WATACHA Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='zerduszko']Dla szczeniaków? Kurde, kobity :( buuuuu, płaczemy dziś :([/QUOTE] Co się stało? Quote
zerduszko Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='WATACHA']Co się stało?[/QUOTE] Najgorsze, co się stać mogło. Adi wydana :( Quote
malawaszka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 co??? już???!!!! szybka jesteś! :lol: :klacz: Quote
zerduszko Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Nie było sensu przeciągać :( Pojechałam z nią dziś i zostawiałam. Nawet się franca nie obejrzała jak wychodziłam. Kurde, chyba po kocie to jeszcze tak nie ryczałam. Starość. Quote
zerduszko Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='malawaszka']co??? już???!!!! szybka jesteś! :lol: :klacz:[/QUOTE] Nie było sensu przeciągać :-( Pojechałam z nią dziś i zostawiałam. Nawet się franca nie obejrzała jak wychodziłam. Kurde, chyba po kocie to jeszcze tak nie ryczałam. Starość. [quote name='WATACHA']To czemu ryczysz?[/QUOTE] No za nią. Tak jej nie chciałam oddać :( Quote
malawaszka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ech... ja to chyba niedługo dam radę jeszcze być DT bo też coraz gorzej mi idzie oddawanie... a jeszcze teraz jak na złość długoterminowe mi się zebrały to dopiero będzie masakra... Adi była 2 miechy to też długo Quote
zerduszko Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='malawaszka']ech... ja to chyba niedługo dam radę jeszcze być DT bo też coraz gorzej mi idzie oddawanie... a jeszcze teraz jak na złość długoterminowe mi się zebrały to dopiero będzie masakra... Adi była 2 miechy to też długo[/QUOTE] Najgorsze są długoterminowe i fajne :( Ile Dżordż siedzi? Ciągle szukam drugiego kota, ale póki są domy wydaję. A Adi, kładłam ja na kolanach i kiziałam po brzuchu... No taka jaką chciałam :( Okropne to wszystko. Ale włochów będzie mniej, kasy więcej, mniej bedzie śmierdziało :D Quote
malawaszka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='zerduszko']Najgorsze są długoterminowe i fajne :( Ile Dżordż siedzi?[/QUOTE] 19.11 będzie rok :roll: [quote name='zerduszko']Okropne to wszystko. Ale włochów będzie mniej, kasy więcej, mniej bedzie śmierdziało :D[/QUOTE] haha piękne plusy znalazłaś :D Quote
malawaszka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='zerduszko']Ło masakra, a szukasz mu domu?[/QUOTE] jest na www, na fb, na cafeanimalu - ani pół zapytania nie było przez cały ten czas, oddałabym go ale tylko do takiego domu jak Swissowo-Birmowo-Janisowy - ja się boję go ogłaszać przez te jego problemy, kto mu będzie pupkę mył pińcet razy dziennie po kazdej kupie... i smarował kremikami... ech Quote
zerduszko Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Dobra, to wiem wszystko :lol: Idę się pocieszyć słodyczami, choć nie mogę ich jeść ;) Quote
malawaszka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 zbieractwo :splat: trza leczyć :shock: Quote
Saththa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Macie ode mnie bo ja nie wiem co powiedziec. Quote
Saththa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [img]http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/pomocy4koty.png[/img] hheheh chyba ze chcesz inny napis;) wiecej nie wymodze :lol: bo ja nie umiem :evil_lol: Quote
Margi Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [url]http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/pomocy4koty.png[/url] fajny banerek Quote
zerduszko Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Oooo super! A może napisz "Bazar ciuszkowy na 4koty"? W sumie, to tamten watek wolałabym rozreklamować :P Quote
Saththa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [IMG]http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/Beztytuu11.png[/IMG] Quote
zerduszko Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Dziękować... a dałoby się żeby był taki większy jak tamten? :lol: Jak się nie da i masz dość marudzenia, to przepraszam... ale musiałam zapytać :D Aaaaaa Lejdusia dziś do mnie przyszła z ogonkiem w górze z "miauuu...miauu" i wielkimi okami. Chyba awansowałam na mamusię :lol: Quote
Saththa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 no wląsnie cos m isie zepsuło i nie chciał tak i wyjsc:( Pamiętam jak poprzedni robiłam :lol: tak s amo pisałaś;) Quote
zerduszko Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Powtarzam się :P Kolejna kotka lata koło bloków, komuś? Quote
Saththa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 nie umiem wychodzi rozmazane:( przykro mi Quote
Saththa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 no własnie tak. i cholera nie wiem o co chodzi.... bo jakbym nie z orginału to ok. a ja tak z orginału i dupcia heh Quote
Recommended Posts