Saththa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='WATACHA']Ja nie pisałam, ogólnie o mięsie tylko o mięsie z młodego stworzenia.Zresztą wiadomo co w tych karmach jest ;)[/QUOTE] wiem. niestety przy Tazzie nie mam za dużego wyboru bo ma problemy zoladkowe... i miałam wybór albo normalna karma i kupy jak krowie placki plus chudzina totalna albo jagnięcina... teraz jest na lososiu bo jagniecina za chuda i i tak chudł :mdleje:. Ja sie nie bede zastanawiac "co" je moj pies. je to co musi i tyle. Bo jakbym sie miała zastanawiać to wszystkiego szkoda, tak krówki jak i jagniątka i świnki. idac dalej tym tropem to nie powinnam pic mleka... bo krowy mleczne na fermach traktowane sa jak fabryki nie zwierzeta. Quote
zerduszko Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Saththa']Zerce nie jesz miesa?:smile:[/QUOTE] Tak. W ogóle jak ty do mnie piszesz :lol: Już kolejna osoba tak skrócił mój nick :) [quote name='WATACHA']A jaka różnica czy kurczak czy wołowina, bo chyba nie chodzi Ci o cenę?[/QUOTE] Taka pewnie jak dla większości między jedzeniem krowy i psa ;) Najchętniej to bym je karmiła szczawiem :lol: Quote
Saththa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='zerduszko']Tak. W ogóle jak ty do mnie piszesz :lol: Już kolejna osoba tak skrócił mój nick :) [/QUOTE] Czekaj bo mnie ponosi i wielokronie już napisać miała "Zerce Ty Moje" ale sie hamuję :evil_lol: póki co:) Quote
zerduszko Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 A pisz, bardzo ładnie :cool3: Quote
Saththa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='zerduszko']A pisz, bardzo ładnie :cool3:[/QUOTE] hyhy :bigcool: Quote
WATACHA Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Saththa']wiem. niestety przy Tazzie nie mam za dużego wyboru bo ma problemy zoladkowe... i miałam wybór albo normalna karma i kupy jak krowie placki plus chudzina totalna albo jagnięcina... teraz jest na lososiu bo jagniecina za chuda i i tak chudł :mdleje:. Ja sie nie bede zastanawiac "co" je moj pies. je to co musi i tyle. Bo jakbym sie miała zastanawiać to wszystkiego szkoda, tak krówki jak i jagniątka i świnki. idac dalej tym tropem to nie powinnam pic mleka... bo krowy mleczne na fermach traktowane sa jak fabryki nie zwierzeta.[/QUOTE] Ja mleczka nie piję:eviltong: Quote
WATACHA Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='zerduszko']Tak. W ogóle jak ty do mnie piszesz :lol: Już kolejna osoba tak skrócił mój nick :) Taka pewnie jak dla większości między jedzeniem krowy i psa ;) Najchętniej to bym je karmiła szczawiem :lol:[/QUOTE] Spoko, tak tylko pytam z ciekawości, bo właściwie każdy ma jakieś tam swoje zasady których się trzyma. Ja jeżeli czegoś nie jem to raczej patrzę od strony zdrowotnej, no i jak wspomniałam młodzieży nie jadam. Szczaw jest niesmaczny ;).Zerduszko, a długo nie jesz mięsa? Quote
zerduszko Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 No ja mam zasady dużo bardziej restrykcyjne, ale zasady i chęci swoje, a życie swoje :( Nie jem z 12 lat gdzieś. Znowu byłam w aptece, znowu liczę, ze się poprawi i znowu znalazłam srakulca :placz: Quote
zerduszko Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Po tym kuraku i ryżu tak się sraka nasiliła, że wróciłam do suchej. Jest lepiej, ale przydałoby się kupić im intestinala, ale taka cena :( No nie dam rady. Poza tym rozdzwonił mi się telefon, ciekawe czemu ;) Quote
malawaszka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 heh szykuj od razu kokardki albo pudełka pod choinkę :angryy: Quote
zerduszko Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Mam pudełka! Zapakuję tam sraki :loveu: "Ale jak to nie ma Pani czasu przed Świętami?!" :crazyeye: Quote
WATACHA Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='zerduszko']Mam pudełka! Zapakuję tam sraki :loveu: "Ale jak to nie ma Pani czasu przed Świętami?!" :crazyeye: Dopakuj tam kamerkę , bo dam wiele by zobaczyć ich miny po otworzeniu :) Quote
Saththa Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='WATACHA']Dopakuj tam kamerkę , bo dam wiele by zobaczyć ich miny po otworzeniu :)[/QUOTE] i bedzie na tego intestinala :lol: Quote
zerduszko Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Dobra, trzymam za słowo :) Ale wiedz, że to koszt ok. 130 zł :diabloti: Wieczorem będzie filmik :multi: :eviltong: Kurde maluchy są na minusie 192 zł, trzeba nazbierać na kastrację, dziś jedziemy do weta, więc kupno tego intestinala jest bardzo nierozsądne z mojej strony, ale jak im nie pomóc? :( Quote
zerduszko Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 No i dpa :lol: Zamówiłam RC IGastro i nie przyjechał, więc kupiłam zwykłego RC dobrego dla p.pokarmowego. Dlaczego tak późno? :-o Poza tym o kupach nic! nie napiszę ;) Przywiozłam tez kociakom :diabloti: Sadie. Strasznie się nastroszyły i sycza :lol: Czyżby Liz to nie pies? ;) Sadie zachowuje się jak chałaśliwy dwólatek, więc w sumie im się nie dziwię ;) Quote
wilczy zew Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='zerduszko'] Strasznie się nastroszyły i sycza :lol: Czyżby Liz to nie pies? ;)[/QUOTE] pies ale swój a tu się obcy pojawił ;) Quote
zerduszko Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Pierwsze koty za tak reagują. Jak się z Liz wychowywały, to Sadie akceptowały bez problemu. Nawet dorosłe nie były aż tak ta nie. Te som goopie po prostu :eviltong: Quote
zerduszko Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Czy ktoś wie jak się dawkuje Unidox kotom? Na 1kg kota 1/8 tabletki? :roll: Quote
wilczy zew Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 nie mam pojęcia co to za specyfik? Quote
zerduszko Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Antybiotyk dla Jadźkostwora. Podaję dwa lata i uleciało :placz: Quote
zerduszko Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Nikt nie zagląda :placz: Kupy są super, zobaczymy po odstawieniu antybiotyku :eviltong: Dostałam mmsa od Gagi, zmieniła imię. Jadźka ozdrowiała, starsznie we trójkę szaleją :loveu: Nie chcę ich oddawać, nie chcę ich oddawać, nie chcę ich oddawać :placz: Quote
wilczy zew Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 zerduszko napisał(a):Nikt nie zagląda :placz: :obrazic: :obrazic: Quote
malawaszka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 foty dawaj to i zaglądać będziem częściej :eviltong: Quote
Saththa Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 na jakie imie zmieniła???:) Oddaj :calus: Quote
zerduszko Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 malawaszka napisał(a):foty dawaj to i zaglądać będziem częściej :eviltong: Mam alergię na aparat :D Saththa napisał(a):na jakie imie zmieniła???:smile: Figa :) Saththa napisał(a):Oddaj :calus: Kiedy dostarczyć? :loveu: Quote
Recommended Posts