Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie było sensu przeciągać :( Pojechałam z nią dziś i zostawiałam. Nawet się franca nie obejrzała jak wychodziłam. Kurde, chyba po kocie to jeszcze tak nie ryczałam. Starość.

Posted

[quote name='malawaszka']co??? już???!!!! szybka jesteś! :lol: :klacz:[/QUOTE]
Nie było sensu przeciągać :-( Pojechałam z nią dziś i zostawiałam. Nawet się franca nie obejrzała jak wychodziłam. Kurde, chyba po kocie to jeszcze tak nie ryczałam. Starość.

[quote name='WATACHA']To czemu ryczysz?[/QUOTE]
No za nią. Tak jej nie chciałam oddać :(

Posted

ech... ja to chyba niedługo dam radę jeszcze być DT bo też coraz gorzej mi idzie oddawanie... a jeszcze teraz jak na złość długoterminowe mi się zebrały to dopiero będzie masakra...

Adi była 2 miechy to też długo

Posted

[quote name='malawaszka']ech... ja to chyba niedługo dam radę jeszcze być DT bo też coraz gorzej mi idzie oddawanie... a jeszcze teraz jak na złość długoterminowe mi się zebrały to dopiero będzie masakra...

Adi była 2 miechy to też długo[/QUOTE]
Najgorsze są długoterminowe i fajne :( Ile Dżordż siedzi?

Ciągle szukam drugiego kota, ale póki są domy wydaję. A Adi, kładłam ja na kolanach i kiziałam po brzuchu... No taka jaką chciałam :(

Okropne to wszystko. Ale włochów będzie mniej, kasy więcej, mniej bedzie śmierdziało :D

Posted

[quote name='zerduszko']Najgorsze są długoterminowe i fajne :( Ile Dżordż siedzi?[/QUOTE]

19.11 będzie rok :roll:

[quote name='zerduszko']Okropne to wszystko. Ale włochów będzie mniej, kasy więcej, mniej bedzie śmierdziało :D[/QUOTE]

haha piękne plusy znalazłaś :D

Posted

[quote name='zerduszko']Ło masakra, a szukasz mu domu?[/QUOTE]

jest na www, na fb, na cafeanimalu - ani pół zapytania nie było przez cały ten czas, oddałabym go ale tylko do takiego domu jak Swissowo-Birmowo-Janisowy - ja się boję go ogłaszać przez te jego problemy, kto mu będzie pupkę mył pińcet razy dziennie po kazdej kupie... i smarował kremikami... ech

Posted

Dziękować... a dałoby się żeby był taki większy jak tamten? :lol:

Jak się nie da i masz dość marudzenia, to przepraszam... ale musiałam zapytać :D

Aaaaaa Lejdusia dziś do mnie przyszła z ogonkiem w górze z "miauuu...miauu" i wielkimi okami. Chyba awansowałam na mamusię :lol: