zerduszko Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 No jak nie możesz, jak musisz :lol: Dobre domy się wyczerpały czy jak? Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='WATACHA']A ja nie jestem wcale dobrym domem ;)[/QUOTE] Gdyż? I dlaczego kłamiesz? :lol: Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='zerduszko']Gdyż? I dlaczego kłamiesz? :lol:[/QUOTE] gdyż złym człowiekiem jestem :) Jak wspomniałam mężowi dziś o kocie to powiedział:"tak weźmiemy, tylko napisz, że wymienisz na 3 psy" ;) Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Ale to 100 kotów byście musieli zabrać. Bo to się wymienia wagowo. Ale znaj moją litość, 4 koty za Mentora :D Też jestem złym człowiekiem, koty to lubią :lol: Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='WATACHA']A nie może być za Leosia ;)?[/QUOTE] Yyyeeee, nie dziękuję :P Małego łobuza już mam. Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='zerduszko']Yyyeeee, nie dziękuję :P Małego łobuza już mam.[/QUOTE] Nie wiem skąd Ci przyszło do głowy , że Leoś to łobuz?U Ciebie szybko by się nauczył wszystkiego, bo w sumie dziad pojętny jest tylko ja mało wymagajaca. A Mentor w domu to tylko leży i pierdzi ;) Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Piszesz, że łobuz, a ja nie chce łobuzów już :P Zakułam Adi w kaftan i szkoda mi jej :lol: Starość :P Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Kaftan pozabiegowy, żeby nie karmiła :D Quote
wilczy zew Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='WATACHA']W jaki kaftan?[/QUOTE] bezpieczeństwa :evil_lol: Quote
Saththa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Ostojaki2/Locitasesja112.jpg[/url] On ewidentnie prosi po pomoc :lol: a co na tym bazarrro bedzie?:) Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 gra, ciuszki i nie pamiętam, ale Zerduszko miała dziś otworzyć ;) Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Sandały jeszcze, no i to co się nie sprzeda na tym bazarze. Podobno leczenie świerzba nie jest tanie, szczególnie jak ktoś wyczyścił ucho :lol: więc zapraszam :D Dziś była u mnie mama. Ja poszłam z Liz i mówię jej "Zamknij drzwi na klucz, bo koty pouciekają". Jak zadzwoniłam domofonem, to przeżyła szok, bo drzwi otwarte mimo iż zamykała. A potem najgorsza minuta życia, bo nie było ani jednego kota :lol: Na szczęście tylko Adi wyszła i to tylko piętro niżej. Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='zerduszko']Sandały jeszcze, no i to co się nie sprzeda na tym bazarze. Podobno leczenie świerzba nie jest tanie, szczególnie jak ktoś wyczyścił ucho :lol: więc zapraszam :D Dziś była u mnie mama. Ja poszłam z Liz i mówię jej "Zamknij drzwi na klucz, bo koty pouciekają". Jak zadzwoniłam domofonem, to przeżyła szok, bo drzwi otwarte mimo iż zamykała. A potem najgorsza minuta życia, bo nie było ani jednego kota :lol: Na szczęście tylko Adi wyszła i to tylko piętro niżej.[/QUOTE] Ja na jej miejscu bym szybciej uciekała niż te koty ;), jakby się okazało, że któregoś nie ma hi,hi Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 A daj link do bazarku , bo se nie zapisała ja. Uzupełniłaś juz rozmiary? Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Rozmiary są, ale zpomniałam zrobić foty dwóch łaszków. Link rozsieję, jak uruchomię dziś :P Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 idę szukać, bo przecież Ciebie o coś poprosić ;)...ech Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 No wredna jestem - tak? Tak :] A poziom trzeba trzymać. 2 h Ci zostały :P Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Tak, wredna,wredna,wredna ;).A ja jestem sprytna i mam praktykę więc juz znalazłam, ale nie wiem czemu nie moge zapisać.Za dwie godziny kochana to ja idem spać.A te brązowe spodnie na modelce to nie sa na sprzedaż ;)? Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='WATACHA']Tak, wredna,wredna,wredna ;).A ja jestem sprytna i mam praktykę więc juz znalazłam, ale nie wiem czemu nie moge zapisać.Za dwie godziny kochana to ja idem spać.A te brązowe spodnie na modelce to nie sa na sprzedaż ;)?[/QUOTE] Zastanawiam się nad nimi, bo są podniszczone. A co tak wczas idziesz spać dziś? Quote
Recommended Posts