Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie fajnie, nie fajnie :( Nie chce oddawać, nie chcę oddawać, nie chcę oddawać :(

Maluchy mają takie robaki, że nie trzeba ich szukać :smhair2: Masakra, a były już dwa razy odrobaczane.

Waszko mała - w takiej sytuacji powtórka kiedy? U Lichy tysz?

Posted

[quote name='malawaszka']2 tygodnie, Lizki bym nie odrobaczała chyba, że jest świnią jak Zgred i zjada kocie kupy :angryy:[/QUOTE]
Nie jest świnką, tylko uczynnym pieskiem i pomaga mi sprzątać kuwety. Przy 6 kotach czy srakulcu wiesz ile było kup do wyrzucenia?

:snipersm:

Posted

[quote name='malawaszka']a nam się zerduszko zepsuło :placz:[/QUOTE]
Zawsze byłam zepsuta :smokin:

Jakie te chłopy są goopie :nonono2: Miziam dziewuszkę, mruczy, łasi się... a chłopak obserwuje. Sie wziął przemógł, podszedł i położył łebol na brzuchu siostry, nadstawiając mi go do głaskania ;) Ale jakbym tak jego chciała pogłaskać, to syczy i ucieka :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']

Jakie te chłopy są goopie :nonono2: Miziam dziewuszkę, mruczy, łasi się... a chłopak obserwuje. Sie wziął przemógł, podszedł i położył łebol na brzuchu siostry, nadstawiając mi go do głaskania ;) Ale jakbym tak jego chciała pogłaskać, to syczy i ucieka :lol:[/QUOTE]

myślisz,że to od płci zależy???

Posted

[quote name='zerduszko']No tak :lol: Powszechnie wiadomo, ze faceci to goopki od urodzenia do śmierci :diabloti:[/QUOTE]

Wiadomo też , że bywają wyjątki jak mój mąż:p

Posted

[quote name='zerduszko']Wyjątki potwierdzający regułę :lol: A chłopaki czworonożne - nie?[/QUOTE]

Czworonozne najczęściej udają głupie ;)