Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Gdyż? I dlaczego kłamiesz? :lol:[/QUOTE]

gdyż złym człowiekiem jestem :)
Jak wspomniałam mężowi dziś o kocie to powiedział:"tak weźmiemy, tylko napisz, że wymienisz na 3 psy" ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Yyyeeee, nie dziękuję :P Małego łobuza już mam.[/QUOTE]

Nie wiem skąd Ci przyszło do głowy , że Leoś to łobuz?U Ciebie szybko by się nauczył wszystkiego, bo w sumie dziad pojętny jest tylko ja mało wymagajaca.
A Mentor w domu to tylko leży i pierdzi ;)

Posted

Sandały jeszcze, no i to co się nie sprzeda na tym bazarze. Podobno leczenie świerzba nie jest tanie, szczególnie jak ktoś wyczyścił ucho :lol: więc zapraszam :D

Dziś była u mnie mama. Ja poszłam z Liz i mówię jej "Zamknij drzwi na klucz, bo koty pouciekają". Jak zadzwoniłam domofonem, to przeżyła szok, bo drzwi otwarte mimo iż zamykała. A potem najgorsza minuta życia, bo nie było ani jednego kota :lol: Na szczęście tylko Adi wyszła i to tylko piętro niżej.

Posted

[quote name='zerduszko']Sandały jeszcze, no i to co się nie sprzeda na tym bazarze. Podobno leczenie świerzba nie jest tanie, szczególnie jak ktoś wyczyścił ucho :lol: więc zapraszam :D

Dziś była u mnie mama. Ja poszłam z Liz i mówię jej "Zamknij drzwi na klucz, bo koty pouciekają". Jak zadzwoniłam domofonem, to przeżyła szok, bo drzwi otwarte mimo iż zamykała. A potem najgorsza minuta życia, bo nie było ani jednego kota :lol: Na szczęście tylko Adi wyszła i to tylko piętro niżej.[/QUOTE]

Ja na jej miejscu bym szybciej uciekała niż te koty ;), jakby się okazało, że któregoś nie ma hi,hi

Posted

Tak, wredna,wredna,wredna ;).A ja jestem sprytna i mam praktykę więc juz znalazłam, ale nie wiem czemu nie moge zapisać.Za dwie godziny kochana to ja idem spać.A te brązowe spodnie na modelce to nie sa na sprzedaż ;)?

Posted

[quote name='WATACHA']Tak, wredna,wredna,wredna ;).A ja jestem sprytna i mam praktykę więc juz znalazłam, ale nie wiem czemu nie moge zapisać.Za dwie godziny kochana to ja idem spać.A te brązowe spodnie na modelce to nie sa na sprzedaż ;)?[/QUOTE]
Zastanawiam się nad nimi, bo są podniszczone.
A co tak wczas idziesz spać dziś?