Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała się tak tuli do mnie i ociera, że aż serducho pęka :( I non stop płaka. Biega zadowolona, jest ciekawska. No dziki dzik normalnie. Chciałam jej zrobić kwarantanne, ale u mnie nie ma warunków. Jak coś przywlekała, to się pochlastamy!

Posted

[quote name='zerduszko']Mała się tak tuli do mnie i ociera, że aż serducho pęka :( [B]I non stop płaka[/B]. Biega zadowolona, jest ciekawska. No dziki dzik normalnie. Chciałam jej zrobić kwarantanne, ale u mnie nie ma warunków. Jak coś przywlekała, to się pochlastamy![/QUOTE]

opowiada co ją spotkało

Posted

[quote name='Saththa']Ta to umie pocieszyć....[/QUOTE]

kicia się wyżali i lepiej się poczuje

[quote name='zerduszko']Za kare niech wymyśli jak nowy super dom znaleźć :lol:[/QUOTE]

a jak szukasz domków?

Posted

I co, pomagasz? :lol:

Lady kuleje :shake: Załamana jestem normalnie.
Wczoraj była u mnie nasiadówka rodzinna i kociaki były obłapiane przez pięciolatkę. Najmniej miała przeciw właśnie Ledy, dzień po powrocie z adopcji - gdzie ugryzła bardzo głęboko człowieka. Dziś pracowałam z Liz nad równowagą, Lady była pierwsza na piłce i raz dwa nauczyła się obracać i siadać :lol: Idealny kot do szkolenia i kochania :loveu:

Posted

Obserwuję i zaobserwowałam pchły! :wallbash: Mieszkanie już spryskałam, ale czym koty? Najlepsze byłyby spot-ony, ale na 4 koty i psa, to mnie nie stać :shake: Już mam dość normalnie, a jeszcze trzeba z nimi w pon. do kontroli, odrobaczyć i doszczepić. Zdechną z głodu :roll:

Posted

w fiprexie kot jest 0,7 ml płynu więc ja kupuję psiego fiprexa większego, naciągam do strzykawki i kropię koty po 0,7 ml - jak masz 4 koty to fiprex M bo jest do 20 kg a 4 koty + pies to fiprex L

a łapkę mógł gówniarz naciągnąć kotku :( ale i tak obserwuj...

Posted

Super Waszko droga :loveu: bo taki miałam plan, ale się wahałam czy można kotom psiego. Jeszcze dopytam czy można kotom 4 miesięcznym to zapodawać, bo maluszkom nie.

O adopcji się nie wypowiadam, nie chcę już nic wiedzieć. Najważniejsze, ze kot już u mnie i psychika nie ucierpiała, bo jest max przytulaśna :)

Iskam, bo po spryskaniu pchły wyłażą :-o