wilczy zew Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='zerduszko']Kupiłam dziś małym myszkę na wędce i oczywiście Jagodostwór już obgryzł piórko :mad:[/QUOTE] łowna :lol: Quote
zerduszko Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='wilczy zew']łowna :lol:[/QUOTE] Wyjątkowo, tylko jak zaczyna łowic, to ją pół bloku słyszy... na pewno być coś upolowała :lol: Quote
zerduszko Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz::placz::placz: Quote
Saththa Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='zerduszko']Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz::placz::placz:[/QUOTE] Oddajesz Kociaka? :lol: Quote
zerduszko Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Buuuuuu, Jadziową córunię :placz: :placz: :placz: Nie nadaje się do tego :-( :-( :-( Quote
Saththa Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='zerduszko']Buuuuuu, Jadziową córunię :placz: :placz: :placz: Nie nadaje się do tego :-( :-( :-([/QUOTE] Nooo nie płakaj. Dobry domek ebdzie! Quote
malawaszka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 fajnie!!!! nie zbieraj!!! :D kotów :errrr: sznupy zbieraj - jako i ja czynię :evil_lol: Quote
zerduszko Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Nie fajnie, nie fajnie :( Nie chce oddawać, nie chcę oddawać, nie chcę oddawać :( Maluchy mają takie robaki, że nie trzeba ich szukać :smhair2: Masakra, a były już dwa razy odrobaczane. Waszko mała - w takiej sytuacji powtórka kiedy? U Lichy tysz? Quote
malawaszka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 2 tygodnie, Lizki bym nie odrobaczała chyba, że jest świnią jak Zgred i zjada kocie kupy :angryy: Quote
zerduszko Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='malawaszka']2 tygodnie, Lizki bym nie odrobaczała chyba, że jest świnią jak Zgred i zjada kocie kupy :angryy:[/QUOTE] Nie jest świnką, tylko uczynnym pieskiem i pomaga mi sprzątać kuwety. Przy 6 kotach czy srakulcu wiesz ile było kup do wyrzucenia? :snipersm: Quote
malawaszka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 fuj! ja któregoś razu rzygnę Zgredowi na głowę.... bo już mam tego serdecznie dosyć... potem jak szczeka to wali jak z szamba :angryy: Quote
zerduszko Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Lizce chyba brakuje robaczków, bo jak Jadzia jest to nie żre! Ale pusto się zrobiło.... było ich 6, zostały 3. Quote
wilczy zew Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 to będziesz miała nadmetraż i trzeba będzie zameldować kogoś :) Quote
zerduszko Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Po Ryjcu powiedziałam i słowa dotrzymuje :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='wilczy zew']a mnie się myszka zepsuła :placz:[/QUOTE] a nam się zerduszko zepsuło :placz: Quote
zerduszko Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='malawaszka']a nam się zerduszko zepsuło :placz:[/QUOTE] Zawsze byłam zepsuta :smokin: Jakie te chłopy są goopie :nonono2: Miziam dziewuszkę, mruczy, łasi się... a chłopak obserwuje. Sie wziął przemógł, podszedł i położył łebol na brzuchu siostry, nadstawiając mi go do głaskania ;) Ale jakbym tak jego chciała pogłaskać, to syczy i ucieka :lol: Quote
wilczy zew Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='malawaszka']a nam się zerduszko zepsuło :placz:[/QUOTE] przeca ją naprawili w szpitalu :roll: Quote
wilczy zew Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='zerduszko'] Jakie te chłopy są goopie :nonono2: Miziam dziewuszkę, mruczy, łasi się... a chłopak obserwuje. Sie wziął przemógł, podszedł i położył łebol na brzuchu siostry, nadstawiając mi go do głaskania ;) Ale jakbym tak jego chciała pogłaskać, to syczy i ucieka :lol:[/QUOTE] myślisz,że to od płci zależy??? Quote
zerduszko Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='wilczy zew']myślisz,że to od płci zależy???[/QUOTE] No tak :lol: Powszechnie wiadomo, ze faceci to goopki od urodzenia do śmierci :diabloti: Quote
WATACHA Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='zerduszko']No tak :lol: Powszechnie wiadomo, ze faceci to goopki od urodzenia do śmierci :diabloti:[/QUOTE] Wiadomo też , że bywają wyjątki jak mój mąż:p Quote
zerduszko Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Wyjątki potwierdzający regułę :lol: A chłopaki czworonożne - nie? Quote
WATACHA Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='zerduszko']Wyjątki potwierdzający regułę :lol: A chłopaki czworonożne - nie?[/QUOTE] Czworonozne najczęściej udają głupie ;) Quote
Recommended Posts