siuśka, na mosznie nie robi i chyba nigdy nie widziałam u żadnego psa tego

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']Zgredek tak miał robione jak Tazz chyba i jemu się to paskudziło tak potwornie, więcej tam na kastracje nei pojadę gdzie Zgredka robiłam... nasz wecik robi nacięcie obok siuśka, na mosznie nie robi i chyba nigdy nie widziałam u żadnego psa tego[/QUOTE]

nooooo jak dorwe gdzies zdjecie Tazza do góry nogami to pokaze gdzie to było:lol:

Posted

To na złość było :diabloti:

Martin dziś śpi w nowym domu. Jak go rezydentka zaakceptuje, to będzie miał super dom. Niestety kotka się nastroszyła, syczała i warczała. Nawet na mnie. A Martin, myk pod wannę, za pralkę :evil_lol: Goopol. No nie wiem, wolę tego nie widzieć, a on stresuje się bardzo :placz:

Posted

[quote name='zerduszko']To na złość było :diabloti:

Martin dziś śpi w nowym domu. Jak go rezydentka zaakceptuje, to będzie miał super dom. Niestety kotka się nastroszyła, syczała i warczała. Nawet na mnie. A Martin, myk pod wannę, za pralkę :evil_lol: Goopol. No nie wiem, wolę tego nie widzieć, a on stresuje się bardzo :placz:[/QUOTE]

Mój Kacper trzy dni syczał i warczał na Tośkę a teraz bez niej żyć nie może.

Posted

Dodam, ze kotka też ma 6 miesięcy, więc są w tym samym wieku. Na pewno będzie dobrze, byle tylko Pani miała cierpliwość :) Kotka jest cudna wygląda jak szylkretka z ruda mordką i białymi skarpetami - marzenie :loveu:

Posted

Kastrowany 1,5 roku temu,ale gwałci.Trzyma pyszczydłem ją za kark i skacze na nią aż ta piszczy.
Tak się dzieje tylko rano,póżniej już nie.