Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ale wcześniej było ok, jak byli u kogoś kto ma kota czy u mnie, gdzie są 4? Zresztą nie to mi nie pasuje, ale nie będę roztrząsać, bo to nie ma sensu. Szkoda mi ich, bo się do ans przywiązują, a to już jej drugi powrót :(

Posted

Moje kociaki muszą mieć zbadany kał, bo niestety znów kupy nie są fajne :?

Ale... mam rewelacyjną wiadomość :p Kocurek zwany Martinkiem się oswoił :ryk: Przychodzi do nas, śpi z nami w nocy w łóżku, nawet jak ma ochotę na głaski, to mruczy :multi: Nie ten kot! A jeszcze dwa tygodnie temu syczał na mnie. Oczywiście nie jest pieszczoch, nie barankuje i nie ociera się, ale kładzie się koło mnie i kładzie głowę swą na mojej nodze i czeka, i patrzy :p Szok, myślałam, że ten dzień nie nadejdzie. Jednak czas i cierpliwość to podstawa i wszystko jest możliwe :loveu:

Niedoszły pan Lady dziś mi oddała książeczkę, nawet nie spytał jak kot zniósł to zamieszanie :(

Posted

zerduszko napisał(a):
Niektóre koty walą z główki <np. w człowieka>, jak się łaszą i dopraszają o głaski ;)

mój Dzikus to robi jak żarcie w garści niosę i doprowadza mnie tym do wrzenia bo zawsze coś sięrozsypie i do miski z wodą wpada :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
jak to śmierdzi? z japy? oglądałaś zęby? może ma zapalenie dziąseł? ona stara jest?

Nie z japy. Ogólnie śmierdzi jak stary bąk :roll: Ona śmierdzi. No..... stara bardzo, przeca to kociaki max 5 miesiące :lol:

Posted

Cicho :mad:
Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki :thumbs: Wszystkie są zdrowe i znajdą super domki

Oczywiście masz rację, ale zaklinam rzeczywistość ;)

A z dobrych wieści, to to właściciele odnaleźli ta sunię co się tu błąkała :multi: