wilczy zew Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 z tą alergią to może być prawda,moja kuzynka w kocim towarzystwie może być 0,5h a i tak nie raz się później dusi Quote
malawaszka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 no niestety z alergią to mozliwe.... ale kicha... ech Quote
zerduszko Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 No ale wcześniej było ok, jak byli u kogoś kto ma kota czy u mnie, gdzie są 4? Zresztą nie to mi nie pasuje, ale nie będę roztrząsać, bo to nie ma sensu. Szkoda mi ich, bo się do ans przywiązują, a to już jej drugi powrót :( Quote
malawaszka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 a no to jak alergia była taka silna to powinna być i u Was i gdzies indziej gdzie były koty też... co za ludzie... Quote
Saththa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 a może to przez dlugosc przebywania w pomeiszczeniu z zkotem. wszak w domu sie jest dłuzej niz u znajomych i kot tam wciaz przebywa... Quote
WATACHA Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Nie mają Twoje kotki szczęścia :( Nie jestem w ciąży i nie planuje.Po prostu w pewnym wieku trzeba zacząć dbać o siebie ;) Quote
zerduszko Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Moje wszystkie tymczasy nie mają ostatnio, nie powinnam ich skazywać na mnie :mad: Osz kurde, ale piwko też dla zdrowia dobre :D Quote
zerduszko Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Moje kociaki muszą mieć zbadany kał, bo niestety znów kupy nie są fajne :? Ale... mam rewelacyjną wiadomość :p Kocurek zwany Martinkiem się oswoił :ryk: Przychodzi do nas, śpi z nami w nocy w łóżku, nawet jak ma ochotę na głaski, to mruczy :multi: Nie ten kot! A jeszcze dwa tygodnie temu syczał na mnie. Oczywiście nie jest pieszczoch, nie barankuje i nie ociera się, ale kładzie się koło mnie i kładzie głowę swą na mojej nodze i czeka, i patrzy :p Szok, myślałam, że ten dzień nie nadejdzie. Jednak czas i cierpliwość to podstawa i wszystko jest możliwe :loveu: Niedoszły pan Lady dziś mi oddała książeczkę, nawet nie spytał jak kot zniósł to zamieszanie :( Quote
Saththa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 co to znaczy barankowac? T ote "przewroty"?:) Super ze sie ogarnał;) i ze ksiazeczka wrociła. :) Quote
zerduszko Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Niektóre koty walą z główki <np. w człowieka>, jak się łaszą i dopraszają o głaski ;) Quote
malawaszka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 zerduszko napisał(a):Niektóre koty walą z główki <np. w człowieka>, jak się łaszą i dopraszają o głaski ;) mój Dzikus to robi jak żarcie w garści niosę i doprowadza mnie tym do wrzenia bo zawsze coś sięrozsypie i do miski z wodą wpada :mad: Quote
zerduszko Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Maluchy miały badany kał - nic. A kupa nie fajna, wcale :/ Quote
zerduszko Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Powiem Wam, że świat się kończy. Co jeden telefon, to bardziej beznadziejny :placz: A one maja już 5 miesięcy, stare konie. Quote
malawaszka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 to ile jeszcze masz bo się pogubiłam :oops: Quote
WATACHA Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 No przesrane :(.Ze 4 sztuczki chyba są Quote
zerduszko Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Cała trójca u mnie i jeden u dziewczyny z miau :roll: Masakra. To są moje ostatnie tymczasy. Ludzie są beznadziejni. Quote
zerduszko Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Wilczy daj głos :lol: Gaga ma zgrubienie na sutku :shock: Do tego nie przebierając w słowach śmierdzi z niej. Co za #@$%^ peszysko się tych kotów trzyma? :wallbash: Quote
malawaszka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 jak to śmierdzi? z japy? oglądałaś zęby? może ma zapalenie dziąseł? ona stara jest? Quote
zerduszko Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 malawaszka napisał(a):jak to śmierdzi? z japy? oglądałaś zęby? może ma zapalenie dziąseł? ona stara jest? Nie z japy. Ogólnie śmierdzi jak stary bąk :roll: Ona śmierdzi. No..... stara bardzo, przeca to kociaki max 5 miesiące :lol: Quote
malawaszka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 ahahahah mówiłam, że się już gubię :D Quote
zerduszko Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Nie zaglądasz do moich tymczasów po prostu :placz: Quote
WATACHA Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ty to masz szczęście jak nie wyjce to chorowitki :( Quote
zerduszko Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Cicho :mad: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki Oczywiście masz rację, ale zaklinam rzeczywistość ;) A z dobrych wieści, to to właściciele odnaleźli ta sunię co się tu błąkała :multi: Quote
Recommended Posts