Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='WATACHA']Ja nie pisałam, ogólnie o mięsie tylko o mięsie z młodego stworzenia.Zresztą wiadomo co w tych karmach jest ;)[/QUOTE]

wiem. niestety przy Tazzie nie mam za dużego wyboru bo ma problemy zoladkowe... i miałam wybór albo normalna karma i kupy jak krowie placki plus chudzina totalna albo jagnięcina... teraz jest na lososiu bo jagniecina za chuda i i tak chudł :mdleje:. Ja sie nie bede zastanawiac "co" je moj pies. je to co musi i tyle. Bo jakbym sie miała zastanawiać to wszystkiego szkoda, tak krówki jak i jagniątka i świnki. idac dalej tym tropem to nie powinnam pic mleka... bo krowy mleczne na fermach traktowane sa jak fabryki nie zwierzeta.

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Saththa']Zerce nie jesz miesa?:smile:[/QUOTE]
Tak. W ogóle jak ty do mnie piszesz :lol: Już kolejna osoba tak skrócił mój nick :)
[quote name='WATACHA']A jaka różnica czy kurczak czy wołowina, bo chyba nie chodzi Ci o cenę?[/QUOTE]
Taka pewnie jak dla większości między jedzeniem krowy i psa ;)
Najchętniej to bym je karmiła szczawiem :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Tak. W ogóle jak ty do mnie piszesz :lol: Już kolejna osoba tak skrócił mój nick :)

[/QUOTE]

Czekaj bo mnie ponosi i wielokronie już napisać miała "Zerce Ty Moje" ale sie hamuję :evil_lol: póki co:)

Posted

[quote name='Saththa']wiem. niestety przy Tazzie nie mam za dużego wyboru bo ma problemy zoladkowe... i miałam wybór albo normalna karma i kupy jak krowie placki plus chudzina totalna albo jagnięcina... teraz jest na lososiu bo jagniecina za chuda i i tak chudł :mdleje:. Ja sie nie bede zastanawiac "co" je moj pies. je to co musi i tyle. Bo jakbym sie miała zastanawiać to wszystkiego szkoda, tak krówki jak i jagniątka i świnki. idac dalej tym tropem to nie powinnam pic mleka... bo krowy mleczne na fermach traktowane sa jak fabryki nie zwierzeta.[/QUOTE]

Ja mleczka nie piję:eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']Tak. W ogóle jak ty do mnie piszesz :lol: Już kolejna osoba tak skrócił mój nick :)

Taka pewnie jak dla większości między jedzeniem krowy i psa ;)
Najchętniej to bym je karmiła szczawiem :lol:[/QUOTE]

Spoko, tak tylko pytam z ciekawości, bo właściwie każdy ma jakieś tam swoje zasady których się trzyma.
Ja jeżeli czegoś nie jem to raczej patrzę od strony zdrowotnej, no i jak wspomniałam młodzieży nie jadam.
Szczaw jest niesmaczny ;).Zerduszko, a długo nie jesz mięsa?

Posted

No ja mam zasady dużo bardziej restrykcyjne, ale zasady i chęci swoje, a życie swoje :( Nie jem z 12 lat gdzieś.

Znowu byłam w aptece, znowu liczę, ze się poprawi i znowu znalazłam srakulca :placz:

Posted

Po tym kuraku i ryżu tak się sraka nasiliła, że wróciłam do suchej. Jest lepiej, ale przydałoby się kupić im intestinala, ale taka cena :( No nie dam rady.

Poza tym rozdzwonił mi się telefon, ciekawe czemu ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Mam pudełka! Zapakuję tam sraki :loveu:

"Ale jak to nie ma Pani czasu przed Świętami?!" :crazyeye:

Dopakuj tam kamerkę , bo dam wiele by zobaczyć ich miny po otworzeniu :)

Posted

Dobra, trzymam za słowo :) Ale wiedz, że to koszt ok. 130 zł :diabloti: Wieczorem będzie filmik :multi:

:eviltong:

Kurde maluchy są na minusie 192 zł, trzeba nazbierać na kastrację, dziś jedziemy do weta, więc kupno tego intestinala jest bardzo nierozsądne z mojej strony, ale jak im nie pomóc? :(

Posted

No i dpa :lol: Zamówiłam RC IGastro i nie przyjechał, więc kupiłam zwykłego RC dobrego dla p.pokarmowego. Dlaczego tak późno? :-o
Poza tym o kupach nic! nie napiszę ;)

Przywiozłam tez kociakom :diabloti: Sadie. Strasznie się nastroszyły i sycza :lol: Czyżby Liz to nie pies? ;) Sadie zachowuje się jak chałaśliwy dwólatek, więc w sumie im się nie dziwię ;)

Posted

Nikt nie zagląda :placz:

Kupy są super, zobaczymy po odstawieniu antybiotyku :eviltong: Dostałam mmsa od Gagi, zmieniła imię. Jadźka ozdrowiała, starsznie we trójkę szaleją :loveu: Nie chcę ich oddawać, nie chcę ich oddawać, nie chcę ich oddawać :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
foty dawaj to i zaglądać będziem częściej :eviltong:

Mam alergię na aparat :D

Saththa napisał(a):
na jakie imie zmieniła???:smile:

Figa :)
Saththa napisał(a):
Oddaj :calus:

Kiedy dostarczyć? :loveu: