malawaszka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 haha też se znalazłam jak już tak o tym rozprawiacie :lol: popatrzę chociaż bo kupować nie wolno :errrr: Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Bo rano wstaję.Ostatnio w ogóle się kładę jak babcia o 22.No z wyjątkiem wczoraj.Zresztą gardło mnie boli, chyba za dużo gadam ;), bo w sumie nie mam czerwonego takiego na chorobę.Ewentualnie mogłam sobie podrażnić papryczkami :). Quote
Saththa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 chciałabym o 22 spac ehhhhh Aaaa znalazlam ten bazarek. Zerduszko sie nie spieszysz widze, on jeszcze w powijakach :lol: Ale ja sie nie odzywam... bo ja kiedys tworzylam ponad miesiac bazar hyhy Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Tak wiele więcej już nie będzie :lol: Quote
Saththa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='zerduszko']Tak wiele więcej już nie będzie :lol:[/QUOTE] Nooo Zerduszko to ogarnij;) A ta koszulka pomarańczowa to mocna tą dziurke ma?:) Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 i mogłabyś napisać wymiary tego bolerka, bo samo L to wiesz hmmmmmmmmm A na zdjęciach to TY? Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Hahahha, chyba tak częściej będę wam robiła :P ale zainteresowanie. Odpowiem zaraz, bo pilnuję fantu kobicie ;) Quote
malawaszka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='WATACHA']A na zdjęciach to TY?[/QUOTE] ona, ona i nic nie powiem, ale biust ma boski :evil_lol: Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ja miałam to napisać troszkę inaczej "fajne masz cycki", ale ja to kulturą nie grzeszę.Nie mogłam się na fantach skupic cholerka Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='malawaszka']ona, ona i nic nie powiem, ale biust ma boski :evil_lol:[/QUOTE] A może stanik? :diabloti: Idźta już tak plotkować :eviltong: Zaśmiecacie mi temat kociuszków :mad: Zapraszam wszystkich! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233219-Tworzy-się[/url] Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='zerduszko']A może stanik? :diabloti: Idźta już tak plotkować :eviltong: Zaśmiecacie mi temat kociuszków :mad: Zapraszam wszystkich! [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233219-Tworzy-si%C4%99"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233219-Tworzy-się[/URL][/QUOTE] Fajny masz stanik, pokaż Quote
zerduszko Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 (edited) No i widziałam, mamy świerzba. I to wszystkie! :stormy-sad:No to już widzę te domki, walące drzwiami i oknami :placz: Za maść dziś 87 zł. Szczepienia nie będzie na razie/ Edited October 8, 2012 by zerduszko Quote
malawaszka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ale tego świerzba to w uszach? szybko się leczy advocatem - moje koty złapały chyba w zeszłym roku - kupiłam advocata takiego psiego, większego, podzieliłam na kocie dawki w strzykawce i je zakropiłam - świerzby padły raz dwa Quote
zerduszko Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='malawaszka']ale tego świerzba to w uszach? szybko się leczy advocatem - moje koty złapały chyba w zeszłym roku - kupiłam advocata takiego psiego, większego, podzieliłam na kocie dawki w strzykawce i je zakropiłam - świerzby padły raz dwa[/QUOTE] Ile osób tyle opinii :shake: No i kasa. Mam dość, bo kto je teraz weźmie? Jak miałam jednego kota, to był spokój, ale jak wzięłam za dużo, to oczywiście sie musiało przyplątać. A rosną, rosą :roll: Quote
malawaszka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 a jakie opinie słyszałaś jeszcze? oridermyl też jest dobry, ja najpierw podawałam Jodze taki biały Akaryl Żel - to nie działało za dobrze albo ja chciałam za szybko efektów... albo zapytaj missieek bo ona ma praktykę większą Quote
zerduszko Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Stronghold i Ormedryl właśnie. Tylko ja nie mam jak pojechać do mojej wetki, a obcej tak nie powiem "chcę taki lek" :lol: Quote
wilczy zew Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ten świerzb to zaawansowany czy początek? Quote
zerduszko Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Nie wiem, nie znam się. Zła jestem. Może jakiś banerekktos by zrobił? Quote
Saththa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ja to kiedys chyba nawet zrobiłam dla Ciebie wyciełam z dwóch zdjęc? Quote
zerduszko Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Dla szczeniaków? Kurde, kobity :( buuuuu, płaczemy dziś :( Quote
Recommended Posts