zerduszko Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Lady wraca, nic nie napisze, ale aż mnie ciary przeszły gdzie ja ją wydałam. Koniec z adopcjami. Quote
malawaszka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 ej nie mów..... tzn mów co sie stało!!!! Quote
Saththa Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='zerduszko']Lady wraca, nic nie napisze, ale aż mnie ciary przeszły gdzie ja ją wydałam. Koniec z adopcjami.[/QUOTE] Zerduszko????? Quote
zerduszko Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Mała u mnie odsypia, od razu mnie poznała i się rozmruczała :) Quote
zerduszko Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 No pisałam, że nie :P Jak już mnie życie nauczyło. Ale za to napiszę, że mam fotę Ryjka... także rozumiesz? ;) Quote
zerduszko Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Mała się tak tuli do mnie i ociera, że aż serducho pęka :( I non stop płaka. Biega zadowolona, jest ciekawska. No dziki dzik normalnie. Chciałam jej zrobić kwarantanne, ale u mnie nie ma warunków. Jak coś przywlekała, to się pochlastamy! Quote
wilczy zew Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='zerduszko']Mała się tak tuli do mnie i ociera, że aż serducho pęka :( [B]I non stop płaka[/B]. Biega zadowolona, jest ciekawska. No dziki dzik normalnie. Chciałam jej zrobić kwarantanne, ale u mnie nie ma warunków. Jak coś przywlekała, to się pochlastamy![/QUOTE] opowiada co ją spotkało Quote
malawaszka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='wilczy zew']opowiada co ją spotkało[/QUOTE] ludzie.... Quote
Saththa Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='wilczy zew']opowiada co ją spotkało[/QUOTE] Ta to umie pocieszyć.... Quote
zerduszko Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Za kare niech wymyśli jak nowy super dom znaleźć :lol: Quote
wilczy zew Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Saththa']Ta to umie pocieszyć....[/QUOTE] kicia się wyżali i lepiej się poczuje [quote name='zerduszko']Za kare niech wymyśli jak nowy super dom znaleźć :lol:[/QUOTE] a jak szukasz domków? Quote
zerduszko Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 I co, pomagasz? :lol: Lady kuleje :shake: Załamana jestem normalnie. Wczoraj była u mnie nasiadówka rodzinna i kociaki były obłapiane przez pięciolatkę. Najmniej miała przeciw właśnie Ledy, dzień po powrocie z adopcji - gdzie ugryzła bardzo głęboko człowieka. Dziś pracowałam z Liz nad równowagą, Lady była pierwsza na piłce i raz dwa nauczyła się obracać i siadać :lol: Idealny kot do szkolenia i kochania :loveu: Quote
malawaszka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 obserwuj zdrówko... i czy inne kotki nie mają problemów - ile Ci ich zostało? Quote
zerduszko Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Obserwuję i zaobserwowałam pchły! :wallbash: Mieszkanie już spryskałam, ale czym koty? Najlepsze byłyby spot-ony, ale na 4 koty i psa, to mnie nie stać :shake: Już mam dość normalnie, a jeszcze trzeba z nimi w pon. do kontroli, odrobaczyć i doszczepić. Zdechną z głodu :roll: Quote
wilczy zew Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 to kulenie to może chwilowe naciągnięcie mięśnia Quote
zerduszko Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Tylko jak kot nie wychodzący spod łóżka przez 6 dni sobie ten mięsień naciągnął? :roll: Quote
malawaszka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 w fiprexie kot jest 0,7 ml płynu więc ja kupuję psiego fiprexa większego, naciągam do strzykawki i kropię koty po 0,7 ml - jak masz 4 koty to fiprex M bo jest do 20 kg a 4 koty + pies to fiprex L a łapkę mógł gówniarz naciągnąć kotku :( ale i tak obserwuj... Quote
zerduszko Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Super Waszko droga :loveu: bo taki miałam plan, ale się wahałam czy można kotom psiego. Jeszcze dopytam czy można kotom 4 miesięcznym to zapodawać, bo maluszkom nie. O adopcji się nie wypowiadam, nie chcę już nic wiedzieć. Najważniejsze, ze kot już u mnie i psychika nie ucierpiała, bo jest max przytulaśna :) Iskam, bo po spryskaniu pchły wyłażą :-o Quote
malawaszka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 można 4 miesięcznym, nie można poniżej 8 tygodnia i ważącym mniej niż 1 kg Quote
zerduszko Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Dobrze, pchły gorzej :diabloti: Ciekawe, że Lizus ma obrożę, a tez się drapała :roll: Może papugowała? ;) Quote
Recommended Posts